Konuşanlar Hasan Can Kaya Haberleri

Hasan Can Kaya bile şaştı kaldı! Konuşanlar'da olay sözler: Sizin seks hayatınız aklıma geliyor ve...

Konuşanlar son bölüm fragmanında yer alan konuklardan biri sözleriyle herkesi şoke etti. Bir yakınına seslenen konuğun sözleri Hasan Can Kaya'nın bile şaşırmasına sebep oldu. Kadın konuk "Memelerine hapşırmaktan vazgeç..." deyince...

Magazin 11-01-2024 07:26

Hasan Can Kaya dekoltesini fark ettiği konuğunu rahat bırakmadı! Gel yakından bak...

Konuşanlar son bölümde komedyen Hasan Can Kaya yine herkesi kırdı geçirdi. Programa konuk olan Cansu adındaki yarışmacıyı gören komedyen kendini yine tutamadı.

Magazin 17-10-2023 06:59

''Annem prezervatifleri delince...'' sözleri Konuşanlar'a damga vurdu! Hasan Can duyduklarına inanamadı!

'Konuşanlar' ile şöhreti yakalayan Hasan Can Kaya'nın Exxen'deki programında yapılan açıklamalar sık sık viral oluyor ve gündemden düşmüyor. Programa gelenlere fantazilerini ve sıçış hikayelerini soran Hasan Can bu defa duyduklarına inanamadı. Bir katılımcının babamın sıçış hikayesi diye anlattığı olay stüdyoyu kahkahaya boğdu...

Magazin 02-02-2023 08:42

Konuşanlar'da Hasan Can Kaya'yı şoke eden 'fantezi' itirafı! Kendini tutamadı: Sapığı bile bizi organize ediyor

Konuşanlar programında Hasan Can Kaya'ya dair bir itirafta bulunan erkek seyircinin sözleri hem ekran başındaki izleyicileri hem de salondakileri şaşırttı. Bir fantezisi olduğunu belirten seyirci, Hasan Can Kaya'nın söz vermesi üzerine ünlülerin yatakta neler yaptıklarını tahmin etmeye çalıştığını açıkladı. "Dün gece seni yatakta hayal ettim" diyen seyircinin sözleri Hasan Can Kaya'yı şaşırtırken izleyenler kahkahaya boğuldu.

Magazin 23-12-2022 14:39

Konuşanlar Hasan Can Kaya

Konuşanlar Hasan Can Kaya Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Konuşanlar Hasan Can Kaya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Hasan Can'ın şaşkına çeviren grup ilişki anısı! 2 kadın dört... Yani diğer her şeyden iki tane var

YouTube'da başlayan Konuşanlar programına şimdilerde Exxen platformunda devam eden Hasan Can Kaya, yeni sezonun 16. bölümüne yaptığı itirafla herkesi kahkahaya boğdu. Bir dönem komi olarak çalıştığını dile getiren Hasan Can, gelen turistlerin teklifiyle ilgili yaşadığı anısını anlatınca stüdyodakiler şaşkına döndü.

Magazin 17-12-2022 15:50

Konuşanlar sunucusu Hasan Can Kaya'dan olay yanıt! Eski sevgililerimin evine giderdim deyince neye uğradığını şaşırdı

Konuşanlar programında, Hasan Can Kaya’nın "Bir saatliğine görünmez olsaydınız bu süreyi nerede ve kiminle geçirmek istediniz?" sorusuna seyircinin verdiği yanıt olay oldu. Eski sevgililerinin eşlerine gitmek istediğini belirten genç kadının sözleri karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Hasan Can Kaya'nın sözleri ise Konuşanlar stüdyosundaki izleyicileri kahkahaya boğdu.

Magazin 05-11-2022 15:14

Konuşanlar'da Hasan Can Kaya'dan seyirciye olay yanıt: Şimdiki albenin ise yalakalık!

Konuşanlar programına Hasan Can Kaya’nın, ilişkileri üzerine değerlendirmede bulunan seyirciye verdiği yanıt damga vurdu. Genç adama sempatik olduğunu söyleyen Hasan Can Kaya, ilişkilerde bu avantajı kullanıp kullanmadığını sordu. Seyirci samimi olduğunu ve bunu ilişkilerde kullandığını söyleyince olanlar oldu. Hasan Can Kaya'nın yanıtı Konuşanlar stüdyosundaki izleyicileri kahkahaya boğdu.

Magazin 28-09-2022 09:33

Konuşanlar’da Hasan Can Kaya’dan arkadaşına açılan seyirciye olay yanıt! Genç adam ne diyeceğini şaşırdı: Bu yayınlanacak mı?

Hasan Can Kaya, Konuşanlar programında Murat Boz'u ağırladı. Ünlü komedyen yaşadığı diş sorunu nedeniyle yüzünün şiş olduğunu belirtip "Adam yeterince yakışıklı olduğu yetmiyormuş gibi tipimi daha da kaydırdı" ifadelerini kullandı. Konuşanlar programına, ayrılık sürecinde kendisine destek olan arkadaşına, açılan seyircinin sözleri damga vurdu. Hasan Can Kaya, "Sen gerçekten romantikmişsin lan!" diyerek seyirciyi ti'ye alırken genç adam kırdığı potu fark edip "Bu yayınlanacak mı?" diye sordu.

Magazin 24-09-2022 09:21

Konuşanlar’da Hasan Can Kaya’dan Murat Boz'a olay yanıt: Kızlarla tren yapıyorlarmış!

Hasan Can Kaya, Konuşanlar programında başarılı pop müzik şarkıcısı Murat Boz'u konuk etti. Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, sosyal medya hesabında Konuşanlar’ın yayınlanmamış bölümünden bir kesit paylaştı. Stüdyoda bulunan bir izleyicinin Almanya'da yaşadığını öğrenmesi sebebiyle "Orada ne iş yapıyorsun?" diye soran Hasan Can Kaya, izleyiciden gelen yanıta Murat Boz'un soruyla karşılık vermesi üzerine espri patlattı. Murat Boz hem kısa süreli şaşkınlık yaşadı hem de kahkahaya boğuldu.

Magazin 18-09-2022 13:18