Kripto Piyasası Haberleri

SON DAKİKA: Kripto para ve Bitcoin yatırımcıları şokta! Böyle düşüş görülmedi: '2024'e kadar mümkün değil'

SON DAKİKA: Bitcoin ve kripto para piyasası yatırımcılarını şoka uğrattı. Lider kripto para birimi Bitcoin yüzde 10'u aşan düşüşle 21 bin doların da altını test etti. Ethereum da düşüşten nasibini aldı. Piyasalarda güvenin sarsıldığını söyleyen analistler, yaşanan fiyat hareketlerinde başta ABD olmak üzere hisse senedi piyasalarındaki gerilemenin etkili olduğunu söyledi. Peki Bitcoin ve kripto paralar neden düşüyor? Fed faiz kararı ne olacak? Kripto piyasasında neler oluyor?

Finans 14-06-2022 07:17

Maliye Bakanları’ndan Ukrayna’ya Yardım Paketi

ABD, Almanya, İngiltere, Kanada, Fransa, İtalya ve Japonya'dan oluşan G7 ülkelerinin maliye bakanları ve merkez bankası başkanları, Almanya’nın eski başkenti Bonn’da bir araya geliyor. Toplantıda, Ukrayna'ya 15 milyar dolarlık yardım paketinin görüşülmesi bekleniyor

Haber 18-05-2022 11:31

Bitcoin'in değerinde yeni rekor: 67 bin doların üzerine çıktı

Kripto paraların değerinde son dönemde yaşanan artışla birlikte, Bitcoin 67 bin dolar sınırını aşıp, tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi.

Haber 09-11-2021 05:08

ABD'li milyarderin açıklaması ile piyasa yükseldi! İşte kripto para piyasasında son gelişmeler

ABD'li milyarder, varlık yönetimi şirketi Tudor Investment Corporation kurucu ve yöneticisi Paul Tudor Jones'un, "portföy çeşitlendiricisi" diye tanımladığı Bitcoin, bu açıklamanın ardından, yeniden 40,000 dolar sınırını aştı. Kripto paralar için olumlu açıklamalar peş peşe geldi.

Finans 15-06-2021 08:10

Kripto Piyasası

Kripto Piyasası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kripto Piyasası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

JP Analisti: Bitcoin yeniden yükselişe geçecek

ABD merkezli, uluslararası bankacılık ve finansal hizmetler alanında faaliyet gösteren JP Morgan’ın analisti Nikolaos Panigirtzoglou, bitcoin (BTC) ilgisinin yeniden yükselişe geçeceğini ileri sürdü.

Finans 08-02-2019 12:16

Bitcoin Uzmanı Uyarıyor

Meşhur Bitcoin ve güvenlik uzmanı Andreas Antonopoulos University of Dublin’de gerçekleştirdiği konuşmasında kripto paraların, Bitcoin’in ve Blockchain’in başarısının fiyatla değil kullanım alanının genişliğiyle doğru orantılı olduğunu açıkladı.

Finans 19-07-2018 15:08