Korgeneral Osman Erbaş Haberleri

AK Parti İzmir Milletvekili Yıldırım'dan şehit Korgeneral Erbaş'ın ailesine taziye ziyareti

AK Parti İzmir Milletvekili Yıldırım'dan şehit Korgeneral Erbaş'ın ailesine taziye ziyareti

Yurthaber 11-03-2021 13:25

Bitlis'teki helikopter kazasında kahreden detay: Yarım saatte değişen hava şartları 11 askeri hayattan kopardı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde meydana gelen helikopter kazasının hava şartları nedeni ile meydana geldiğini söyleyen Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, daha önce bu denli bir olayın yaşanmadığını vurguladı.

Haber 08-03-2021 10:59

Korgeneral Osman Erbaş 'Keşke biz de şehit olabilsek' dedikten 1,5 saat sonra şehit düşmüş

Bitlis’in Tatvan ilçesinde helikopter kazasında şehit olan 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş’ın kazadan bir saat önce şehit ailesini arayarak “Şehitlik herkese nasip olmaz, keşke biz de şehit olabilsek, bize de nasip olsa" dediği öğrenildi. Şehit Erbaş’ın o gün yola çıkmadan önce şehit Musa Yılmaz’ın mezarını ziyaret ederek, "Şehitler ölmez vatan bölünmez, ruhun şad olsun" notunun bulunduğu çiçeği kabrine bıraktığı öğrenildi.

Haber 05-03-2021 17:00

Bitlis'te 11 askerin şehit olduğu kazada MHP'li vekil Ahmet Erbaş acı gerçeği sonradan öğrendi

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş'ın Bitlis'te helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 11 askerin arasında amcasının oğlu 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın da bulunduğunu daha sonradan öğrendiği ortaya çıktı.

Haber 05-03-2021 11:16

Anıl Tetik'ten Osman Erbaş paylaşımı! 'Canım komutanım...'

Eski Survivor yarışmacısı ve oyuncu Anıl Tetik, Bitlis'te düşen helikopterde şehit olan Korgeneral Osman Erbaş ile fotoğraflarını paylaşıp üzüntüsünü dile getirdi. Tetik, "Canım komutanım Allah senin ve tüm şehitlerimizin mekanını Cennet eylesin. Çok üzgünüm. Çok ama çok iyi bir insandın" ifadelerini kullandı.

Magazin 05-03-2021 10:48

Şehit Korgeneral Erbaş, FETÖ'cü hain için 'vur emri' çıkarmıştı

AK Parti eski Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, helikopter kazasında şehit olan Korgeneral Osman Erbaş için, "Şehidimiz Korgeneral Osman Erbaş, 15 Temmuz darbe girişimine karşı orduda direnişi örgütleyen komutanlardandı. FETÖ'cü Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal için vur emri çıkarmıştı." ifadelerini kullandı.

Haber 04-03-2021 21:44

Son Dakika: Bitlis’te düşen helikopterde 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş da şehit oldu

Son dakika haberine göre, Bitlis’te düşen helikopterde Elazığ 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş’ın da şehit olduğu öğrenildi.

Haber 04-03-2021 19:15