Levent Gültekin Haberleri Ve Son Dakika Levent Gültekin Haberleri

Levent Gültekin Haberleri Ve Son Dakika Levent Gültekin Haberleri

1972 Göle, Ardahan doğumlu Levent Gültekin yazar ve gazetecidir. Üniversiteye kadar ki eğitimini Göle’de yapan Gültekin, lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi'nin Kamu Yönetimi Bölümü’nde yapmıştır. Ardından, Selçuk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde de yüksek lisans eğitimini tamamladı. Gazeteciliğe adım atışı Yeni Şafak gazetesi ile olmuştur. Burada haber müdürlüğüne kadar yükselen Gültekin 2000 yılında gazeteden ayrılıp Gerçek Hayat dergisini çıkartmaya başladı. 007 senesinde Star Medya Grubu'nda İcra Kurulu Başkan Yardımcısı, 2009'da TMSF idaresi altındaki Cine5'te yöneticilik yaptıktan sonra Diken internet gazetesinde köşe yazıları yazmaya başladı. Medyascope’da da yorum ve haber platformunda Ruşen Çakır ile gündemi yorumladığı bir program yapmıştır.

Levent Gültekin Haberleri

Canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözleri sonrası soruşturma başlatılmıştı! Gazeteci Levent Gültekin için istenen ceza belli oldu

Gazeteci Levent Gültekin için 'Cumhurbaşkanına alenen hakaret' suçundan hapis cezası istendi. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Gültekin suçlamayı reddetti.

Haber 26-09-2023 11:57

CHP Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki o iddiaları yalanladı! Levent Gültekin: 'Kemal beyle yüzleşmeye hazırım'

Gazeteci Levent Gültekin’in Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki sözleri Ankara kulislerine bomba gibi düşerken CHP’den konu ile ilgili açıklama geldi. Kılıçdaroğlu'nun “Kazanamayacağını bile bile aday olduğunu" iddia eden Levent Gültekin'e CHP'den yanıt geldi. Konuşmadaki ifadeler için "tümüyle hayal ürünüdür" açıklaması yapıldı. CHP'den yapılan açıklamanın ardından Gültekin bir açıklama daha yaparak “Kemal beyle yüzleşmeye hazırım” dedi.

Haber 13-07-2023 08:00

Duyunca inanamamış: 'Kemal Bey bana ne dedi biliyor musun?' Kılıçdaroğlu ile konuşmasını anlatan Levent Gültekin'den çok konuşulacak iddia!

Gazeteci Levent Gültekin'den gündem yaratacak bir açıklama geldi. Seçimlerin öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığını iddia ettiği bir görüşmeyi aktaran Gültekin, " filmin sonunda siz aday oluyorsunuz ve seçimi kaybediyorsunuz dedim" diye konuştu. Kılıçdaroğlu'nun verdiği cevaba inanamadığını belirten Gültekin'in anlattıkları geniş yankı uyandırdı.

Haber 12-07-2023 12:24

Levent Gültekin kimdir? Armağan Çağlayan'ın konuğu Levent Gültekin nereli ve kaç yaşında? Ne mezunu?

Levent Gültekin, YouTube'da yayınlanan bir programa konuk oldu. Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtlayan ünlü gazeteci merak konusu oldu. Vatandaşlar internette, 'Levent Gültekin kimdir?', 'Armağan Çağlayan'ın konuğu Levent Gültekin nereli ve kaç yaşında? Ne mezunu?' soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte ünlü gazetecinin hayatı ve biyografisi...

Haber 30-04-2022 19:22

Levent Gültekin

Levent Gültekin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Levent Gültekin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gazeteci Levent Gültekin'e zorla getirilme kararı

İstanbul Bakırköy'de gazeteci Levent Gültekin'e saldırdıkları iddiasıyla 2 tutuksuz sanığın "Nitelikli kasten yaralama" suçundan yargılandığı davada, şikayetçi Levent Gültekin'in ifadesi alınmak üzere hakkında zorla getirilme kararı çıkartıldı.

Haber 28-09-2021 13:14

Gazeteci Levent Gültekin'e saldırı davasında 2 sanığa tahliye

Bakırköy'de 2 ay önce Gazeteci Levent Gültekin'e saldırdıkları iddiasıyla "Nitelikli kasten yaralama" suçundan haklarında dava açılan 2 tutuklu sanığın ilk duruşmada tahliyesine karar verildi.

Haber 03-05-2021 17:51

Gazeteci Levent Gültekin'e saldırıda 2 şüpheli tutuklandı

Gazeteci Levent Gültekin'e saldırı olayında 2 şüpheli tutuklandı.

Haber 23-03-2021 17:04

Gazeteci Levent Gültekin'e TV programı öncesinde saldırdığı iddia edilen 3 şüpheli yakalandı

Gazeteci Levent Gültekin'e, televizyon programına katılmak için gittiği Bakırköy'de saldırdığı iddia edilen 3 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 23-03-2021 01:56

Levent Gültekin kimdir, kaç yaşında, nereli?

Levent Gültekin kimdir? gündemde en çok araştırılan isimlerden biri oldu. Gazeteci olan Levent Gültekin hakkında arama motorları üzerinden vatandaşlar "Levent Gültekin kaç yaşındadır?", "Levent Gültekin nerelidir?" sorularına yanıt arıyor. İşte, Levent Gültekin hakkında merak edilenler!

Haber 08-03-2021 20:57

Son Dakika: Gazeteci Levent Gültekin'e saldırı

Gazeteci Levent Gültekin, bir televizyon kanalının canlı yayınına katılmak üzere gittiği Bakırköy'de yaklaşık 20 kişilik grubun saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, Gültekin program sonrası yaşadıklarını anlattı.

Haber 08-03-2021 20:27

Levent Gültekin'in Alparslan Türkeş ile ilgili sözleri ortalığı karıştırdı

Levent Gültekin'in MHP'nin kurucusu ve ilk genel başkanı Alparslan Türkeş hakkındaki sözleri tepkilere yol açtı.

Haber 04-03-2021 15:09