Kısa Haberleri

Kısa vadeli dış borç yüzde 15 arttı

Merkez Bankası verilerine göre, kısa vadeli dış borç stoku, geçen yılın kasım ayında 2022 yıl sonuna kıyasla yüzde 15,3 arttı. Özel sektörün kısa vadeli dış borcu da yüzde 5,4 artarak 92,2 milyar dolar oldu.

Finans 18-01-2024 11:15

Burnunuzun yapısı karakterinizi ele veriyor! Burun şeklinize göre nasıl birisiniz?

Kişilik özellikleri testleri oldukça dikkat çekiyor. Bu testler kendimizde bilmediğimiz birçok özelliğin farkına varmamızı sağlayabiliyor. Vücudumuzda bulunan çeşitli bölümler kişiliğimiz hakkında ipucu verebiliyor. İşte burun şeklimize göre karakter özelliklerimiz...

Kadin 20-02-2023 16:11

Kısa zıt anlamlısı nedir? Kısa kelimesinin zıt anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçeyi yazı ve konuşma dilinde düzgün kullanmak ve anlatım bozukluğu oluşturmamak için kelimeleri ve anlamlarını iyi bilmek gerekir. Kelimelerin anlamlarını özellikle de eş ve zıt anlamlarını yanlış bağlamda kullanmak anlatım bozukluğuna yol açar. Bu da dilin iyi kullanılmamasına sebep olabilir. “Kısa” kelimesinin cümle içerisindeki kullanımları incelediğinde birçok anlama sahip bir kelime olduğu görülüyor. Peki, genellikle uzunluk bildiren kısa kelimesinin zıt anlamlısı nedir?

Egitim 27-01-2023 16:28

Yemeden önce tekrar düşünün! Bu yiyecekler boyun kısa olmasına neden oluyor

Tüketilen gıdaların sağlığımız için ne kadar önemli olduğu bilinen bir gerçek. Çocukluktan itibaren kemik sağlığını korumak ve büyümeye yardımcı olmak için süt ve süt ürünlerinin kullanılması öneriliyor. Bu besinlerin boyun uzamasına katkı sağladığı biliniyor. Ancak faydalı besinlerin dışında boyun kısa kalmasına neden olan ve yaygın olarak tüketilen gıdalar da bulunuyor. İşte boyun büyümesini engelleyen o besinler...

Haber 26-12-2022 11:26

Kısa

Kısa Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kısa Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yeni araştırma şaşırtıyor: Hamilelikte içilen bu içecek çocuğun boyunun uzamasını engelleyebilir

Anne adayları hamilelik süreci boyunca yedikleri ve içtikleri besinlere oldukça dikkat ediyor. Bu süreçte beslendikleri tüm gıdalar hem kendilerini hem de bebekleri etkiliyor. Yapılan araştırmaya göre hamilelikte içilen popüler bir içecek bebeklerin boyunun uzamasını engelleyebilir.

Kadin 02-11-2022 13:25