Kulaklık Bluetooth Haberleri

Gaming Week bugün sona eriyor! Levet atlatan indirimleri kaçırmayın

Oyun ekipmanlarından konsollara, monitörlerden bilgisayarlara birçok üründe inanılmaz indirimler sunan Gaming Week, bugün sona eriyor. Hala indirimlerden yararlanmadıysanız, şimdi tam zamanı! Oyunlardaki performansınızı yükseltecek, yüksek teknoloji ürünlerine uygun fiyatlarla sahip olmak için acele edin.

Haber 16-10-2023 12:17

Müzik aşıklarının bayılacağı en iyi Anker Soundcore marka kulaklıklar

Evde, sporda, sokakta veya seyahatte müzik dinlemeden yapamıyorsanız yüksek kaliteye sahip bir kulaklığa ihtiyacınız olabilir. Muazzam ses kalitesiyle kullananları kendine hayran bırakan en iyi Anker Soundcore kulaklık modelleri arasından seçiminizi yapıp müzik keyfinizi daha üst seviyelere taşıyabilirsiniz. Peki o harika modeller hangileri mi? Sizin için seçtik, işte detaylar!

Haber 10-10-2023 16:10

Müzik dinlerken dışarıdaki hayattan kopmak isteyenlere en iyi gürültü önleyici özellikli kulaklıklar

Müzik dinlerken şarkı sözlerinin arasına dış ses girmesinden şikâyetçi misiniz? Bu sorununuzu ortadan kaldırmak istiyorsanız doğru adrese geldiniz! Ses ve malzeme kalitesinin yanı sıra aktif gürültü engelleme özelliği de bulunduran kulaklıklar, nokta dokunuş yaparak ihtiyacınızı karşılayacak. Listemizde yer alan kulaklıklarla pürüzsüz bir ses deneyimi yaşayabilir, müzik dinlerken kendinizi ritme kaptırabilirsiniz!

Haber 09-08-2023 17:03

Müzik dinlemenin keyfine erişmenizi sağlayacak Huawei marka en iyi kulaklık modelleri

Huawei, iletişim teknolojileri üreticileri arasında öne çıkmayı başaran markalardan biri. Akıllı telefonları ve saatleriyle dikkat çeken marka, tasarladığı birbirinden kaliteli kulaklık modelleriyle de piyasaya yön veriyor. Müzik dinlerken daha keyifli anlar yaşayabilmenize ve yüksek ses kalitesinden yararlanabilmenize imkân tanıyan en iyi Huawei kulaklık modellerini merak ediyorsanız hemen listemize göz atabilirsiniz.

Haber 27-06-2023 15:46

Diğer Haber Etiketleri

bere bere modelleri Huawei airpods Kulaklık mikrofon termos mont JBL powerbank oda kokusu diş fırçası maskara sweatshirt dizüstü bilgisayar bilgisayar kablosuz kulaklık pil kablosuz şarj Z kuşağı şarj aleti hediye cep telefonu akıllı saat Stanley airpod airpods kulaklık çorap crocs crocs terlik crocs terlik erkek crocs terlik kadın defter bluetooth hoparlör bluetooth kulak üstü kulaklık bluetooth kulaklık bluetooth kulaklık kulak içi bluetooth kulaklık kulaküstü bluetooth kulaklık tavsiye braun braun epilasyon aleti braun lazer epilasyon aleti braun silk epil braun silk epil 9 braun tıraş makinesi gamer kulaklık gaming kulaklık fön tarağı haylou kulaklık hyperx kulaklık hoparlör huawei airpods huawei bluetooth kulaklık huawei kablosuz kulaklık huawei kulaklık anker soundcore anker soundcore life q10 apple kulaklık dijital tartı duracell pil jabra bluetooth kulaklık jbl 500bt jbl 560bt jbl bluetooth kulaklık jbl hoparlör jbl kablosuz kulaklık jbl kulak içi kulaklık jbl kulak üstü kulaklık jbl kulaklık jbl kulaklık bluetooth jbl kulaklık kablosuz jbl t500 jbl t500bt jbl tune 220tws jbl tune 500bt iphone bluetooth kulaklık iphone kulaklık led lamba levis levis 501 levis mont logitech kablosuz mouse laptop sennheiser sennheiser kulaklık sennheiser momentum true wireless 2 şarj samsung galaxy watch samsonite samsonite bavul samsonite çanta samsonite sırt çantası samsonite valiz power bank steelseries steelseries kulaklık teknoloji telefon askısı termos bardak stanley termos stanley termos 1.3 kablosuz kulak üstü kulaklık kablosuz mouse kulak içi bluetooth kulaklık kulak içi kulaklık kulak üstü bluetooth kulaklık kulak üstü kulaklık kulaklık kablolu kulaklık kablosuz kulaklık mikrofonlu kulaklık oyuncu xiaomi earbuds xiaomi kablosuz kulaklık xiaomi kulaklık kablosuz

