Krt Haberleri

RTÜK'ten yayıncılık ilkelerini ihlal eden kanallara ceza yağdı!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun (RTÜK) düzenlediği toplantıda izleme raporları incelendi. Dizilerdeki gayri ahlaki görüntülere ve şiddet sahneleri de değerlendirilen görüşmelerde “Hudutsuz Sevda” isimli diziye ilişkin hazırlanan izleme raporunda, kadına yönelik şiddet sahneleri nedeniyle yayıncı FOX hakkında idari para cezası müeyyidesi kararı alındı. RTÜK ayrıca SHOW TV ve KRT'ye de para cezası verdi.

Haber 17-11-2023 18:28

RTÜK yayın ilkelerini ihlal eden televizyon kanallarına yaptırım uyguladı

RTÜK, orman yangınlarındaki yayın ihlalleri nedeniyle FOX TV, KRT, TELE 1, Halk TV ve Haber Türk'e idari para cezası uygulanmasına karar verdi - Üst Kurul, TV8'e, PSV Eindhoven- Galatasaray futbol maçı yayınında birçok defa ruhsatsız ve yasa dışı bahis sitelerinin bant reklam yayınlarına yer vermesi nedeniyle idari para cezası verdi - Kurul, FOX TV'deki "Aşk Mantık İntikam" dizisinde toplumsal cinsiyet eşitliğine ters düşen ve kadına karşı ayrımcılığı besleyen aşağılayıcı ifadeler olduğu kanaatiyle yayıncı kanala üst sınırdan idari para cezası ve program durdurma müeyyidesi kararı aldı

Yurthaber 11-08-2021 17:50

RTÜK'ten, kadına yönelik şiddet sahneleri için idari para cezası

Üst Kurul, "Masumiyet" dizisindeki kadına yönelik fiziksel şiddet sahneleri nedeniyle diziyi yayınlayan FOX TV'ye, "Sözüm Var" programındaki ifadeler sebebiyle Halk TV'ye, "Söz Meclisi" programındaki ifadeler sebebiyle de KRT'ye idari para cezası uygulanmasına karar verdi

Yurthaber 02-06-2021 16:31

CHP'nin yeni kanalı KRT TV'de kriz!

CHP'nin yeni kanalı KRT televizyonu için ödenecek parayı bulmakla görevli olan Erdoğan Toprak, kanalda söz sahibi olmak istedi, Tuncay Özkan itiraz edince gerginlik yaşandı. Toprak parayı getirmediği için henüz ödeme yapılamadı.

Haber 13-09-2018 08:16
KRT

Krt

Krt Hakkındaki Haberler Mynet'te. Krt Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Saadet Partili isimden canlı yayında şok sözler: Dindarlar, AK Partililere benzetilmekten korktukları için inançlarını gizliyor

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Cihangir İslam, KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın konuğu olurken canlı yayında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Cihangir İslam, dindar insanların, AK Parti zihniyetiyle örtüşmemek için dindarlıklarını gizlediklerini söyledi.

Haber 06-09-2018 14:20

Muhabir mikrofon uzattı, vatandaşın gündem yorumu sosyal medyayı salladı

KRT'den Ebru Birçak, Türkiye gündemiyle ilgili olarak halkın görüşlerini alırken, yorum yapan vatandaşın bağırarak konuşması ve yoldan geçen vatandaşların ilginç bakışları dikkat çekti.

Haber 16-08-2018 09:55

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu AK Parti'nin o planını açıkladı ve 'Allah rızası için yapmayın' dedi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, KRT canlı yayınında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Karamollaoğlu, AK Parti'nin 4 Kasım'da yerel seçim yapma planının olduğunu söyleyerek, Meclis'teki partilere ve milletvekillerine seslendi: Allah rızası için yapmayın...

Haber 14-08-2018 11:41

Yaşar Okuyan'dan canlı yayında şok sözler: AK Parti'nin CHP'ye veremeyeceği zararı Muharrem İnce verdi

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, canlı yayınına katıldığı KRT ekranlarında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Okuyan, CHP'nin 24 Haziran seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için 'AK Parti'nin CHP'ye veremeyeceği zararı verdi' dedi.

Haber 05-08-2018 14:58

Yaşar Okuyan'dan canlı yayında bomba iddia: Yeni Bakan Pakdemirli'nin annesi beni aradı ve...

KRT ekranlarında canlı yayına katılan eski bakan Yaşar Okuyan, Orman ve Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli'nin annesinin bir ay önce kendisini aradığını ve FETÖ'den tutuklu olan bir diğer oğlu eski rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli için yardım istediğini söyledi.

Haber 16-07-2018 09:29

Akit TV yorumcusu gazeteci Ali Tarakçı'dan Berat Albayrak tepkisi: Ayıp gerçekten ayıp olmaz ya, bu olmaz

Akit TV ekranlarında yorumculuk da yapmakta olan gazeteci Ali Tarakçı, KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın canlı yayın konuğu olurken Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile ilgili sözleriyle olay yarattı. Uğradığı silahlı saldırıyla gündeme gelen Tarakçı'nın Albayrak hakkındaki sözleri gündeme bomba gibi düştü.

Haber 11-07-2018 13:48

Yaşar Okuyan'dan 24 Haziran seçimleri öncesi flaş iddia: Erdoğan bin pişman, ittifak bitecek

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, 24 Haziran seçimleri öncesinde gündeme bomba gibi düşecek iddialarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MHP ile anlaşarak getirdiği Cumhurbaşkanlığı sisteminden pişman olduğunu ifade eden Okuyan, 24 Haziran akşamı Cumhur İttifakı'nın biteceğini ileri sürdü.

Haber 04-06-2018 09:55

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu:

"Hiçbir zaman 'FETÖ terör örgütüyle mücadele etmeyin' demedik. Bir terör örgütünü asla ve asla korumadık, onun arkasında durmadık, FETÖ'nün terör örgütü olduğunu çok önceden gördük" - "(FETÖ'yle mücadele) Kim bunlara siyaseten destek verdi, kim önünü açtı, kim kozmik odayı FETÖ terör örgütüne açtıysa bunun hesabının verilmesi lazım. Bunun hesabının sorulduğu bir ülkede samimi olarak mücadele edilmiş olur"

Haber 28-03-2018 23:47

Oğan'dan şoke eden sözler: Türk kadınlarını dikizleyen Suriyelileri beslemeye mecbur muyuz

MHP'den ihracı istenen Sinan Oğan, Suriyeli mültecilerin sahillerde Türk kadınlarını taciz ettiğini söyleyerek "Bunları beslemeye mecbur muyuz" dedi.

Haber 03-03-2017 15:36