Külliye Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 tonluk hediye: Külliye'ye vinçle getirildi! 81 ilden toplanmış...

Cumhuriyet'in 100. yılı vesilesiyle hazırlanan "Cumhuriyet'e Yolculuk, Asırlık Portre" isimli Türkiye Haritası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edildi. 3 ton ağırlığında olan eser, Külliye'ye vinçle yardımıyla getirildi. Haritanın oluşumunda Türkiye'nin 81 ilinden toprak getirildiği öğrenildi.

Haber 10-03-2024 16:22

Son dakika: Herkes asgari ücret ve EYT'yi bekliyordu! Külliye'de EYT zirvesi... Son toplantı yapıldı

Son dakika haberi...Milyonlarca çalışan ve emekli hem asgari ücret hem de EYT ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. EYT'le ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında Emeklilikte Yaşa Takılanlara ilişkin düzenleme ile ilgili son toplantı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirildi. İşte toplantıdan detaylar...

Finans 06-12-2022 16:36

Türk tarihi için önemli keşif! Ötüken'de efsanevi lider İlteriş Kağan’ın külliyesi bulundu

Moğolistan’ın Ötüken bölgesinde yürütülen bilimsel kazı çalışmaları sonucunda Göktürk Devleti’nin hükümdarları Bilge Kağan ve Kül Tigin’in babası İlteriş Kağan’ın külliyesi ile yazıtı keşfedildi. Uluslararası Türk Akademisi Başkanı Darhan Kıdırali, "Ayrıca bu külliye, 'Türk' adının ilk kez geçtiği Göktürk döneminin en eski yazılı anıtı olarak kabul edilmektedir." dedi. Keşif, Türk tarihi açısında önemli kabul ediliyor.

Haber 24-08-2022 15:33

Külliye

Külliye Hakkındaki Haberler Mynet'te. Külliye Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.