Kulaklık Bluetooth

Kulaklık Bluetooth Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kulaklık Bluetooth Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

En kaliteli ve temiz sesi alabileceğiniz stüdyo kulaklıklar

Müzik, film, video veya podcast gibi projeler üzerine çalışıyorsanız iyi bir stüdyo kulaklığına sahip olmanızda fayda var. Sesleri en ince ayrıntısına kadar duymanıza olanak tanıyan stüdyo kulaklıkları, kayıt alırken büyük kolaylık sağlar. Eğer siz de iyi bir stüdyo kulaklığına ihtiyaç duyuyorsanız doğru yerdesiniz! Haydi gelin, en iyi stüdyo kulaklık önerilerimize hep birlikte göz atalım!

Haber 18-05-2023 19:07

Müzik çalmak yerine kulağıma hayatın anlamını mı fısıldıyor? diyeceğiniz pahalı kulaklıklar

Müzik dinlerken kaliteli donanıma ve etkileyici özelliklere sahip bir kulaklık kullanmak çok daha zengin ses deneyimi yaşatarak eğlencenin dozunu arttırıyor. Kulağa tam oturan ve ergonomik tasarımı sayesinde uzun saatler rahatlıkla takılabilen kulaklıklar, güçlü ses sürücüleri ve kristal netliğindeki ses kalitesiyle müzik keyfini zirveye taşıyor. Gelin, fiyatıyla dudak uçuklatan en kaliteli ve en iyi kulaklıklara beraber göz atalım!

Haber 20-04-2023 17:58

Fiyat performans ürünü arayanlara: 1000 TL altında satın alabileceğiniz en iyi kablosuz kulaklıklar

Yürürken, dans ederken, uzanırken veya dışarıdayken kablo karmaşasıyla uğraşmadan keyifle müzik dinlemek isteyenlerin birinci tercihi olan kablosuz kulaklıklar; konforlu tasarımları ve güçlü ses kaliteleriyle eğlence dolu anlar yaşatıyor. Birçok başarılı markanın birbirinden kaliteli ve uygun fiyatlı kablosuz kulaklık modeli bulunuyor. Gelin, 1000 TL altında satın alabileceğiniz kablosuz kulaklık çeşitlerini beraber inceleyelim!

Haber 10-04-2023 17:41

En iyi ses kalitesine sahip JBL kulaklık modelleri

Müzik dinlemenin en eğlenceli yolu olan kulaklıklar, ergonomik tasarıma ve kaliteli ses sürücülerine sahip olduğunda müzik keyfini zirveye taşıyor. En iyi kulaklık markalarından biri olan JBL, her modelinde malzeme kalitesi ve yüksek ses gibi kullanıcı dostu özelliğiyle müzik tutkunlarının takdirini kazanıyor. Gelin, her bütçeye ve beğeniye uygun en kaliteli JBL kulaklık modellerini beraber inceleyelim!

Haber 24-03-2023 11:08

Kaliteli ses deneyimi sunan her bütçeye ve beğeniye uygun kulaklık modelleri

Müzik ve podcast dinlemek, film izlemek, oyun oynamak, telefon görüşmesi yapmak için kaliteli ses deneyimi sunan bir kulaklık olmazsa olmaz. İster evde ister ofiste ister seyahatte isterseniz de sporda, kısacası her anınızda yanınızda olacak kaliteli bir kulaklık arıyorsanız doğru yerdesiniz. Birçoğu indirimde olan ve her biri çok sevilen kulaklık modellerini sizin için seçtik. İşte detaylar!

