Kot Ceket Erkek Haberleri

Mevsim geçişlerinde kurtarıcınız olacak parçaları sizi için seçtik

Havaların bir soğuk, bir sıcak olduğu bu günlerde "Ne giyeceğim?" sorusu hepimizin kafasında dönüp duruyor. Neyse ki, mevsim geçişlerinde gardırobunuzun en iyi dostu olacak parçalardan oluşan bir seçki hazırladık. Artık bir sıcak bir soğuk olan havalar için endişelenmenize gerek yok. Günün her saatinde konforunuz ve tarzınızı korumanızı sağlayacak kurtarıcı parçalar için gelin, içeriğe göz atalım!

Haber 08-03-2024 22:51

Ceketle gelen bahar şıklığı! Bahar ayında hem üşütmeyecek hem terletmeyecek ceket önerileri

Baharlık ceketler özellikle serin havaların kurtarıcısı olan parçalar. Hem terlememek hem soğuktan korunmak istediğimizde baharlık ceketlere başvuruyoruz. Kolej ceketlerden blazerlara, kot ceketlerden deri ceketlere kadar yediden yetmişe her yaş grubuna hitap edebilen modellerde, her tarza en uygun baharlık ceketleri sizin için seçtik.

Haber 20-04-2023 17:22

Levi's, Jack Jones... Baharın en trend parçası kot ceketleri keşfedin

Levi's, Jack Jones gibi kalitesiyle nam salmış markaların en sevilen kot ceket modellerini kaçırmamak için acele edin. Stilinizi yenilemek için şimdi en doğru zaman!

Haber 04-04-2023 16:05

Stiline havalı bir dokunuş yapmak isteyenler için kot ceket önerileri

Kot ceketler günlük hayatta en çok kullanılan ve kombinlere eşlik eden ürünlerden biri. Tarzınıza uygun bir kot ceket arıyor ancak size en çok yakışacak ve vücut tipinize en çok uyacak modele bir türlü karar veremiyorsanız hazırladığımız bu liste tam size göre! Listedeki ürünlerden dilediğinizi seçebilir ve stilinize havalı bir dokunuş katabilirsiniz.

Haber 30-11-2022 17:25

Sonbaharda üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz en şık ve kullanışlı kot ceket modelleri

Sonbaharda spor bir tarz yakalamak ve aynı zamanda şık görünmek için kot ceket giymek yeterli oluyor. Dolapların olmazsa olmazı bu parçalar, farklı modellerle öne çıkıyor. Siz de sonbaharı kot ceketlerle geçirmek istiyorsanız sizin için bir araya getirdiğimiz modelleri inceleyebilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 28-09-2022 15:49

2022'nin Denim on denim modasına gönül verenler için her bütçeye uygun kombin çeşitleri

Son günlerin trend moda akımını öğrenmeye hazır mısınız? Cevabınız "Evet." ise kesinlikle doğru yerdesiniz. Denim on denim modası, bugünlerde olduğu gibi önümüzdeki günlerde de oldukça konuşulacağa benziyor. Konfor ve şıklığı bir arada vadeden trendle tarzınızı ön plana çıkarabilir, ortamlarda adınızdan sıkça söz ettirebilirsiniz. Siz de denim on denim modasının rüzgârına kapılanlardansanız vakit kaybetmeden şahane kombin önerilerine göz atmayı unutmayın!

Haber 13-09-2022 15:31

Gardırobunuzda mutlaka olması gereken her kombinin tamamlayıcısı 300 TL altı kot ceketler

Yıllar geçse de eskimiyor, modası hiç geçmiyor. Moda dünyasının en zamansız parçalarından biri olarak kabul ediliyor. Evet, tahmin ettiğiniz gibi kot ceketlerden bahsediyoruz! Şimdi tam da mevsimi gelmişken en beğenilen, aynı zamanda da bütçe dostu kot ceketleri sizin için derledik! İşte kalitesi ve fiyatıyla yüzünüzü güldürecek 300 TL altı kot ceketler...

Haber 23-08-2022 17:56