Leman Sam Haberleri

Leman Sam'dan üzen haber geldi! Sahnede fenalaşıp hastaneye kaldırılmıştı...

Sahnede fenalaşan sanatçı Leman Sam, sahne sonrası apar topar hastaneye kaldırıldı. Koronavirüs teşhisi koyulan ünlü sanatçı, tedavi altına alındı. Sam, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili bir paylaşım yaptı.

Magazin 31-12-2023 09:08

Şevval Sam annesi Leman Sam'ın saçını ördü

Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam, annesi Leman Sam’ın saçlarını örerken objektiflere takıldı.

Magazin 11-04-2022 08:47

Vedat Milor'un Leman Sam paylaşımı gündem oldu! Eğer engelimi kaldırmazsa...

Ünlü şarkıcı Leman Sam, Twitter'dan yaptığı son paylaşımda tartışma yaratarak gündeme oturmuştu. 'Soysuz Araplar' idafelerini kullandığı tweet, tepki çekmiş hatta söz konusu paylaşım Twitter tarafından uygunsuz bulunarak kaldırılmıştı. Bu defa Vedat Milor'ün paylaşımıyla gündeme gelen şarkıcı, bir kez sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 15-01-2022 09:34

Leman Sam'ın ırkçı tweet'i, Twitter tarafından silindi

Leman Sam'ın "Soysuz Araplar" ifadesini kullandığı paylaşımı herkesi şoke etmişti. Sam'ın ırkçı ifadelere yer verdiği paylaşım büyük tepki alırken Twitter da Leman Sam'ın bu tweet'ini sildi.

Magazin 13-01-2022 14:27

Leman Sam

Leman Sam Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Leman Sam Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Leman Sam'dan tepki çeken 'ırkçı' paylaşım! İlk tepki Özgür Demirtaş'tan geldi

Ünlü şarkıcı Leman Sam, Twitter'dan yaptığı son paylaşımda tartışma yarattı. Ekşi Sözlük'te gündeme oturan Leman Sam'ın ‘Soysuz Araplar’ ifadelerini kullanması tepki çekti. Sam'a ilk tepki Ekonomist Özgür Demirtaş'tan geldi.

Magazin 12-01-2022 14:59

Ünlü şarkıcı Leman Sam milyonlar önünde isyan etti! ''Dışkısını ona yedirmek isterdim!''

Geçtiğimiz günlerde toplu taşıma kullanarak İstanbul'u gezen köpek Boji'nin, metro ve tramvay hatlarına dışkısını bıraktığı iddia edilmiş ancak gerçek kamera kayıtlarıyla ortaya çıkmıştı. Bir vatandaşın, dışkısını cebinde taşıyarak koltuğa sürdüğü görüntüler, sosyal medyada infial yaratmış, akıl almaz kumpası kuran vatandaşa tepki yağmıştı. Ünlü şarkıcı Leman sam, Fatih Altaylı'ya verdiği röportajda, Boji'ye iftira atan şahısla ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu.

Magazin 26-11-2021 07:57

Leman Sam torunu Taro Emir’le sokakta karşılaştı

Usta sanatçı Leman Sam, Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterini canlandıran torunu Taro Emir’le sokakta karşılaştı. Sokakta fotoğraf çektiren ikiliden Leman Sam fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 07-09-2021 12:05

Leman Sam'dan yıllar sonra gelen itiraf: Eşim beni aldattı

Kendisini babaannesinin büyüttüğü söyleyen Leman Sam, anne ve babasıyla arasındaki ilişkinin iyi olmadığını anlattı: "Hakkari'deydik. Sonra ben lise için Ankara'ya geldim. Babam beni gönderdi.

Magazin 02-09-2021 16:53