Haber 10-03-2023 14:35

Konfor arayanlara silikonsuz, Dışarıya ses vermesin diyenlere silikonlu kulaklık! Size en uygun hangisi?

Müzik tutkunlarının olmazsa olmazları arasında yer alan kulaklıklar, silikonlu ve silikonsuz olarak ikiye ayrılıyor. Kulak ergonomisinden ses yalıtımına, kaliteli çağrı görüşmelerinden bas kalitesine kadar birçok farklı özellik sunan silikonlu ve silikonsuz kulaklıklar, kullanım tercihine göre çeşitlilik gösteriyor. Peki, en iyi deneyim için hangisini kullanmanız gerekir?

Haber 20-01-2023 15:31

Fiyatı 750 TL'ye düştü! Kullanıcılarından tam not alan Philips kulaklıkta indirim

Müzik dinlerken, oyun oynarken, film izlerken hatta telefon görüşmesi yaparken kullanacağınız kaliteli bir kablosuz kulaklık mı arıyorsunuz? Cevabınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Şık tasarımıyla ve yüksek ses kalitesiyle kullanıcılardan tam not alan Philips kulaklık kısa süreliğine indirimde! İşte detaylar!

Haber 18-01-2023 14:13

Fiyatı 2300 TL'ye düştü! Sennheiser kulaklıkta kaçırılmayacak fırsat

Gelişen teknolojiyle birlikte ihtiyaçlarımıza yönelik birçok teknolojik ürün piyasaya çıkıyor. Kablosuz kulaklıklar da onlardan biri. Kaliteli bir kablosuz kulaklık, sizi kablo derdinden kurtardığı gibi müzik dinleme keyfinizi de en üst seviyeye taşır. Siz de kaliteli kablosuz kulaklık arayışındaysanız, sınıfının en iyisi bir ürünü indirimli şekilde satın alabilirsiniz. Nasıl mı? Yazımızı okumaya devam edin!

Haber 17-01-2023 14:18

Her bütçeye ve beğeniye uygun en çok satan kulaklık modelleri

Günümüzde kulaklıklar birçok farklı ihtiyaca yönelik olarak üretiliyor. Siz de müzik dinlemek, telefon görüşmesi yapmak, oyun oynarken kullanmak gibi kişisel ihtiyacınıza yönelik kaliteli bir kulaklık arıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizin için her bütçeye ve beğeniye uygun en çok satan kulaklık modellerini derledik. İşte detaylar!

Haber 02-01-2023 11:59

Teknoloji meraklısı yakınlarınıza alabileceğiniz en güzel hediyeler

Teknoloji tutkunu yakınlarınızın gözlerinden kalpler çıkaracak, hem işlevsel hem kaliteli hediye önerisi arayışındaysanız doğru yerdesiniz! Kulaklıktan hoparlöre, eşya bulucudan televizyon çubuğuna kadar uzanan teknolojik ürünlerle dolu bir liste ile karşınızdayız! Listelediğimiz teknolojik ürünler arasından en beğendiğinizi seçerek sevdiklerinize unutamayacakları, kullandıkça size teşekkür etmek isteyecekleri hediyeler vermenin tadını çıkarabilirsiniz.

Haber 07-12-2022 15:39

Z kuşağından birine hediye almak zorundaysanız bu listeye kesinlikle göz atmalısınız

Z kuşağı olarak adlandırdığımız günümüz gençlerini hediye konusunda memnun edebilmek biraz zor olabilir. Gençler için hediye seçimi yaparken onlara hitap edebilmek oldukça önemli. Her neslin ilgi alanının farklı olduğunu göz önünde bulundurmalısınız. Sizler için Z kuşağının ilgisine yönelik hediye önerileri listeledik. Gelin, bu ürünleri hep birlikte inceleyelim.

