Konut Projeleri Haberleri

Düşük faizli kredi sinyali! Ucuz konut projesi için tarih belli oldu… İki bakanlıktan ortak çalışma

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Hazine Bakanlığı orta gelirlilere yönelik ikinci bir konut kampanyasının hazırlıklarına başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yeni konut projesi için tarihi canlı yayında resmen duyurdu. 2023 yılının ilk aylarında projenin hayata geçirileceğini söyleyen Bakan Kurum, “Hem yükleniciler hem de bankalarımız aracılığı ile en iyi şartları sunacağız” diyerek düşük faizli konut kredisi için sinyal verdi.

Finans 23-12-2022 14:55

Son dakika: Orta sınıfa özel 100 bin ucuz konut geliyor! Peşinatı düşük vadesi uzun olacak! İstanbul, Ankara, İzmir...

Son dakika haberi: Milyonlarca başvurunun gerçekleştiği, dar gelirlilerin merakla beklediği sosyal konut projesinin ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum orta gelirliler için sosyal konut kampanyası müjdesini duyurdu. Bakan Kurum yaptığı açıklamada planlanan kampanyanın 81 ili kapsayacağını açıkladı. Kampanyanın 100 bin konutu içereceğini ifade eden Kurum, ödemelerle ilgili de bilgi verdi ve düşük peşinat, uzun vade olacağını söyledi.

Finans 02-11-2022 17:01

Son dakika: Bakan Kurum canlı yayında açıkladı! Piyasa fiyatlarının yüzde 40 altında satacağız

Son dakika haberine göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, katıldığı bir televizyon programında "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi"ne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, 2+1, 75 metrekare bir konutun maliyetinin 1 milyon 131 bin lira olduğunu söyleyerek, konut yapım bedelinden ve arsa payından para almadan yüzde 40 sübvansiyonun devlet tarafından karşılanacağını ve vatandaşların 679 bin liradan başlayan fiyatlarla 2+1 konuta erişebileceğini ifade etti.

Haber 25-10-2022 20:09

Son dakika: TOKİ büyük ilgi görmüştü! Bakan Kurum duyurdu: Bir konut kampanyası daha

Son dakika haberi: Büyük ses getiren ve vatandaşlardan çokça ilgi gören TOKİ ucuz sosyal konut projesinin ardından orta gelir grubu için yeni bir konut kampanyası geliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Emlak Konut, GYODER, İNDER ve TMB ile görüştüklerini bildirdi. Kurum, çalışmalarda sona yaklaşıldığını belirtirken kampanyanın ayrıntıları için ekim ayını işaret etti.

Finans 27-09-2022 09:24

Diğer Haber Etiketleri

Konut Projeleri

Konut Projeleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Konut Projeleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Başkonsolosluğumuza saldırı, İstanbul'da Müşterek Koordinasyon Merkezi, 'sosyal konut projesi' açıklaması

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'na hain saldırı, İstanbul'da açılışı gerçekleştirilen Müşterek Koordinasyon Merkezi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan 'sosyal konut projesi' açıklaması, Irak'ta Meclis baskını, Türkiye'nin Bulgaristan vatandaşlarına vize kararı, Fenerbahçe'den Kim Min-Jae transferi...

Haber 27-07-2022 17:18