Kızılelma Haberleri

İlklere imza atmıştı! Bayraktar KIZILELMA seri üretime 2024'te başlıyor

Bayraktar KIZILELMA'nın seri üretimine 2024 yılında, TCG Anadolu'dan uçuş testlerine ise 2025 yılında başlaması hedefleniyor. BAYKAR'ın öz kaynaklarla yerli ve milli olarak ürettiği insansız hava aracı Bayraktar KIZILELMA ve Bayraktar AKINCI, ilk olarak Çorlu'daki test sırasında 24 Nisan 2023'te yakın kol uçuşu gerçekleştirmişti.

Haber 06-06-2023 12:09

Bayraktar Kızelma bir ilke imza attı! TEKNOFEST'e uçarken çarpıcı görüntüler: Bayraktar Akıncı TİHA eşlik etti

Baykar tarafından yüzde 100 öz kaynaklarla milli ve özgün olarak geliştirilen Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma, TEKNOFEST 2023'e uçarak geldi. Çorlu Atatürk Havalimanı'ndan saat 12.32'de uçuşa başlayan Bayraktar Kızılelma, İstanbul Atatürk Havalimanı üzerinde iki kez alçak irtifa selamlama geçişi yaptıktan sonra saat 13.09'da başarıyla indi. Bu uçuş ile Bayraktar Kızılelma, ilk kez test uçuşlarının yapıldığı havalimanından başka bir havaalanına uçarak intikal etti.

Haber 25-04-2023 14:29

Dünya havacılık tarihinde bir ilk! Bayraktar Kızılelma ve Bayraktar Akıncı kol uçuşu gerçekleştirdi

Baykar'ın tamamen öz kaynaklarla milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar Kızılelma bir ilke imza attı. Kızılelma, Bayraktar Akıncı TİHA ile kol uçuşu gerçekleştirdi. O anları ise Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından paylaştı. İşte haberin detayları...

Haber 25-04-2023 00:28

Bayraktar KIZILELMA'dan bir başarı daha! 4. uçuşunda gerçekleşti

Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bulunan AKINCI Uçuş Eğitim ve Test Merkezi’nde dördüncü uçuşunu gerçekleştirdi. Bir başarıya daha imza atan KIZILELMA Sistem Tanımlama Testini sorunsuz tamamlandı.

Haber 15-04-2023 21:54

Kızılelma

Kızılelma Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kızılelma Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Erdoğan ile Selçuk Bayraktar arasında dikkat çeken 'Kızılelma' diyaloğu! TCG Anadolu töreninden sonra merakla beklenen tarihi sordu

Gerek Türkiye için tarihi bir gelişme olmasıyla gerekse dünyadaki önemiyle dün tüm dikkatlerin üzerinde olduğu TCG Anadolu gemisinin teslim töreninin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Selçuk Bayraktar arasında yaşanan diyalog sosyal medyanın gündemine damgasını vurdu.

Haber 11-04-2023 11:59

Selçuk Bayraktar'dan dikkat çeken ABD ve İsrail sözleri: Bakalım ilk kim yapacak?

Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi TCG Anadolu TSK'ya devredildi. Bayraktar TB3'ün 2024'te gemide çalışmaya başlayacağını söyleyen BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "Bizden yaklaşık 1 buçuk yıl sonra hatırladığım kadarıyla Amerika Birleşik Devletleri’nden bir duyuru geldi. Biz de buna benzer Bayraktar TB3’e benzer bir uçak yapıyoruz ve ilk biz yapacağız diye, sonra da İsrail’den geldi. Yarış hala devam ediyor. Bakalım ilk kim yapacak?" ifadelerini kullandı.

Haber 10-04-2023 19:24

Kızılelma 20 bin feet irtifaya çıktı! Selçuk Bayraktar seri üretim için tarih verdi

Bayraktar Kızılelma, Orta İrtifa Sistem Tanımlama Testi'ni başarıyla tamamladı. 20 bin feet irtifaya çıkan Kızılelma'ya ilişkin konuşan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, "Bu gerçekleştirdiğimiz üçüncü test oldu. Bundan sonra da geliştirme faaliyetlerimiz kapsamında birçok testimiz devam edecek." dedi. Bayraktar ayrıca, Kızılelma'nın seri üretimine 2024'ün başında başlamayı hedeflediklerini açıkladı.

Haber 30-03-2023 17:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kızılelma ile fotoğrafını paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ziyaret ettiği Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'nde Bayraktar Kızılelma İnsansız Savaş Uçağı ve Bayraktar TB3 SİHA önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından Kızılelma ile olan fotoğrafını paylaştı. Erdoğan paylaşımına Türk bayrağı emojisi de koydu.

