Kot Haberleri

Yıllar geçse de eskimeyecek, gardırobunuzun yıldız parçası olacak en iyi jean modelleri

Günümüzde jean pantolonlar, hem rahatlıklarıyla hem de tarzlarıyla gardıropların vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. Konforu ve şıklığı bir arada arayanların tercihi olan jeanler, her tarza hitap ediyor. Siz de Levi's'in klasik kesimleriyle zamansız şıklığı yakalayabilir ya da Tommy Hilfiger'ın sportif dokunuşlarıyla günlük şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. En popüler jean markalarının seçkin modellerini sizler için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber

Sosyal medyanın yeni bikini trendi akın akın yayılıyor! Denim bikiniler tartışma yarattı

Yaz aylarına sayılı zaman kalmışken tüm dünyada bikini trendlerini de yavaş yavaş belirleniyor. Özellikle son dönemde popüler olan denim (kot) bikini modellerini sosyal medya fenomenleri tarafından tanıtılmaya başlandı. Magdalene Keskic ve Andera Garcia gibi fenomen isimlerin tercih ettiği kot bikini takımları bu yazın favorisi olmaya aday. Ancak moda uzmanları trendle ilgili olarak bir soruna değindi.

Trend

Zeynep Aleyna Şen'in Milla favorileri işte bu listede!

Kimileri kabul etmekte zorlansa da influencerlar günümüzün en popüler kişileri arasında! Sosyal medyanın gücüyle yediklerinden giydiklerine kadar paylaşan ve birçok insana ilham olan influencerlardan biri de Zeynep Aleyna Şen. Siz de Zeynep Aleyna Şen'in tarzını beğenenlerdenseniz hazırladığı koleksiyondan özenle seçtiğimiz birbirinden şık kıyafetlere göz atmaya ne dersiniz?

Magazin

2022'nin Denim on denim modasına gönül verenler için her bütçeye uygun kombin çeşitleri

Son günlerin trend moda akımını öğrenmeye hazır mısınız? Cevabınız "Evet." ise kesinlikle doğru yerdesiniz. Denim on denim modası, bugünlerde olduğu gibi önümüzdeki günlerde de oldukça konuşulacağa benziyor. Konfor ve şıklığı bir arada vadeden trendle tarzınızı ön plana çıkarabilir, ortamlarda adınızdan sıkça söz ettirebilirsiniz. Siz de denim on denim modasının rüzgârına kapılanlardansanız vakit kaybetmeden şahane kombin önerilerine göz atmayı unutmayın!

Haber

Kot

Kot Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kot Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Henüz sonbahar alışverişi yapmayanların mutlaka alması gerekenler listesi

Eylül ayıyla sonbahar mevsimine adım atmış bulunuyoruz. Sıcak geçen yazın ardından deniz, kum ve güneş üçlüsünü yavaş yavaş geride bırakıyoruz. Peki, doğayı şairane bir görüntüye bürüyen sonbahar mevsimine hazır mısınız? Dökülen yaprakları ve yağan yağmurları bir fincan sıcak kahveyle izleyeceğiniz sonbaharı, göz kamaştırıcı kombinlerle karşılamanın tam sırası. Siz de elbise dolabınızı yenilemek istiyorsanız işte göz kamaştıran parçalar!

Haber