Kredi Faiz Oranları Haberleri

Kredi alacaklar dikkat, tablo netleşti! İşte Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Akbank güncel kredi faiz oranları

Merkez Bankası faiz kararı için geçtiğimiz Perşembe günü yapıldı. Bankanın politika faiz oranını yüzde 25'e artırması sonrası bankaların yeni kredi faiz oranları ise merak konusu oldu. Peki, hangi banka ne kadar kredi veriyor? Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Akbank ne kadar faiz veriyor? Banka banka tüketici, konut, taşıt kredisi oranlarına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte, bankaların güncel kredi faiz oranları...

Finans 28-08-2023 13:57

İhtiyaç, konut, taşıt… Kredi faiz oranları için Merkez Bankası'ndan dikkat çeken açıklama: Neredeyse yarısı kadar!

Merkez Bankası'nın politika değişikliği kredi faizlerini yukarı itti. Bu kapsamda ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 47,72 seviyesine yükselirken, taşıt kredisi faizleri yüzde 36,64'e geldi. En dikkat çeken artış ise konut kredilerinde yaşandı. Son 9 haftada 17 puanlık yükseliş verilere yansıdı.

Finans 14-08-2023 08:20

Bankaya gidenin ağzı açık kaldı: İhtiyaç kredisi faizleri yüzde 5’e kadar yükseldi! 70 bin TL yanında vadelere de 12 ay sınırlaması…

Özel bankalarda aylık ihtiyaç kredisi faizleri yüzde 5’e, yıllık ise yüzde 60’a dayandı. Faiz oranları yükselirken kredi taksit oranları ise 12 ay ile büyük ölçüde sınırlandırıldı. 70 bin liraya kadar olan kredi üst limit sınırlandırılması yapan bankalarda konut ve taşıt kredisi faizleri de yönünü yukarı çevirdi.

Finans 05-07-2023 08:00

KONUT KREDİSİ HESAPLAMA: Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank 0,69 kredi faiz oranı hesaplama

Konut kredisi faiz oranları için araştırmalar hız kazandı. TOKİ konut kampanyasında yeni dönem başlıyor. Orta Gelir Grubuna yönelik yapılacak olan konutların detayları bugün açıklandı. Bakan Nebati açıklamasında, "Alınan konutlar 5 yıl boyunca satılamayacaktır. Azami 15 sene vade ile sağlanacak finansmanlarda faiz/kar payı oranları %0,69’dan başlayan oranlarla uygulanacaktır." dedi. Peki, konut kredisi nasıl hesaplanır?

Finans 04-01-2023 12:07

Kredi Faiz Oranları

Kredi Faiz Oranları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kredi Faiz Oranları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ziraat Bankası kredi faiz oranı ne kadar, düştü mü? TOKİ kampanyası Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları hesaplama

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları için araştırmalar hız kazandı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati "Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası"na ilişkin detayları, çarşamba günü saat 10.00’da Ankara’da düzenlenecek ortak basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaştı. Peki, Ziraat Bankası kredi faiz oranı ne kadar, düştü mü?

Finans 04-01-2023 10:42

Vakıfbank kredi faiz oranı ne kadar, düştü mü? TOKİ orta gelirliye konut kampanyası Vakıfbank kredi faiz oranı hesaplama yöntemi!

Vakıfbank konut kredisi faiz oranı bugün TOKİ'nin orta Gelirliye Konut kampanyasına yönelik Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından yapılacak açıklama öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bakan Nebati daha önce açıklamasında kredi faiz oranları ile ilgili bir müjde paylaşmıştı. Peki Vakıfbank kredi faiz oranı ne kadar, düştü mü? İşte detaylar...

Finans 04-01-2023 10:14

Ev alacaklara SGK’dan sıfır faiz ile kredi desteği! Asgari ücret detayı: Taksitler 1375 lira…

Son dakika… TOKİ sosyal konut kampanyası sonrası ev almak isteyenler sıfır faizli konut kredisi için araştırmalarını hızlandırdı. Konut kredisi faizleri 3 yılın zirvesine çıkarken, faizlerin yüksekliği nedeniyle ev almaktan vazgeçen vatandaşlar için Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından verilen faizsiz konut kredisi uygulamasının devam ettiği öğrenildi. Peki SGK faizsiz konut kredisi başvurusu nereden ve nasıl yapılır? 2022 faizsiz konut kredisine kimler başvurabilir, şartları neler? İşte ayrı

Finans 01-10-2022 09:09

Kredi alacaklar dikkat, kanun değişti! Bankalar harekete geçti, faiz oranları...

Tüketici ve konut kredileri için Ticaret Kanunu’nda önemli bir değişikliğe imza atıldı. Alınan karar ile kredi almak isteyen vatandaşlar kredi bağlantılı hayat sigortası yaptırmaya zorlanamayacak. Uygulamanın karar alınmadan önce bazı bankalarda uygulandığı öğrenildi. Ancak sözleşmelerde kredi faiz oranlarıyla ilgili kritik bir detay ortaya çıktı. Hayat sigorta yaptırmak istemeyenlere daha yüksek faiz oranlarından teklif yapılırken, yaptıranlara ise daha düşük oran teklif edildiği iddia edildi.

Finans 24-09-2022 08:46

Ziraat Bankası duyurdu: Düşük faizli kredi süresi 1 yıl daha uzatıldı

Düşük faizli kredi kullanmak isteyen çiftçi için Resmi Gazete’de bugün çok önemli bir karar duyuruldu. Alınan yeni karar ile Ziraat Bankası ve Tarım Kredi'nin tarımsal üretime dair düşük faizli yatırım ve işletme kredisi kullandırılması uygulama esaslarında değişiklik yapıldı. Kredi kullandırma süresi 31.12.2022 yerine 31.12.2023 olarak düzenlendi. Böylece süre 1 yıl daha uzatıldı.

Finans 15-09-2022 07:11