Kripto Borsaları Haberleri

Çin'de kripto para operasyonu! Bin 100 kişiye gözaltı

Çin'de kripto para ile kara para akladıkları şüphesiyle bin 100 kişi gözaltına alındı.

Haber 10-06-2021 13:17

Kripto para nedir? Güvenilir Bitcoin nereden ve nasıl alınır?

Kripto paralara olan ilginin son dönemde çoğalmasıyla birlikte vatandaşlar kripto para piyasasıyla ilgili araştırmalara girdi. Kripto para nedir ve güvenilir Bitcoin nereden ve nasıl alınır gibi sorular en çok merak edilenler arasında bulunuyor. Peki binlerce yatırımcının ve yatırım yapmak isteyenlerin merak ettiği kripto para nedir? Güvenilir Bitcoin nereden ve nasıl alınır? İşte yanıtı...

Finans 24-04-2021 17:13

FINTR: ’’Kripto sektöründe regülasyon ve lisanslama şart’’

Finansal Teknoloji ve İnovasyon Derneği, kripto sektöründe yapılacak regülasyon öncesinde bu sektörde faaliyet gösteren kurumların dinlenmesi gerektiğini ve düzenleme ile lisanslama, bağımsız denetim gibi konuların zorunlu hale getirilmesini vurguladı.

Finans 22-04-2021 16:34

Kripto para madenciliğinin avantajları ve riskleri neler?

Kripto para madenciliği, yüksek kapasiteli bilgisayarların kripto para üretmesi ya da para transferini onaylayıp ortak deftere işlemesinin ardından yeni kripto para ile ödüllendirilmesine deniyor. Bu da bilgisayar donanımı bulma zorluğu, elektrik tüketimi ve çevreye etkisi gibi birçok konuda tartışılmasını beraberinde getirdi.

Haber 19-04-2021 21:55

Kripto Borsaları

Kripto Borsaları Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kripto Borsaları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Avukat Akpınar: Kripto para şirketlerinde bulunan borçlu hesaplarına haciz işlemi uygulanabilecek

Avukat Emir Akpınar, kripto paraların Bitcoin’in hareketlenmesiyle birlikte 2020 ortasında yeniden gündeme geldiğini belirtti. Akpınar, borçluların kripto para hesaplarına haciz işlemlerinin uygulanabileceğini söyledi.

Finans 18-04-2021 23:34

Kaspersky Lab, siber saldırılara ve dolandırıcılığa karşı koruyor

Kaspersky Lab Doğrulama Birimi Başkanı Vitaly Mzokov: - "Hem siber tehditlere karşı koruma arayışında olan hem de yatırımcılara güvenilir olduklarını ispatlamak isteyen blok zinciri girişimlerinin, siber güvenlik taleplerinin arttığını görüyoruz. Sunduğumuz yeni çözümlerle de bunu başarmalarını sağlıyoruz"

Haber 08-05-2019 14:39

Belarus Bitcoin madenciliği çiftlikleri kuruyor

Beyaz Rusya Devlet Başkanı Aleksandr Lukashenko, ülkesinin Bitcoin madenciliğini desteklemek üzere, nükleer santral yakınlarında "bitcoin çiftlikleri kurulacağını" duyurdu.

Finans 19-04-2019 13:27