Lisaveta Karibskaya (Lisaveti Karibskaya)

Lisaveta Karibskaya (Lisaveti Karibskaya)

Lisaveta Karibskaya Ukraynalı bir modeldir. 2021 Mayıs itibari ile Intagramda (l.karibskaya) 5000’i aşkın takipçisi olan uluslararası model Ukrayna Liderlik Akademisi mezunudur. Icon’A Model Management’ta modellik yalan Karibskaya, Venus adlı organizasyonda dansçılık da yapmıştır. Lviv Polytechnic National University’de psikoloji okuyan Karibskaya 2021 yılında Sergen Yalçın’la olan birlikteliği nedeniyle Türkiye’de magazin gündemine oturdu. Türk basınında çıkan haberlerde adı “Lisaveti Karibskaya” olarak geçse de ünlü modelin Instagram hesabında adının yazılışı “Lisaveta” olarak geçmektedir.

Lisaveta Karibskaya Haberleri

Sergen Yalçın'ın eski aşkı Ukraynalı Lisaveta Karibskaya ağlayarak paylaştı! Ordumuza yardım et

Beşiktaş'ı teknik direktörü olduğu dönemde aşk hayatıyla da gündeme gelen Sergen Yalçın o dönem Ukraynalı Lisaveta Karibskaya ile sevgiliydi. Ukraynalı model Lisaveta Karibskaya bu süreçte ülkemizde de tanınan bir sima olmuştu. Ünlü model ülkesine Rusya'nın saldırması sonrası ağlayarak paylaşım yaptı.

Magazin 25-02-2022 14:34

Sergen Yalçın'ın eski aşkı Lisaveta Karibskaya yeni yaşını kutladı! Türk takipçilerden yorum yağdı

Beşiktaş'ın eski teknik direktör Sergen Yalçın bir süre önce aşk yaşamasıyla adını Türkiye'de de duyuran model Lisaveta Karibskaya sosyal medyadaki pozlarıyla gündem oldu.

Magazin 16-12-2021 10:25

Lisaveta Karibskaya yazı özledi! Bikinili pozlar

Beşiktaş teknik direktör Sergen Yalçın ile adını duyuran model Lisaveta Karibskaya sosyal medyadaki pozlarıyla gündeme geliyor. Genç model son olarak bikinili pozlarını paylaştı.

Magazin 22-10-2021 15:28

Sergen Yalçın ile adını duyuran Lisaveta Karibskaya'dan yatak pozları

Beşiktaş'ın 48 yaşındaki teknik direktör Sergen Yalçın ile adını duyuran model Lisaveta Karibskaya sosyal medyadaki pozlarıyla gündem oldu.

Magazin 10-10-2021 08:56

Sergen Yalçın’ın eski sevgilisi Lisaveta Karibskaya Türkiye’ye döndü! Dantelli pijamasıyla paylaştı

Beşiktaş’ın teknik direktörü Sergen Yalçın, kısa süre önce Ukraynalı sevgilisi Lisaveta Karibskaya ile yollarını ayırmıştı. Ayrılıktan sonra ülkesine dönen genç model, Türkiye’ye geldi. Instagram hesabından önce İstanbul ardından da Çeşme’den paylaşım yaptı.

Magazin 11-09-2021 02:50

Sergen Yalçın ile Lisaveta Karibskaya ayrıldı mı? Şaşırtan hamle

Beşiktaş'ta geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan teknik direktör Sergen Yalçın, aşk hayatında aradığını bulamadı. Yalçın'ın Ukraynalı sevgilisi Lisaveta Karibskaya'dan ayrıldığı iddia edildi. Ancak ünlü model Türkiye'den paylaşım yapınca kafalar karıştı.

Magazin 29-08-2021 15:17

Sergen Yalçın, Ukraynalı sevgilisi Lisaveta Karibskaya’dan ayrıldı! Genç model apar topar ülkesine döndü

Beşiktaş'ta geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Sergen Yalçın, aşk hayatında aradığını bulamadı. Yalçın, 9 aydır birlikte olduğu Ukraynalı sevgilisinden ayrıldı. Ayrılık kararının ardından Lisaveta Karibskaya ülkesinin yolunu tuttu.

