Kırtasiye Gereçleri Haberleri

Kalemlikten çantaya! Okulların açılmasıyla birlikte edinmeniz gereken en önemli okul ihtiyaçları

Okullar açıldığına göre öğrencilerin ihtiyaç duyacağı birçok malzemeyi eksiksiz tamamlamak oldukça önemli. Öğrencilerin hem okulda hem evde ders çalışırken kullanabilecekleri kullanışlı ve kaliteli pek çok okul ekipmanı sayesinde okul süreci, öğrenciler için daha verimli ve keyifli bir hâl alıyor. Gelin, her öğrenciye lazım olacak malzemelere birlikte göz atalım.

Haber 19-09-2023 16:04

Kırtasiye malzemesi ihtiyacı olanlar için olmazsa olmaz ürünler

Kırtasiye malzemeleri, hem eğitim hem iş hayatında hem de günlük yaşamda vazgeçilmez araçlar arasında yer alır. Özellikle okulların açılma dönemlerinde yoğunlaşan kırtasiye alışverişi, yıl boyunca öğrencilerin ve ebeveynlerin sürekli gündeminde olabilir. Biz de sizin için ihtiyaç duyabileceğin kırtasiye ürünlerinden oluşan bir seçki hazırladık. İsterseniz bizim seçtiğimiz temel ürünleri inceleyerek ihtiyaç listenizi tamamlayabilirsiniz.

Haber 28-08-2023 17:50

Okula Dönüş Fırsatları başladı! Çocuklarınızın tüm ihtiyaçlarını %50'ye varan indirimlerle tamamlayın

Okulların açılmasına sayılı günler kala heyecan doruklarda! Bu heyecana ortak olmak isteyenler için müjdeli bir haberimiz var: Okula Dönüş Fırsatları başladı. Okul çantasından spor ayakkabıya renk renk defterlerden kalemlere binlerce üründe %50'ye varan indirimler sizleri bekliyor. 4 Eylül'e kadar devam edecek Okula Dönüş Fırsatlarını kaçırmayın, çocuğunuzun yıl boyunca ihtiyaç duyacağı ürünlere yarı fiyatına sahip olun!

Haber 24-08-2023 14:16

Okula dönüş zamanı yaklaşıyor! Çocuklarınızın heyecanla okula dönmesine destek olacak okul alışverişi listesi

Yaz tatilinin sonuna gelinen bu günlerde yavaş yavaş okul hazırlıkları başlıyor. Çocuklarını yeni eğitim döneminde okula göndermeye hazırlanan ebeveynler, şimdiden eksik malzemeleri listelemeye başladılar bile! Her öğrencinin ihtiyaç duyacağı, kalitesi ve kullanışlı yapılarıyla öne çıkan, birbirinden güzel okul malzemeleri arasından siz de en iyi seçenekleri bulmayı hedefliyorsanız 4 Eylül'e kadar devam edecek Okula Dönüş Fırsatları'nı keşfedebilir, listemize göz atabilirsiniz.

Haber 23-08-2023 14:36

Kırtasiye Gereçleri

Kırtasiye Gereçleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kırtasiye Gereçleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sınıf fark etmeksizin her öğrencinin ihtiyacı olacağı okul malzemeleri listesi

Okul söz konusu olduğunda her öğrencinin ihtiyaç duyacağı, kalitesiyle öne çıkan birbirinden başarılı ve kullanışlı okul malzemesi bulunuyor. Hem okula gidip gelirken önemli eşyaları taşımayı kolaylaştıran hem verimli bir şekilde ders çalışılmasına yardımcı olan okul ekipmanları, okul sürecini daha keyifli hâle dönüştürüyor. Gelin, her öğrencinin mutlaka ihtiyaç duyacağı en kaliteli okul malzemeleri listesine birlikte göz atalım.

Haber 05-09-2022 18:38

İlk kez okula adım atacak çocuklarınız için okulu sevdirecek kırtasiye malzemeleri

Hem ebeveynlerin hem çocukların heyecanla beklediği yeni eğitim öğretim döneminin başlamasına az kaldı! Okulların açılması yaklaşınca kırtasiye ürünlerine olan ilgi arttı. Yapılan kırtasiye alışverişinin hem işlevsel hem çocukların hoşuna gidecek şekilde olması, çocukların okulu sevmesini kolaylaştırabiliyor. Okula ilk kez gidecek çocuklar için okulu sevdirecek birbirinden sevimli ve kullanışlı ürünleri derledik. İşte detaylar!

Haber 29-08-2022 15:58

Öğrencilerin okulda en çok ihtiyaç duyacağı, her bütçeye ve beğeniye uygun kırtasiye ürünleri

Okul söz konusu olduğunda kalem, defter, kalemtıraş, silgi ve kalemlik gibi kırtasiye ürünlerine ihtiyaç duyuluyor. Gelin, öğrencilerin okulda en çok ihtiyaç duyacağı, her bütçeye ve beğeniye uygun en iyi kırtasiye ürünlerine hep birlikte göz atalım. İşte detaylar!

Haber 23-08-2022 14:52