Koruma Görevlisi Haberleri

Ümit Özdağ'dan Bakan Soylu'ya: Herhangi bir saldırıda sorumlu siz olacaksınız

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslenerek, "Sayın Soylu, parti genel başkanları için doğal bir hak olan koruma ekibini bana tahsis etmemekteki ısrarınızın omuzlarınıza yüklediği yükü, kamuoyunun önünde bir kez daha hatırlatmak istedim. Herhangi bir saldırıda sorumlu siz olacaksınız" dedi.

Haber 17-10-2021 16:11

Kim Kardashian’dan hayranına koruma kararı

Kim Kardashian, saplantılı bir hayranından kurtulabilmek için mahkemeye başvurdu. Hakim, Kardashian’ın evine girmeye çalıştığı iddia edilen takipçisi için uzuklaştırma kararı verdi.

Magazin 29-05-2021 15:12

Suç örgütü lideri Sedat Peker'e verilen koruma kararında FETÖ izleri

Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker'e tahsis edilen korumalara yönelik kararlarla ilgili süreçte Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) İstanbul Emniyeti yapılanmasının etkili olduğu öğrenildi.

Haber 27-05-2021 15:22

Kılıçdaroğlu'nun 2 koruma polisi dahil 5 şüpheli rüşvet iddiasıyla gözaltına alındı

Muğla'da faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonu sahibinden, iptal edilen ruhsatı yeniden çıkarmak vaadiyle rüşvet aldığı öne sürülen 6 şüpheliden 5'i yakalandı. Şüpheliler arasında bulunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 2 koruma polisi, "rüşvet" iddiasıyla açığa alındı.

Haber 25-05-2021 17:35

Kripto vurgununda yeni detay! Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer koruma tutmuş

Türkiye'yi sallayan kripto para vurgununda yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Kullanıcılarını 2 milyar dolar dolandırıp Arnavutluk'a kaçtığı iddia edilen Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in emekli bir polisi yakın koruma tuttuğu ve yanından hiç ayrılmadığı ortaya çıktı.

Haber 25-04-2021 09:44

Erdoğan’ın korumaları sosyal medya gündeminde

ABD’de protestoyla karşılaşan Erdoğan’ın korumaları, sloganları bağırarak önlemeye kalkışınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Erdoğan’ın korumalarının bağırması sosyal medyada gündem konusu oldu.

Haber 30-03-2016 14:58