Magazin 27-08-2021 20:03

Sergen Yalçın'ın sevgilisi Lisaveta Karibskaya süper minisiyle sosyal medyayı yaktı geçti

Sergen Yalçın şimdilerde hem kariyerindeki hem de aşk hayatında mutluluğun keyfini sürüyor. Başarılı teknik direktörün sevgilisinin son paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 16-08-2021 17:08

Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın’ın genç sevgilisi Lisaveta Karibskaya'nın bikinili pozları yürek hoplattı

Beşiktaş'ta çifte kupa kaldırmanın sevincini sürdüren Sergen Yalçın, aşk hayatında da aradığını buldu. Tribünlere de gelip Yalçın'a destek verdiği ortaya çıkan 22 yaşındaki Ukraynalı model Lisaveta Karibskaya sosyal medyayı sallıyor.

Magazin 04-08-2021 07:29

Sergen Yalçın'ın sevgilisi Lisaveta Karibskaya'dan cesur pozlar

Beşiktaş'la yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sergen Yalçın'ın sevgilisi Lisaveta Karibskaya yaz tatilinden pozlarını paylaşınca olay oldu.

Magazin 01-08-2021 15:22

Sergen Yalçın'dan sevgilisi Lisaveta Karibskaya'ya pahalı hediye

Beşiktaş’ı şampiyonluğa ulaştıran Sergen Yalçın sevgilisiyle de gündeme geliyor. Sergen Yalçın'ın Ukraynalı sevgilisi Lisaveta Karibskaya'ya aldığı tektaş yüzük dikkat çekti.

Magazin 15-07-2021 15:30

Lisaveta Karibskaya istedi, Sergen Yalçın Ukrayna'ya uçtu

Beşiktaş ile anlaşan Sergen Yalçın soluğu sevgilisi Lisaveta Karibskaya'nın yanında aldı. Bir süre Çeşme'de tatil yapan ikili Ukrayna'ya gitti.

Magazin 24-06-2021 11:25

Sergen Yalçın Ukraynalı genç sevgilisi Lisaveta Karibskaya Çeşme'de yakalandı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, yaşadığı şampiyonluk sevincinin ardından yeni sevgilisi Lisaveti Karibskaya ile tatile çıktı. Çift Çeşme Alaçatı'da tatil yapıyor.

Magazin 07-06-2021 10:09

Sergen Yalçın ile Lisaveta Karibskaya tatilde! Pozları olay oldu

Aşk yaşadıkları konuşulan Sergen Yalçın ile Ukraynalı Lisaveta Karibskaya, Alaçatı'da tatil yapıyor. İkilinin bir pozu sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 06-06-2021 08:27

Sergen Yalçın'ın Ukraynalı sevgilisi hakkında şaşırtan İsmail YK detayı

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın ile aşk yaşayan 22 yaşındaki Ukraynalı model Lisaveta Karibskaya'nın İsmail YK'nın 'Tatlı Kız' adlı şarkısının klibinde oynadığı ortaya çıktı.

Magazin 21-05-2021 13:45

Sergen Yalçın'ın genç sevgilisi Lisaveta Karibskaya’dan iddialı pozlar

Beşiktaş şampiyonluğunun mimarı Sergen Yalçın, son günlerde başarısıyla birlikte 22 yaşındaki Ukraynalı model Lisaveti Karibskaya (Lisaveta Karibskaya) ile olan ilişkisiyle de gündemde. Genç modelin Antalya tatilinde verdiği kırmızı bikinili pozlar olay yarattı.

Magazin 20-05-2021 08:34

Sergen Yalçın'ın 22 yaşındaki sevgilisi! Şampiyonluğu ağlayarak kutladı

Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlayan Sergen Yalçın'ın kalbini 22 yaşındaki Ukraynalı model Lisaveti Karibskaya'ya (Lisaveta Karibskaya) kaptırdığı ortaya çıktı. Tribünlerde Yalçın'a desteğini sunan Ukraynalı model Karibskaya, önceki gün gelen şampiyonlukta mutluluk gözyaşları döktü.

Magazin 17-05-2021 09:16