Haber 26-03-2023 18:49

Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA sistem tanımlama test uçuşunu başarıyla tamamladı

Baykar’ın tamamen öz sermayesiyle milli ve özgün olarak geliştirdiği Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA, ikinci uçuşunda Sistem Tanımlama Test’ini başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, "İnsansız savaş uçağımız KIZILELMA Sistem Tanımlama Uçuşu’nu başarıyla tamamladı. Vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Haber 23-01-2023 17:52

Bayraktar Kızılelma ABD basınında! Hesaba katılması gereken bir güç

Projesine 2021 yılında başlanan ve ilk uçuşunu 14 Aralık'ta gerçekleştiren, Türkiye'nin yerli ve milli ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma, ABD basınında geniş yankı buldu. ABD'nin yüksek tirajlı dergilerinden Newsweek ve Forbes, Bayraktar Kızılelma'dan övgüyle bahsederek, insansız savaş uçağının özelliklerini yazdı. İşte haberin detayları...

Haber 15-12-2022 22:55

Selçuk Bayraktar merakla beklenen ‘Kızılelma’ paylaşımını yaptı! İşte ilk uçuş anı…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakın zamanda uçurma aşamasına geçeceğini açıkladığı Kızılelma ile ilgili Selçuk Bayraktar’dan yeni bir paylaşım geldi. Bayraktar sosyal medyadan attığı son mesajında Kızılelma’nın havalandığı görüntüleri paylaşarak ‘Daha fazla yerde tutamadık uçtu!’ ifadelerini kullandı.

Finans 14-12-2022 16:48

Selçuk Bayraktar’dan ‘Kızılelma’ paylaşımı: Zor tutuyoruz!

Selçuk Bayraktar’ın ‘Kızılelma’ ile ilgili yaptığı son paylaşım heyecan yarattı. Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı ‘Bayraktar Kızılelma'nın testleri tüm hızıyla devam ederken Selçuk Bayraktar yaptığı paylaşımda; "Zor tutuyoruz. Bayraktar KIZILELMA teker kesme testinde ayaklarını yerden kesti. Az kaldı inşallah" ifadelerini kullanarak yeni görüntüler paylaştı.

Haber 03-12-2022 16:24

Selçuk Bayraktar sosyal medyadan paylaştı! Bayraktar KIZILELMA testi başarıyla geçti

Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA'da yeni bir aşama daha geride bırakıldı. KIZILELMA, Taksi ve Koşu Testi'ni başarıyla tamamladı. Başarıyla tamamlanan testin görüntülerini Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 20-11-2022 14:55

Zirve 23'e sürpriz isim olarak katılan Selçuk Bayraktar: Kızılelma'nın son aşamalarındayız

BAYKAR Teknoloji ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Zirve 23'te sürpriz isim olarak gençlerle bir araya geldi. Bayraktar, "Buraya gelmeden az önce de bir yer testi daha vardı. İnşallah ilk uçuşuna gün sayıyor. Bütün bir anlamda muharebedeki geleceği olan, Türkiye'nin de ilk insansız savaş uçağı olacak Kızılelma'nın son aşamalarındayız diyebilirim" dedi.

Haber 15-10-2022 22:37

Sosyal medyadan art arda paylaştılar! Kızılelma'nın ilk motor entegrasyon testi başarıyla tamamlandı

Baykar'ın Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Baykar'ın sosyal medya hesaplarından, Kızılelma ile ilgili paylaşımlar geldi. Selçuk Bayraktar'ın paylaşımında "Bayraktar Kızılelma bugün ilk motor entegrasyon testini başarıyla tamamladı" ifadeleri kullanılırken, Baykar'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Milli ve özgün olarak geliştirdiğimiz insansız savaş uçağımız Bayraktar Kızılelma'nın ilk Motor Entegrasyon Testi'ni başarıyla tamamladık. Hayırlı ve uğurlu olsun" denildi.

Haber 17-09-2022 20:26

İHA'ları ve insansız savaş uçağı Kızılelma'yı anlattı! Selçuk Bayraktar'dan dikkat çeken sözler Kim milli teknolojilerin büyümesi için omuz verirse...

Büyük ilgi gören TEKNOFEST KARADENİZ’in ödül töreninde TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar önemli açıklamalarda bulundu. Gençlere seslenen Bayraktar, gençlerin yolunu kesmeye çalışanlarla mücadele edeceklerini, milli teknolojilerin büyümesi için omuz verenlerle de yan yana yürüyeceklerini belirtti. Öte yandan Bayraktar, İHA’lar ve Kızılelma’ya ilişkin de önemli ifadeler kullandı. Bayraktar, TEKNOFEST 2023'ün nerede yapılacağını da duyurdu.

Haber 04-09-2022 16:45

TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar, Samsun'da konuştu: (1)

"Bu yarışmalara bu yıl 600 bin yarışmacı katıldı, bu inanılmaz bir rakam. Samsun'daki festival alanı da Türkiye'nin bu teknoloji serüveninde geleceğe dair bizi çok aydınlık günlerin beklediğini gösteren bir duyguya sahip" - "Artık sahnenin önünde Türk mühendislerinin geliştirdiği, tasarladığı ve kullanıma sunduğu uçaklar var. Kızılelma'nın uçacak portatifi burada sergileniyor. İnşallah 2023 yılında uçacak"

Yurthaber 30-08-2022 18:31

İnsansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma TEKNOFEST KARADENİZ'de sergileniyor

İnsansız savaş uçağı "Bayraktar Kızılelma" TEKNOFEST KARADENİZ'de sergileniyor

Yurthaber 30-08-2022 09:06