Kömbe Haberleri

Kömbe tarifi: Kömbe nasıl yapılır?

Geleneksel Türk mutfağından bir lezzet olan kömbe, daha çok Antakya şehri ile özdeşleştirilir. Ancak Elazığ, Sivas ve Malatya da dahil olmak üzere ülkenin dört bir yanında bilinen ve tüketilen bir yiyecektir. Kahvaltıdan çay sohbetlerine birçok vakitte tüketilebilen kömbenin tarifi ise son derece kolay ve pratiktir.

Yemek 14-03-2024 17:28

Bayram kömbesi tarifi: Bayram kömbesi nasıl yapılır?

Türk mutfağının kendine has, yöresel lezzetlerinden biri de Hatay şehri ile özdeşleşmiş olan bayram kömbesidir. Çay saatlerine eşlik eden, ikramlık ve atıştırmalık bu lezzet adından da anlaşıldığı gibi en çok bayram zamanlarında yapılır. Bu yapımı kolay ve çok lezzetli tarifi siz de denemek isterseniz tarifi aşağıda bulabilirsiniz.

Yemek 10-03-2024 13:17

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere günün menüsü! İşte 25 Aralık yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız doğru adrestesiniz... Sizler için nefis yemek menüsü içeriği hazırladık. Yemeğe kereviz çorbası ile başlayabilirsiniz. Yemekten sonrası için çay saatinde nefis atıştırmalık kömbe tarifi var! İşte 25 Aralık yemek menüsü...

Yemek 25-12-2022 14:30

Düşman çatlatan kömbe tarifi! Nefis kömbe nasıl yapılır?

Kömbe, Antakya'nın eşsiz lezzetleri arasında yer alıyor. Hızlı bir şekilde hazırlanan bu kurabiyenin kıvamı diğer kurabiyelere göre çok daha kıyır kıyır oluyor. Farklı kurabiye tarifleri denemek istiyor ve kömbe nasıl yapılır merak ediyorsanız bu enfes kömbe tarifini denemeniz gerekiyor.

Yemek 25-12-2022 10:25

Kömbe

Kömbe Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kömbe Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.