Kyriakos Mitsotakis Haberleri

Erdoğan-Miçotakis görüşmesi Yunan basınınında: 'İki ülke ilişkilerinde yeni bir dönem başladı'

Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis'in İstanbul ziyareti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı ikili görüşme, Yunan basınında geniş yer aldı. Atina'dan Stelyo Berberakis'in haberi.

Haber 14-03-2022 13:33

Yunanistan'da kabinede değişiklik! Michalis Chrysochoidis görevden aldı

Yunanistan Başbakanı Kyriakos Mitsotakis, kabinede değişikliğe giderken hükümetin yaz aylarında çıkan orman yangınlara müdahale şekline yönelik sert eleştirilerin ardından Vatandaşı Koruma Bakanı Michalis Chrysochoidis'i görevden aldı.

Haber 31-08-2021 15:44

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Miçotakis ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel’de Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir araya geldi.

Haber 14-06-2021 17:36

Yunanistan Başbakanı Miçotakis: Erdoğan ile görüşme olacak çünkü konuşmamız gerekiyor

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geleceğini belirterek, "Görüşme olacak çünkü konuşmamız gerekiyor" dedi. Miçotakis, Nikos Dendias'ın Ankara ziyareti sırasında düzenlenen basın toplantısındaki gerginlikle ilgili "Kamu önündeki tartışmalar belki nadirdir ancak aynı zamanda da yararlı olabilir çünkü dostluk başka alışveriş başka. Verilen talimat hiçbir tahriki yanıtsız bırakmamaktı" dedi.

Haber 22-04-2021 22:21

'Miçotakis ile Erdoğan arasında görüşme gerçekleşecek'

Yunanistan Hükümet Sözcüsü Peloni, şartların uygun olduğu ilk fırsatta Başbakan Kiryakos Miçotakis ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında bir görüşme gerçekleşeceğini açıkladı.

Haber 15-04-2021 14:58