Lütfiye Selva Çam Haberleri

Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının Verilişinin 86. Yıl Dönümü Programı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam: - "Son günlerde, İstanbul CHP teşkilatında vuku bulan, iğrenç hadiseler örtbas edilirken, bir vesile ile açığa çıktıktan sonra olayın vahametini basitleştiren, bir insan olarak, özellikle de bir kadın olarak, mağdurun yanında yer almayıp, partizanca duruş sergileyenleri buradan kınıyoruz" - "(Fransa'daki İslam ve Türk düşmanlığı) Yaşam tarzına ve inançlara karşı baskı ve müdahalelerin yapıldığı, küçücük çocukların evlerinden alınıp saatlerce karakolda sorgulandığı, haber peşinde koşan gazetecilerin öldüresiye dövüldüğü bu ülkede yaşayan soydaşlarımız, dindaşlarımız ve Fransız halkı için endişeliyiz. - "Yıllarca partimiz adına görevlere getirilmiş, liderimizin yetki ve gücünü kullanmış bazı siyasilerin halleri de içler acısıdır. Emanet edilen yetki ve imkanların kıymetini bilmemiş, kendi ikbal ve çıkarları için kullanmış, ekonomi, siyaset, diplomasi ve daha pek çok konuda istenilen başarıları elde edememişlerin, görevleri sona erdikten sonra birden muhalif konumuna geçip, adeta dışarıdan gazel okumalarını da milletimiz ibretle izlemektedir"

Yurthaber 03-12-2020 16:54

Lütfiye Selva Çam kimdir? Görevden alındı mı?

Sosyal medyada yayılan paylaşımlarda Lütfiye Selva Çam’ın görevden alındığı iddia edildi. Peki Lütfiye Selva Çam kimdir? İddiaların aslı astarı var mı, Lütfiye Selva Çam gerçekten de görevden alındı mı?

Haber 16-04-2020 10:27

AK Parti'li Çam Malatya'da depremzedeleri ziyaret etti:

"Dışarıdan hasar yokmuş gibi görünüyor ama evleri yıkılacak çok kişi var, bunun için bize çok iş düşüyor. Aslında işimiz bundan sonra başlıyor"

Haber 01-02-2020 20:49

AK Parti Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi

Lütfiye Selma Çam, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığına yeniden seçildi

Haber 04-08-2018 17:13

Lütfiye Selva Çam

Lütfiye Selva Çam Hakkındaki Haberler Mynet'te. Lütfiye Selva Çam Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ekonomideki oyunu kadınlarla bozacağız

AK Parti Kadın Kolları Genel Lütfiye Selva Çam: - "17/25 Aralık'ta, 15 Temmuz'da veya çukur siyasetinde kazanamadıkları mevziyi, yine bu seçimlerde ekonomi alanındaki oyunlarla ahlaksızca kazanmak istiyorlar" - "Dolar 4,80 oldu evhamları yayılırken, biz liderimize ve yeni kurulacak hükümet sisteminin hedeflerine inanıp, teslim olacağız. Kadınlarımız güçlü sezgileriyle bu oyunları bozmak için sahalara inmiştir" - "Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyarak, yerli paramıza sahip çıkacağız"

Haber 24-05-2018 12:21

Ankara AK Parti milletvekili adayları kimler? İşte 24 Haziran erken seçimleri AK Parti listesi

AK Parti, 24 Haziran erken seçim milletvekili aday listesini açıkladı. Listede Ankara AK Parti milletvekili adaylarının isimleri merak konusu oldu. İşte AK Parti'nin seçim 2018 için YSK'ya verdiği milletvekili listesinde yer alan Ankara adayları. Ankara AK Parti milletvekili adayları kimlerden oluşuyor?

Haber 21-05-2018 22:41

AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam'dan erken seçim açıklaması: Bizi de şaşırttı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, dün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 24 Haziran tarihinde erken seçim yapılacak kararını değerlendirdi. Erdoğan'ın kendilerini "Yarın seçim olacakmış gibi hazır olun" dediğini ifade eden Çam, Cumhurbaşkanının tüm AK Partilileri şaşırttığını söyledi.

Haber 19-04-2018 16:33

AK Parti'li kadınlar çocuk istismarı çalıştayı yapacak

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Çam: - "Önümüzdeki hafta içerisinde geniş katılımlı, sivil toplum örgütlerimizin, psikolog ve sosyologlarımızın, bu işin içinde olan hukukçularımızın da olduğu bir çalıştay düzenlemeyi planlıyoruz. Bugün onun kararını da aldık" - "Bizim kadın kolları olarak özellikle üzerinde durmaya çalıştığımız şey annelerimizi, kadınlarımızı bilinçlendirerek, çocuklarımızın herhangi bir istismara uğramamaları için neler yapmamız gerekir, bunun önlemini oluşturacağız"

Haber 22-02-2018 16:18

AK Parti Çankırı İl Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Çam: - "Sadece kendi siyasetimizi değil, kadınların siyasetteki yerini, konumunu artırmak için çok ciddi çaba gösteriyoruz"

Haber 17-02-2018 18:20

AK Parti Çorum İl Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi

Genel Başkan Yardımcısı Sorgun: - "100 sene önce Abdülhamid Han'ı kimler devirmek istiyorsa bugün de onların torunları, yandaşları, yoldaşları Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek istiyor" - AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Çam: - "Bizler hiçbir zaman halkımızdan, milletimizden kopmadık ki halkımız bize sırt çevirsin. Biz ne zaman ki birbirimizle uğraşırız, işte o zaman kaybedenlerden oluruz"

Haber 17-02-2018 15:51

AK Parti Gaziantep İl Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kalsın: - "Türkiye bu istikrar ve güvenle devam ederse Kanada'dan bile daha ileri gider. 2023 ve 2071 hedefleri öylesine söylenmiş cümleler değil" - "Makamlar değişebilir ama davamız değişmiyor"

Haber 16-02-2018 16:59