Lily James Haberleri

Pamela Anderson ve Tommy Lee'yi anlatan diziden yeni görüntüler! Lily James'den cesur sahneler

Pamela Anderson ve Tommy Lee’ye odaklanan Pam & Tommy dizisinden yeni görüntüler geldi. 90'lı yıllarda seks kasetleri sızan ikilinin hayatını anlatan dizide Anderson'ı Lily James canlandırıyor. Lily James dizi için oldukça cesur sahnelerde yer alıyor.

Magazin 07-01-2022 16:12

Lily James ve Sebastian Stan kumsal sahnesi için bol bol öpüştü

Pamela Anderson ile Tommy Lee'nin bir dönem magazin gündeminden düşmeyen ilişkisini anlatan Pam ve Tommy dizisinin başrollerini Lily James ve Sebastian Stan üstleniyor. İkili, efsane düğün sahnesi için sahilde bol bol öpüşürken görüntülendi.

Magazin 24-06-2021 09:55

Lily James, Pamela Anderson oldu! İlk bakışta herkes Pamela Anderson sandı

Lily James ve Sebastian Stan'in başrolünde yer aldığı 'Pam ve Tommy' isimli dizinin Malibu'daki çekimleri devam ediyor. Dizide Pamela Anderson'ı canlandıran James, plajdaki bir sahne için kırmızı mayosuyla kamera karşısına geçti.

Magazin 17-05-2021 13:54

Pamela Anderson'a dönüşen Lily James sette! Son hali olay oldu

Hulu’nun Lily James ve Sebastian Stan’li Pam & Tommy isimli dizisinin çekimleri sürüyor. Dizide Pamela Anderson'ı canlandıran James sette görüntülendi.

Magazin 15-05-2021 11:13

Lily James

Lily James Hakkındaki Haberler Mynet'te. Lily James Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Lily James, The Pursuit of Love’daki cesur sahneleriyle olay oldu

Emily Mortimer'in merakla beklenen uyarlaması The Pursuit of Love yayınlandı. Lily James dizideki cesur sahneleriyle gündem oldu.

Magazin 10-05-2021 11:59

Lily James Pamela Anderson oldu! Fotoğraf sosyal medyayı salladı

Çalkantılı hayatıyla gündem olan Pamela Anderson Hulu dizisi oluyor. Anderson'u oynayacak olan Lily James rol için inanılmaz bir değişim yaşadı.

Magazin 09-05-2021 11:06