Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi Haberleri

Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz savcısı Çiğdem Batur Kraliçe Elizabeth'in yıl dönümünde! Şah eseri gibisin

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı savcı Leyla karakteriyle adını tüm Türkiye'ye duyurmayı başaran Çiğdem Batur, güzelliğiyle herkesi mest etmeye devam ediyor. Uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan Çiğdem Batur, son olarak yaptığı paylaşımla herkesi adeta büyüledi. Kraliçe Elizabeth'in 70. Yıl dönümüne katılan güzel oyuncunun İngiltere sokaklarındaki paylaşımları beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 04-06-2022 17:21

Kurtlar Vadisi 87. bölümde Polat Halep'te uyanınca... O detay olay oldu

Necati Şaşmaz'ın canlandırdığı Polat Alemdar'ın Kurtlar Vadisi 87. bölümünde Halep'te uyandığı sahnede, otel lobisinde televizyondan izlenilen maç yıllar sonra gündeme geldi. Twitter'da Cihat Akbel adlı kullanıcı Kurtlar Vadisi dizisinde arkada yayınlanan maçı merak edince araştırıp tüm detayları anlattı.

Magazin 26-04-2022 15:07

Eşini görenler şaşkına döndü! Hakim'in Yasemin'i Ebru Özkan'ın eşi Kurtlar Vadisi'nin yıldızı çıktı!

Hakim'in Yasemin'i Ebru Özkan'nı eşi bakın kim çıktı! ATV'de yeni bir dizi daha yayın hayatına başladı. Hakim dizisi oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkatleri üzerine çekerken, dizide Yasemin karakterini canlandıran Ebru Özkan'ın eşi şaşırttı. Özkan'ın eşinin Kurtlar Vadisi'ne damga vuran karakterlerden birisi olduğu ortaya çıktı.

Magazin 12-04-2022 08:59

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Mete Aymar'ı İbrahim Gündoğan hayatını kaybetti! İbrahim Gündoğan neden öldü?

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı Mete Aymar karakteri ile tanınan oyuncu İbrahim Gündoğan'dan kötü haber geldi. "İbrahim Gündoğan neden öldü?" sorusunun yanıtı da belli oldu. Ünlü isim geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Magazin 01-04-2022 17:41

Kurtlar Vadisi oyuncusu İbrahim Gündoğan kimdir? İbrahim Gündoğan ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Kurtlar Vadisi oyuncusu İbrahim Gündoğan ile ilgili açıklama yapıldı. Ünlü oyuncunun yaşamını yitirdiği aktarıldı. Basında yer alan haberlerin ardından Kurtlar Vadisi oyuncusu İbrahim Gündoğan kimdir? İbrahim Gündoğan ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi haberimizde...

Magazin 01-04-2022 17:20

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz kimdir? Necati Şaşmaz nereli ve kaç yaşında? Yeni işi ne?

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Türk Sanat Müziği'nin sevilen ismi Muazzez Ersoy ile görüntülendi. Ünlü oyuncu, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Peki Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz kimdir? Necati Şaşmaz nereli ve kaç yaşında? Yeni işi ne? İşte ünlü oyuncunun hayatı, biyografisi ve kariyerine ilişkin detaylar...

Magazin 10-03-2022 13:10

Usta tiyatrocu Bozkurt Kuruç hayatını kaybetti!

Tiyatronun usta oyuncularından ve Kurtlar Vadisi Pusu olmak üzere birçok yapımda yer alan Prof. Dr. Bozkurt Kuruç, 86 yaşında hayatını kaybetti. Gelen son dakika haberi Kuruç'un sevenlerini üzdü. Bozkurt Kuruç'un ölüm nedeni merak konusu oldu. Usta oyuncunun ölüm nedeniyle ilgili henüz detaylı bir açıklama yapılmadı.

Magazin 16-01-2022 10:43

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Savcı Leylası Çiğdem Batur dekoltesiyle gündeme geldi! Etrafa bakan var mı?

Kurtlar Vadisi Pusu'da "Savcı Leyla" karakterini canlandıran Çiğdem Batur sosyal medyayı oldukça aktif kullanan bir ünlü. Kırmızılar için de poz veren Çiğdem Batur derin bacak ve göğüs dekoltesiyle hayranlarının dikkatini çekti. Batur'un notunu gören takipçileri ise bakın ne dedi.

Magazin 09-01-2022 15:33

Kurtlar Vadisi'nin Lale Zara'sı Gülçin Çakır son haliyle şaşırttı! Bakın hangi ülkeye yerleşmiş

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde hayat verdiği Lale Zara Aynacı karakteriyle geniş kitlelerce tanınan ünlü oyuncu Gülçin Çakır, Türkiye'den ayrıldı. Ünlü oyuncunun değişimi, görenleri şaşırttı.