Haber 24-11-2022 14:54

Sonbahar ve kış aylarında ihtiyacınız olacak şimdiden almanız gereken ürünler

Mevsimler değiştikçe yaşamsal alışkanlıklar da değişiyor. Bu sebeple mevsim şartlarına göre giydiğimiz kıyafetlerden uyguladığımız kişisel bakım ürünlerine kadar kullandığımız birçok eşya değişebiliyor. Hâl böyle olunca ürün sirkülasyonu arasında en kullanışlısı, en iyisi ya da en sağlıklısı tercih ediliyor. Kasım ayına özel, alışkanlığınız hâline gelecek on farklı ürünü bir araya getirdik. Gelin, bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 16-11-2022 17:50

Gülümseten Kasım Fırsatları'ndan alabileceğiniz en iyi 15 elektronik ürün

Modadan kişisel bakıma, elektronikten gıdaya birçok ürünü satın almak için indirimleri kovalıyorsanız çok şanslısınız. Çünkü Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları başladı! Ay sonuna kadar sürecek indirim kampanyası dâhilindeki en işlevsel elektronik ürünleri sizin için seçtik. Öyleyse gelin, birbirinden güzel ürünleri inceleyelim!

Haber 09-11-2022 13:34

Suyun altında dahi kullanabileceğiniz, ses kalitesi ile sizi kendisine âşık edecek su geçirmez kulaklık önerileri

Su altında bile müzik dinlemek istiyor ve yüksek ses kalitesine sahip bir kulaklık arıyorsanız doğru yerdesiniz! Gürültü önleme özelliği olan kulaklıklardan oyun modu bulunanlara, 40 saate kadar pil ömrü sunan cihazlardan dokunmatiklere kadar birbirinden işlevsel cihazları bir araya getirdik. Gelin, hep birlikte en iyi su geçirmez kulaklıkları inceleyelim.

Haber 13-10-2022 14:32

2022'nin en trend ve en çok satan 250 TL altı teknoloji ürünleri

"250 TL altına satılan elektronik ürün kaldı mı?" diye düşünüyor olabilirsiniz. Her ne kadar inandırıcı gelmese de bu fiyatlara hayatınızı kolaylaştıran onlarca farklı elektronik ürün bulmanız mümkün. Siz zahmet etmeyin diye biz biraz araştırma yaptık ve 2022'nin en trend teknoloji ürünleri arasından 250 TL altına satılanları bir araya getirdik. Haydi gelin, bu ürünleri inceleyelim!

Haber 11-10-2022 15:59

Şu anda parasına değecek en kullanışlı ve almaya değer kablosuz kulaklık çeşitleri

Kulaklık kullanmak artık eskisinden çok daha kolay ve eğlenceli bir hâl aldı. Özellikle earbuds diye geçen kablosuz kulaklıklar; hafif yapıları, aktif gürültü önleme özelliği ve kaliteli ses deneyimiyle kullanıcıları büyülüyor. Bütün gün kulağınızdan çıkarmayacağınız en kullanışlı kablosuz kulaklık çeşitlerini arıyorsanız sizler için seçtiğimiz önerilere göz atmanızda fayda var.

Haber 06-09-2022 17:43

Müzik dinlemeyi hayat tarzı hâline getirenler için en iyi kablosuz kulak üstü kulaklıklar

Kulaklıklar, uzun zamandır hayatımızdalar ve her geçen gün yeni bir özellikle karşımıza çıkıyorlar. Sevdiğiniz müziği gittiğiniz her yere götürmek ve kablolarla uğraşmadan müziğin keyfini çıkarmak için kablosuz kulaklıkları tercih edebilirsiniz. Müzik dinlemeyi hayat tarzı hâline getiren ve müziği her an dinlemek isteyenler için en iyi kablosuz kulak üstü kulaklık modellerini inceledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Haber 22-08-2022 14:52

Kulağınıza taktığınızda sizi bu dünyadan uzaklaştıracak en iyi müzik kulaklıkları

Evde, işte, toplu taşımada müzik dinlemeden yapamayanlardan mısınız? Cevabınız "Evet." ise hayatınızı kolaylaştıracak, yüksek ses kalitesiyle sizlere benzersiz bir ses deneyimi yaşatacak fiyat-performans ürünü müzik kulaklıklarıyla tanışmalısınız. İster kablolu ister kablosuz, uygun fiyatlısından bir tık cep yakanına kadar kendinize en uygun modeli bulabileceğiniz müzik kulaklığı tavsiyelerimize göz atmaya ne dersiniz? Öyleyse gelin, başlayalım!

Haber 27-07-2022 15:24