Kuğu Haberleri

Kişilik testi: Resimde ilk ne görüyorsunuz? Bunu yapmak yürek ister, gizli yönlerinizi açığa çıkarıyor

Kişilik testleri, bireylerin kendilerini daha iyi tanımaları için başvurdukları araçlardan biridir. Dikkat çeken bir görsel sosyal medyada gündem oldu. Peki, siz resimde ilk ne görüyorsunuz? Vereceğiniz yanıt gizli yönlerinizi ortaya çıkaracak.

Trend 29-09-2023 09:04

Van Gölü'nde konaklayan kuğular jandarmanın koruması altında

Van İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yılın bu dönemlerinde Van Gölü'ne gelerek sulak alanlarda konaklayan göçmen kuşları korumak için "doğa nöbeti" tutuyor.

Yurthaber 20-01-2023 15:24

Gala Gölü Milli Parkı göçmen kuşları ağırlıyor

Trakya Üniversitesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi ve Kuş Bilimci Mustafa Kaya: - "Kuzeydeki sulak alanların donmasıyla besin sıkıntısı çeken flamingolar güneye doğru gelir, en uygun ortam da Gala Gölü olunca burada konaklarlar. Burada uygun yaşam alanını bulur ve rahatsız edilmezler. Bu sene flamingoların gelmesiyle gölde ayrı bir güzellik yaşanıyor"

Yurthaber 15-12-2021 11:10

Terkedilen kuğu için seferber oldular! Eş aranıyor

Adıyaman’ın Gölbaşı Gölü’nde eşi tarafından terk edilen ve bir yıldan beri tek başına yaşayan erkek kuğuya eş aranıyor. Belediye Başkanı İskender Yıldırım, hayvan severlere çağrıda bulunarak 'Kral' ile birlikte Gölbaşı Gölü’nde yaşayacak dişi bir kuğu aradıklarını duyurdu.

Haber 23-11-2021 09:57

Kuğu

Kuğu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kuğu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Vicdansızlığın böylesi: Başına çorap geçirdikleri kuğuyu göle bıraktılar!

İngiltere'de kafasına çorap geçirilen kuğu son anda kurtarıldı. Çirkin 'şaka'nın geçtiğimiz pazar günü yapıldığı öğrenildi.

Haber 06-05-2021 17:14

Kuğu avcısı gözaltında

Samsun'un 19 Mayıs İlçesi'nde, nesli tükenmekte ve avı yasak olan kuğuyu vuran bir avcı, jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 10-12-2002 11:03