Libidon Haberleri

Libido nedir, libido ne demek? Libido düşüklüğü ve libido yüksekliği ne anlama gelir?

Libido kavramı, Sigmoud Freud’un bir öğrencisi tarafından ilk defa kullanılan bir kavramdır. Libido kavramı hakkında pek çok görüş mevcuttur. Freud’a göre libido, yaşam içgüdüsü, enerjisidir. Neslin çoğalmasını, üremeyi ve cinsel dürtüleri tetikler. Türk Dil Kurumuna göre ise libido ‘İnsanın davranışlarının temelini oluşturan cinsel içgüdüdür.

Kadin 16-12-2023 20:31

Uzman ürolog açıkladı! Cinsel hayatınızı mahveden 5 şey

Cinsellik hem sağlığı hem de iletişimi etkileyebiliyor. Yapılan ufak hatalar cinsellikte büyük problemlere sebep olabiliyor. Bu da partnerinizle sorunlar yaşamanıza yol açabiliyor. Uzman ürolog yaptığı paylaşımda cinsel hayatı mahveden 5 şeyi açıkladı.

Kadin 09-06-2023 10:21

Cinsel isteksizlik neden olur, türleri nelerdir? Cinsel isteksizlik nasıl giderilir, tedavisi nasıldır, nasıl ilerler?

Ergenlikten yetişkinliğe uzanan herhangi bir dönemde oluşabilen cinsel isteksizliğin farklı nedenleri olabilir. Dolayısıyla kadınlarda ya da erkeklerde cinsel isteksizliğin tedavi edilebilmesi için bu duruma yol açan faktörün net bir şekilde belirlenmesi gerekir. Daha sonra psikoterapiler, ilaçlar ya da yaşam değişiklikleri ile cinsel isteksizlik tedavisi uygulanabilir. Kadınlarda ve erkeklerde cinsel isteksizliğin oluşmasına ne yol açar, cinsel isteksizlik tedavisi nasıl ilerler?

Kadin 24-03-2023 17:29

Libidon

Libidon Hakkındaki Haberler Mynet'te. Libidon Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.