Köylü Haberleri

'Dron saldırısı oluyor, ilk köylerden başlıyorlar! Görürsen iyi geçin' Tarlada çalışan babası önce donakaldı, sonra yere yattı

Antalya'da çiftçi babasını 'Dron görürsen onlarla iyi geçin, ilk köylülere saldırıyorlar' diyerek korkutan genç, yeni aldığı dronu tarlada çalışan babasının yanına yollayınca ortaya komik görüntüler çıktı. Korkudan ne yapacağını bilemeyen baba, yavaş hareketlerle önce yere yattı, ardından traktörün altına saklandı. Görüntüleri sosyal medyada izleyenler kahkaha tufanına kapıldı.

Haber 23-02-2024 13:30

Sivas'ın Ulaş ilçesinde kullanılmayan 11 kamu binası köy yaşam merkezine dönüştürüldü

Sivas'ın Ulaş ilçesinde kaymakamlık, hayırsever iş insanları, dernekler ve muhtarlıkların desteğiyle hayata geçirilen köy yaşam merkezlerinde yöresel kültür canlı tutularak kırsalda yaşayan vatandaşların sosyalleşmesi sağlanıyor.

Yurthaber 19-06-2023 12:15

Şüpheli ölümde o ihtimal... Köylüler gördükleri gibi haber verdiler

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Naldöken köyündeki arazide 1 kişinin cansız bedeni bulundu. Şüpheli ölüm nedeniyle soruşturma başlatılırken şahsın, kendi av tüfeğiyle intihar ettiği üzerinde durulduğu öğrenildi.

Haber 07-05-2023 15:12

Deprem bölgesinde kan davalı köylülerin çadır davası! Aynı yerde kalmak istemiyorlar

Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler Malatya'da da çok sayıda binanın yıkımına neden oldu. 420 ailenin yaşadığı Malatya'nın Gözene Köyü'nde 400 bina ya yıkıldı ya da büyük hasar aldı. Deprem sonrası gönderilen çadırlar yetersiz kalınca köyde kan davası sorunu yine gündem oldu. Aralarında kan davası olan iki aile aynı çadırda kalmayı reddedince, köylüler de çaresiz kaldı.

Haber 15-02-2023 09:29

Köylü

Köylü Hakkındaki Haberler Mynet'te. Köylü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kılıçdaroğlu ve Akşener, Kırsal Kalkınmada Başkent Modeli buluşmasına katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: - "Bu ülkeyi kuran Gazi Mustafa Kemal 'Köylü milletin efendisidir' demiştir. Biz yeniden köylüyü bu milletin efendisi yapmaya kararlıyız"

Yurthaber 14-09-2022 15:27