Koray Candemir Haberleri

Yabancı Damat'ın Niko'su bakın aslında kim olacakmış! Ünlü şarkıcıyı gören şaştı kaldı

Bir dönem ekranların en çok izlenen dizilerinden olan Yabancı Damat'ta Niko rolüyle yer alan ve Yunan damadı canlandıran Özgür Çevik bu rolüyle hafızalara kazındı. Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Niko için Çevik’ten önce başka ünlü bir isimle anlaşıldığı ortaya çıktı. Ünlü şarkıcıyı görenler çok şaşırdı.

Magazin 21-11-2023 14:41

Koray Candemir annesini toprağa verdi! Annesi 9. kattan düşerek hayatını kaybetmişti

Koray Candemir'in annesi 9. kattan düşerek hayatını kaybetmişti. Candemir annesini toprağa verirken cenazede konuşmamayı tercih etti. Koray Candemir'in kardeşi Durul Candemir ise "Vertigo rahatsızlığı vardı. Hiç beklenmedik bir olay yaşandı" dedi.

Magazin 08-04-2022 15:36

Koray Candemir'in en acı günü! Koray Candemir kimdir? Koray Candemir kaç yaşında, nerelidir? Koray Candemir şarkıları nelerdir?

Koray Candemir'in annesi 9. kattan düşerek hayatını kaybetti. En acı gününü yaşayan Kargo grubunun eski solisti Koray Candemir, annesinin ölüm haberi ile yıkıldı. Yaşanan bu talihsiz olay sonrası Koray Candemir hakkında yapılan araştırmalar hız kazandı. İşte Koray Candemir hakkında detaylı bilgiler!

Magazin 07-04-2022 22:12

Koray Candemir kimdir, kaç yaşında? Kargo grubunun eski solisti Koray Candemir annesi neden öldü?

Koray Candemir kimdir, kaç yaşında? Kargo grubunun eski solisti Koray Candemir kim? Kargo grubuyla birlikte tanınan Koray Candemir'in annesi, Kadıköy'de yaşadığı evin balkonudan düşerek hayatını kaybetti. 81 yaşındaki talihsiz kadının ölümü ünlü sanatçıyı yıktı. Peki; Koray Candemir kimdir?

Haber 07-04-2022 16:27

Diğer Haber Etiketleri

Koray Candemir

Koray Candemir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Koray Candemir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kargo grubunun eski solisti Koray Candemir'in acı günü! Annesi Solmaz Candemir yaşamını yitirdi

Ünlü Kargo grubunun eski solisti Koray Candemir'in annesi Solmaz Candemir (81) yaşında yaşamını yitirdi. Solmaz Candemir'in Kadıköy'de 9. kattaki evinin penceresinden düştüğü belirtildi.

Haber 07-04-2022 16:23