Köpek Boji Haberleri

İstanbul'u turlayan köpek Boji'yi Ömer Koç sahiplendi! Ekrem İmamoğlu duyurdu

İstanbul'da vapurdan, tramvaya kadar farklı ulaşım araçlarını kullanarak İstanbul'u bir uçtan diğerine gezen Boji, İBB tarafından sahiplendirildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Boji'yi Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç'un sahiplendiğini duyurdu. İmamoğlu, "Boji’nin, ona zarar vermek isteyen insanlardan uzak, korunaklı, dilediği gibi koşturabileceği bir yuvası olacak" dedi.

Haber 11-01-2022 20:49

Son Dakika: Boji toplu ulaşıma geri döndü! Özlemişim hepinizi

Son dakika haberi: Üzerine atılan 'dışkı' suçlamasından güvenlik kamerası görüntüleri sayesinde aklanan Boji, toplu taşımaya geri döndü. İstanbul'da toplu ulaşım araçlarında seyahat etmesiyle ünlenen Boji için açılan Twitter hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. Boji'nin toplu ulaşımda seyahat ettiği fotoğrafının yer aldığı paylaşımda "Özlemişim hepinizi" mesajı yayınlandı.

Haber 29-12-2021 10:05

Ünlü şarkıcı Leman Sam milyonlar önünde isyan etti! ''Dışkısını ona yedirmek isterdim!''

Geçtiğimiz günlerde toplu taşıma kullanarak İstanbul'u gezen köpek Boji'nin, metro ve tramvay hatlarına dışkısını bıraktığı iddia edilmiş ancak gerçek kamera kayıtlarıyla ortaya çıkmıştı. Bir vatandaşın, dışkısını cebinde taşıyarak koltuğa sürdüğü görüntüler, sosyal medyada infial yaratmış, akıl almaz kumpası kuran vatandaşa tepki yağmıştı. Ünlü şarkıcı Leman sam, Fatih Altaylı'ya verdiği röportajda, Boji'ye iftira atan şahısla ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu.

Magazin 26-11-2021 07:57

İftira atılmıştı! Demet Akalın Boji'ye talip oldu

Demet Akalın, İstanbul’un simgelerinden biri haline gelen ve dünya basınında da geniş yer bulan Boji'yi sahiplenmek istedi

Magazin 24-11-2021 15:13

Boji kimdir? Boji nedir, ne demek? İstanbul'un ünlü köpeği Boji'nin anlamı nedir?

Sosyal medyada gündem olan Boji'nin kim olduğu ve isminin ne anlama geldiği merak ediliyor. Son günlerde sıkça konuşulan Boji, İstanbul'un gezgin köpeği olarak biliniyor. Peki Boji kimdir? İstanbul'un ünlü köpeği Boji'nin anlamı nedir? İşte merak edilenler...

Haber 20-11-2021 21:32

Boji tramvaya pisledi iddiasında yeni gelişme! Şoke eden görüntüyü Murat Ongun paylaştı

İstanbul'da toplu taşıma kullanmasıyla tanınan 'Boji' isimli köpek, sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından araçlardaki koltuklara dışkısını yapmakla suçlanmıştı. Güvenlik kameralarındaki kayıtların incelenmesiyle şoke eden gerçek ortaya çıktı.

Haber 20-11-2021 14:01