Magazin 16-12-2021 23:40

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Pusat'ı Görkem Sevindik ilk kez oğlunu paylaştı

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Pusat'ı Görkem Sevindik kural bozdu. Kübra Siyahdemir ile sessiz sedasız evlenen ve baba olan Görkem Sevindik, bebeğinin fotoğrafını ilk kez takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 09-12-2021 11:59

Kurtlar Vadisi Pusu’nun Asu Miray’ı Zeliha Çal, yıllar sonra ortaya çıktı

Bir dönem Kurtlar Vadisi Pusu'da Asu Miray karakteriyle hafızalarda yer edinen oyuncu ve manken Zeliha Çal, uzun yıllar sonra görüntülendi.

Magazin 23-09-2021 10:05

Kurtlar Vadisi Pusu’nın Selvi’si Pınar Tuncegil’in son hali görenleri şaşırttı

Kurtlar Vadisi’nde Büşra Ayaydın’ın canlandırdığı Selvi Çakır karakterini, Kurtlar Vadisi Pusu’da Pınar Tuncegil canlandırmıştı. Memati Baş karakteriyle evlenen Selvi o zamanlar da güzelliği ile dikkat çekmişti. İşte karaktere hayat veren Pınar Tuncegil’in son hali…

Magazin 30-08-2021 09:19

Mesut Akusta'nın sağlık durumu nasıl? Teşkilat'ın Mete başkanı Mesut Akusta beyin kanaması geçirdi!

Daha önce ekranlarda Kurtlar Vadisi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi pek çok dizi ile yer alan ve son olarak Teşkilat dizisinde 'Mete' başkanı canlandıran ünlü oyuncu Mesut Akusta'dan üzücü bir haber geldi. Sevilen oyuncu Ankara'daki evinde beyin kanaması geçirdi. Akusta'nın sağlık durumu sevenleri tarafından merak ediliyor. Peki Mesut Akusta'nın sağlık durumu nasıl? İşte sevilen oyuncunun eşinin paylaşımı ve son durumu...

Magazin 19-08-2021 22:14

Kurtlar Vadisi’nin Nevzat'ı ve Memati'si yıllar sonra buluştu

Kurtlar Vadisi'nde sempatik tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Nevzat Yakışırboy dizinin Memati'si Gürkan Uygun ile buluştu. Nevzat Yakışırboy'un paylaşımına Kurtlar Vadisi hayranlarından beğeni yağdı.

Magazin 25-07-2021 10:02

Kurtlar Vadisi'nin 'Deli Hikmet'i nerede? Ünlü oyuncu Erdem Ergüney'i görenler şaşırdı

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi’nin Deli Hikmet’i Erdem Ergüney, son haliyle merak ediliyor. Ergüney, 2007 – 2012 yılları arasında Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca ve Gürkan Uygun gibi isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Deli Hikmet karakteriyle dikkat çekmiştir. Tiyatro eğitimi için İngiltere’ye giden Erdem Ergüney, Türkiye’ye döndükten sonra çeşitli televizyon dizilerinde yer alsa da en büyük çıkışını Kurtlar Vadisi Pusu’daki Deli Hikmet rolüyle yakalamıştır.

Magazin 13-07-2021 15:05

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun şimdi ne yapıyor? Son halini görenler tanıyamadı!

2003 senesinde ekrana gelmeye başlayan ve 4 sezon süren ekranların unutulmaz dizilerinden Kurtlar Vadisi'nin oyuncuları aradan seneler geçmesine rağmen halen merak edilip araştırılmaya devam ediyor. Sevilen dizide canlandırmış olduğu Memati karakteri ile hafızalara kazınan Gürkan Uygun'un son hali görenleri adeta şaşkına çevirdi. Kameralardan uzakta bir yaşam süren 47 yaşındaki ünlü oyuncu kendisini doğaya ve çiftlik hayatına adadı. İşte Kurtlar Vadisi Memati'nin son hali...

Magazin 11-07-2021 22:04

Kurtlar Vadisi’nin Güllü Erhan’ıydı! İşte ünlü oyuncu Erhan Ufak'ın son hali...

2003 senesinde ilk kez yayına giren ve sezonlar süren Kurtlar Vadisi dizisi, finalinden seneler sonra da ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Dizide 'Güllü Erhan' karakterini canlandıran oyuncu Erhan Ufak'ın yeni hali merak konusu olmuştu. Erhan, şimdilerde ekranlardan uzakta eşi ve çocuklarıyla keyifli bir yaşam sürdürüyor. İşte Kurtlar Vadisi Güllü Erhan'ın yeni hali...

Magazin 24-06-2021 14:55