Leyla Aydemir Haberleri

Minik Leyla'nın ölümüne ilişkin davada yeni gelişme! Sanıklara verilen beraat kararının bozulması istendi

Minik Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin davada tüm sanıklara verilen beraat kararının bozulması istendi. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, 7 sanık hakkında verilen beraat kararının bozulması istemli tebliğnameyi Yargıtay 1. Ceza Dairesine sundu. İşte haberin detayları...

Haber 03-07-2023 17:51

Minik Leyla’nın ailesinin avukatı: Annesi baştan beri şikayetçiydi

Leyla Aydemir’in davasında 7 sanığın beraat edilmesinin ardından Leyla Aydemir’in anne ve babasının avukatı Erdoğan Tunç, karara itiraz ettiklerini belirterek, “Anne baştan beri şikayetçiydi ve davanın hiçbir aşamasında şikayetini geri almadı” dedi.

Haber 25-11-2021 19:02

Leyla'nın annesi: Kayınvalidem sürekli kayınpederimle birlikte olduğum iftiralarını atıyordu

Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir (4) davasında gerekçeli karar açıklandı. 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi, 7 sanığın da üzerine atılı suçu işlediklerine dair kesin ve inandırıcı delil elde edilemediğinden beraatlarına karar verdi. Gerekçeli kararda ise anne Şükran Aydemir'in ifadesi ortaya çıktı. Aydemir'in ifadesinde "Bu işi aile içinden birinin yaptığını düşünüyorum. Kayınvalidem, sürekli olarak kayınpederim ile birlikte olduğuma yönelik iftira atıyordu." dedi.

Haber 14-11-2021 18:18

GÜNCELLEME 2 - Minik Leyla cinayeti davasının sanıkları beraat etti

Maktül Leyla Aydemir'in ailesinin avukatı Erdoğan Tunç: - "Tüm sanıklar hakkında verilen beraat kararlarını bir üst mahkeme olan istinaf mahkemesine taşıyacağımızı beyan ediyoruz. Hukuk mücadelesi devam edecek. Şu an her şey bitmiş değil. Sonuna kadar davayı takip etmeyi sürdüreceğiz" MAHKEMENİN KARARI VE DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 08-10-2021 14:14

Diğer Haber Etiketleri

Leyla Aydemir

Leyla Aydemir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Leyla Aydemir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son Dakika: Leyla Aydemir'in ölümüyle ilgili yeni gelişme! Beraat ettiler

Son dakika haberine göre Ağrı'da Leyla Aydemir'in ölümüyle ile ilgili görülen ikinci duruşmada, alınan karara göre tutuksuz yargılanan 7 sanık beraat etti.

Haber 08-10-2021 13:53

GÜNCELLEME - Minik Leyla cinayeti davasının sanıkları yeniden hakim karşısına çıktı

Esas hakkındaki mütalaasını veren cumhuriyet savcısı, sanıklardan maktül Leyla Aydemir'in amcası Yusuf Aydemir, M.A. Aydemir ve B.D'nin “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” ve “kasten öldürme” suçlarından A.A. ile Y.A'nın bu suçlara iştirakten cezalandırılmasını, M. Aydemir. ile H.D'nin beraatini talep etti - Mahkeme heyeti, Leyla Aydemir'in ailesinin avukatı Erdoğan Tunç'un mahkemeye sunduğu yeni ses kayıtlarının davaya etkisi olmayacağından bu kayıtların yer aldığı CD'nin çözülüp içeriğinin araştırılması yönündeki talebi reddetti CUMHURİYET SAVCISININ ESAS HAKKINDAKİ MÜTALAASI VE DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 08-10-2021 12:42

Minik Leyla cinayeti davasının sanıkları yeniden hakim karşısına çıktı

Leyla Aydemir'in ailesinin avukatı Erdoğan Tunç: - "Geçen celse sunulan ilk ses kaydını AFAD görevlisi olmayan biri vermişti. Bu ses kaydını doğrulayan yeni 4 farklı ses kaydı var. Bunları ismini vermek istemeyen bir AFAD görevlisi verdi. Ses kayıtlarının sunulduğu CD’de AFAD görevlilerinin ses kaydı olduğu söyleniyor" - "Ses kayıtlarını dinledim. İki önemli unsur dikkatimi çekti. Biri diğerine soruyor 'kiler meselesi nedir bilgin var mı' diye. Diğeri de 'evet bizimkiler ilk gün görmüşler nasıl olsa bırakılacak diye müdahale etmemişler.' Bizimkilerden kastının AFAD'da görevli bir kaç başka kişi olduğunu düşünüyorum"

Yurthaber 08-10-2021 12:03

Son Dakika: Leyla Aydemir davasında şoke eden ses kaydı: Ses etme duyulursa beni öldürürler

Ağrı’da 2018 yılında kaybolduktan günler sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in Ağrı 1. Ağır Ceza Mahkemesinde yeniden görülmeye başlanan davasının 8 Ekim tarihine ertelenmesine karar verildi. Duruşmada Leyla Aydemir'in cinsel istismara uğradığı yönündeki açıklamalara yönelik Mahkeme Başkanı, Leyla'nın cinsel istismar yönünde delil ve bulgunun olmadığını, bu durumun asılsız olduğunu söyledi. Ayrıca, aile avukatı Erdoğan Tunç'un eline geçen ses kaydının inceleneceği belirtildi.

Haber 28-05-2021 11:45

Minik Leyla cinayeti davasının sanıklarının yeniden yargılanmasına başlandı

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı adliyedeki duruşma, sanıkların ifadelerinin alınmasıyla sürüyor - UCİM Genel Başkanı Saadet Özkan: - "Hepimiz Leyla'nın annesiyiz, sesimizi çıkarmalıyız. Katilleri herkes çok iyi biliyor ve bir avuç köydeydi o katiller. Bugün adil karar çıkmak zorunda"

Yurthaber 28-05-2021 11:03

Leyla Aydemir'in ölümüyle ilgili davada başa dönüldü: Anne ve babası şikayetini geri çekti, 24 tanık ifadesini değiştirdi

Ağrı’da 2018 yılında kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in karara bağlanan davası, Ağrı 1. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün yeniden görülmeye başlanıyor. Leyla Aydemir’in Ağrı’da görülecek davası öncesinde açıklamada bulunan UCİM Genel Başkanı Saadet Özkan "Leyla’nın anne ve babası şikayetini geri çekti. 24 tanık ifadesini değiştirdi. Bugün bir çocuk katledildi. Ve biz adalet önünde hesap sorulsun istiyoruz." açıklamasını yaptı.

Haber 28-05-2021 10:59