Kış Ayları Haberleri

Kış aylarında metabolizmayı hızlandıracak beslenme uyarıları! Cayır cayır yağ yaktırıyor

Proteinler (et, tavuk, balık, yumurta, kurubaklagiller), yağlı tohumlar (badem, kabak çekirdeği, fındık), acı biber, kahve, yeşil çay, zencefil, kakao, sirke ve tarçın gibi gıdaların metabolizma hızını az da olsa artırmaya yardımcı olabileceğini ifade eden Uzman Diyetisyen Mısra Beste Köleoğlu, “Ancak bu gıdaları daha çok tüketmek kilo vereceğinizi garanti etmez. Bu besinler, düzenli egzersizle birlikte kilo kaybını teşvik etmek için dengeli bir diyetin tamamlayıcısı olarak görülmelidir” dedi.

Kadin 27-01-2024 15:58

Soğuk havalarda hastalıklara teslim olmayın! Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek öneriler

Soğuk havaların etkisini göstermesiyle grip ve soğuk algınlığı gibi hastalıklar da artıyor. Vücut direncinin kırılgan olduğu soğuk havalarda hastalıklardan korunmak için bağışıklık sistemini güçlü tutmak gerekiyor. Birbirinden etkili yöntemlerle bağışıklık sisteminizi güçlendirmek ister misiniz? İşte soğuk havalarda kolayca uygulayabileceğiniz beslenme ve takviye önerileri!

Haber 23-02-2023 15:14

Kışın hastalanmamak mümkün! Doktora gitmemek için alınacak 4 sihirli önlem!

Sonbaharın başlangıcında havaların değişimiyle birlikte nezle olanların sayısı artıyor. Gripten korunmak veya grip olunduğunda hızlıca iyileşmek için tüketilmesi gereken şifa besinleri var. Kışın hastalanmamak da mümkün olabiliyor. Doktora gitmemek için alınacak önlemlerin ne olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Kadin 21-10-2022 21:42