Konsol Haberleri

Kesintisiz oyun keyfi sunan yanınızda taşıyıp istediğiniz yere götürebileceğiniz en iyi el konsolları

"Oyun konsolunda oynanan oyunun keyfi bir başka." diyenlerden misiniz? Eğer öyleyse harika bir listeyle karşınızdayız. Oyun konsolunda oyun oynamak her ne kadar keyifli olsa da onu her zaman yanınızda taşımak mümkün olmayabiliyor. Seyahate çıkarken kolayca yanınıza alabileceğiniz en kaliteli el oyun konsollarını listeledik. Gelin, en iyi el oyun konsollarını hep beraber keşfedelim!

Haber 28-02-2023 16:46

Evinize havalı ve modern bir hava katmanın yanı sıra depolama alanını da arttıracak ürün önerileri

Evinizdeki eşya fazlalığından mustarip misiniz? Günümüzde yaşam alanlarımız artık daha da küçüldü. Bu yüzden daha işlevsel eşyalara ihtiyaç duyulabiliyor. Özellikle çok amaçlı mobilyalar, bu sorunu ortadan kaldırmak için güzel bir çözüm oluyor. Aynalı dolaplar, çekmeceli bebek karyolası gibi birkaç ürünü listeledik. Gelin, depolama alanı sunan ürünlere hep birlikte göz atalım.

Haber 07-10-2022 15:38

Hem konsol hem bilgisayarda kullanabileceğiniz en iyi kablosuz gamepad çeşitleri

Oyun oynarak gündelik hayatın stresinden uzaklaşan biri misiniz? Uzun süre oyun oynamayı sevenler için edinmeniz gereken en önemli eşyalardan biri kablosuz gamepad. Bluetoothlu gamepadler, şarj oldukları durumda her yerde kullanıldığı için oyun oynamayı sevenlerin favorisi oluyor. Sizler için birbirinden kaliteli kablosuz gamepad modellerini derledik. Gelin, hem konsol hem bilgisayarda kullanabileceğiniz bu ürünlere birlikte bakalım.

Haber 04-10-2022 14:25

Oyun sevdalılarının vazgeçilmezi olacak en güçlü ve iyi oyun konsolları

Bilgisayar oyunu oynamak hem kendi başınıza hem sevdiklerinizde yapabileceğiniz en eğlenceli aktivitelerinden biri. Bu eğlenceyi bir konsolla tatmanın zevki ise bambaşka çünkü konsollar; kablosuz joystickleri, üstün grafik performansları ve tamamen oyundan zevk almanız için tasarlanmış olmaları sayesinde eğlenceli dakikalar geçirmenizi sağlar. Üstün performanslı ve kaliteli oyun konsollarından hangisini seçeceğinize karar veremiyorsanız gelin, seçenekleri beraber değerlendirelim.

Haber 03-10-2022 15:26

Konsol

Konsol Hakkındaki Haberler Mynet'te. Konsol Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

PlayStation 5'e yeni güncelleme! Beklenen 2K çözünürlük desteği geldi

Sony, yeni PlayStation 5 yazılım güncellemesini kullanıma sundu. Yeni yazılım güncellemesiyle birlikte PlayStation 5 1440p (2K) çözünürlük desteğine kavuştu. Yeni PS5 güncellemesi ayrıca, yeni bir oyun listesi özelliği ve kullanıcı deneyimine yönelik bazı dikkat çekici iyileştirmeler içeriyor.

Haber 07-09-2022 17:29