Laptop Çantası Haberleri

Fiyatı 899 TL'ye düştü! Samsonite bilgisayar çantasında büyük indirim

İşte, okulda, seyahatte ihtiyacınız olan şık ve dayanıklı bir çanta arıyorsanız, bu fırsat tam da size göre! Yüksek kaliteli ürünleriyle öne çıkan Samsonite'ta %60'a varan büyük indirimler başladı. Bir kez alıp uzun yıllar kullanacağınız bir modelle karşınızdayız: Samsonite CC8-19-005 15.6 inç Network 3 Dizüstü Bilgisayar Sırt Çantası'nda kısa süreliğine %59 indirim var! Şimdi bu fırsatı değerlendirmezseniz pişman olabilirsiniz, bizden söylemesi!

Haber 06-06-2023 17:34

Fiyatı 1785 TL'ye düştü! Hırsızlık önleyici sırt çantasında kaçırılmayacak fırsat

Seyahatlerde, iş gezilerinde ve günlük kullanımda en çok tercih edilen sırt çantalarından biri olan XD Design Bobby Hero, özel anti-hırsızlık özellikleriyle dikkat çekiyor. Şimdi, bu güvenli ve şık sırt çantasına %18 indirimle sahip olmak için acele edin. Kısa süreliğine indirimde olan ürünü kaçırmayın!

Haber 16-03-2023 17:42

Amazon indirimlerinden alabileceğiniz en şık ve koruyucu bilgisayar kılıfları

Laptop ya da notebooklar oldukça hassas ürünler ve sık sık elde taşınıyorlar, bu sebeple onları ekstra koruma altına almak gerekebiliyor. Özellikte dizüstü bilgisayarlar evden işe, okuldan kütüphaneye sürekli taşınma hâlinde olduklarından darbelere ve sıvı, toz, kir gibi dış etmenlere karşı korunmaları gerekebiliyor. Eğer bilgisayarınızın görünümünü yenilemek ve korumak için özel bir kılıfa ihtiyacınız varsa sizin için listelediğimiz şu an indirimde olan ürünlere göz atabilirsiniz.

Haber 24-11-2022 13:57

Notebook ya da laptoplarınıza zarar gelmemesi için mutlaka kullanmanız gereken ürün önerileri

Dizüstü bilgisayarınızın ömrünü uzatmak için satın alabileceğiniz bazı ürünler var. Makul fiyatlara alabileceğiniz ürünlerle cihazınızın daha az yıpranmasını sağlayabilir, böylelikle onu uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Haydi gelin, notebook ve laptoplarınıza zarar gelmemesi için mutlaka kullanmanız gereken bu ürünlere beraber göz atalım.

Haber 13-11-2022 22:07

Laptop Çantası

Laptop Çantası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Laptop Çantası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sürekli evrak taşıyanların bir numaralı yardımcısı olacak şık ve kullanışlı en iyi evrak çantası markaları

Çalışanların vazgeçilmez ihtiyaçları arasında yer alan evrak çantaları, iş dünyasında modası geçmeyen aksesuarlar arasında yer alıyor. Birçok farklı modeli bulunan bu çantaların arasında seçim yapmak ise gerçekten zor olabiliyor. Eğer siz de kaliteli evrak çantası bulmakta zorlanıyorsanız doğru yerdesiniz. En iyi evrak çantası markalarından oluşan bir liste hazırladık. Gelin, bu listeyi birlikte inceleyelim!

Haber 04-11-2022 16:58

Yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz en iyi ve pratik laptop aksesuarları

Laptop kullanırken pratik birtakım araç gereçlere ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Örneğin, laptop klavyenizi karanlık ortamlarda rahatça görebilmeniz için hafif bir ışık veya saatlerce çalışmaktan ısınan bilgisayarınızı soğutacak özel bir ürün... Sizin de buna benzer ihtiyaçlarınız varsa listelediğimiz birbirinden yararlı en iyi laptop aksesuar ürünlerini inceleyebilir, ihtiyacınıza yönelik seçim yapabilirsiniz. İşte, laptoplarınızın ayrılmaz parçaları olabilecek o ürünler…

Haber 06-10-2022 16:24

Bilgisayarınızı yağmurdan korumanıza yardım edecek su geçirmez laptop çantası modelleri

Yağmurlu günlerde laptop'ını nasıl güvenle taşıyacağını düşünenlerin imdadına su geçirmez laptop çantası modelleri yetişiyor. Su geçirmez kumaşlardan üretilen ve dayanıklı yapılarıyla kullanıcılarına güven veren laptop çantaları, tasarım konusunda da yüzleri gülümsetecek geniş bir çeşitlilik sunuyor. Gelin, bilgisayarınızı her daim güvende tutacak su geçirmez laptop çantası modellerini beraber inceleyelim!

Haber 04-10-2022 17:09