Kısa Çalışma Ödeneği Işten Çıkarma Haberleri

Milyonların emeklilik hayatını etkiliyordu! Kısa çalışma ödeneği ve işten çıkarma yasağı sona erdi!

Geçen yıl mart ayından beri devam eden kısa çalışma ödeneği desteğinde süre dün doldu. Yeni bir düzenleme olmazsa kısa çalışma ödeneği, işten çıkarma yasağı ve ücretsiz izin desteği uygulamaları da sona erdi. Öte yandan kısa çalışma ödeneğinin uzatılması için talepler gelmeye devam ediyor. Bu süreçte milyonlarca çalışanın, eksik ödenen prim günlerinden dolayı emeklilik süresi de uzamıştı.

Finans 01-07-2021 10:44

Kısa çalışma ödeneği ve işten çıkarma yasağı yıl sonuna kadar uzatılacak mı? Talep geldi açıklama bekleniyor

Geçen yıl mart ayından beri devam eden kısa çalışma ödeneği desteğinde süre bugün doluyor. Yeni bir düzenleme olmazsa kısa çalışma ödeneği, işten çıkarma yasağı ve ücretsiz izin desteği uygulamaları da bugün sona eriyor. Öte yandan kısa çalışma ödeneğinin uzatılması için talepler gelmeye devam ediyor. Milyonlarca vatandaş konuyla ilgili yetkililerden açıklama bekliyor. Kısa çalışma ödeneği ilk olarak geçtiğimiz yıl mart ayında verilmeye başlamıştı.

Finans 30-06-2021 14:14

Kısa çalışma ödeneği ve işten çıkarma yasağı 30 Haziran'da bitiyor!

Geçen yıl mart ayından beri devam eden kısa çalışma ödeneği desteğinde süre 30 Haziran'da doluyor. Yeni bir düzenleme olmazsa kısa çalışma ödeneği, işten çıkarma yasağı ve ücretsiz izin desteği uygulamaları da çarşamba sona erecek. Kısa çalışma ödeneği ilk olarak geçtiğimiz yıl mart ayında verilmeye başlamıştı.

Finans 28-06-2021 11:42

Kısa Çalışma Ödeneği Işten Çıkarma

Kısa Çalışma Ödeneği Işten Çıkarma Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kısa Çalışma Ödeneği Işten Çıkarma Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.