Mahmut Kırmızıgül Haberleri

Gülcemal'in Deva'sı Melis Sezen'in eski aşkını duyanlar kulaklarına inanamıyor! Meğer ünlü türkücü...

Melis Sezen, Fox TV'de yayınlanan Gülcemal dizisindeki Deva karakteriyle televizyon ekranlarına hızlı bir dönüş yaptı. Sadakatsiz dizisiyle adını duyuran oyuncunun özel hayatı da oldukça merak ediliyor. Eski sevgilileri mercek altına alınan Sezen'in eski aşkı ünlü bir türkücünün oğlu çıktı.

Magazin 13-04-2023 20:51

Fenomen Mina Ceran şezlong pozlarıyla sosyal medyayı salladı

Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip olan fenomen Mina Ceran, sevgilisi ile çıktığı tatilden paylaştığı pozları ile ilgi odağı oldu. Fenomen Mina Ceran şezlong pozlarıyla adeta takipçilerinin nefesini kesti.

Magazin 29-03-2023 09:26

Hande Sarıoğlu, Mahsun Kırmızıgül şarkı söylerken yanında kalça dansı yaptı! O anlar olay oldu

Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği Prestij Meselesi filmi henüz vizyona girmeden ailenin bir kısmıyla davalık olmuştu. Hilmi Topaloğlu'nun oğlu Volkan Topal'ın açtığı davada çıkan olaylarla gündeme gelen filmin galası yapıldı. Dizide rolü olan spiker Hande Sarıoğlu galada sahneye çıkıp kalça dansı yaptı. O anlarda rapçi Selo da darbuka çaldı.

Magazin 02-02-2023 15:50

Fenomen Mina Ceran sütyensiz pozuyla büyüledi! Mahsun Kırmızıgül'ün gelin adayıydı

Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesi bulunan fenomen Mina Ceran, sütyensiz paylaşımıyla ilgi odağı oldu. Mor hırkasının içine bir şey giymeyen yıldıza takipçileri kayıtsız kalamadı. Mina Ceran, daha önce Mahmut Kırmızıgül ile uzun soluklu bir aşk yaşamıştı...

Magazin 12-01-2023 15:52

Mahmut Kırmızıgül

Mahmut Kırmızıgül Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Mahmut Kırmızıgül Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Yeni yıl eğlencesinde silahlar patladı! Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu ölümden döndü

İstanbul'da yılbaşının kutlandığı ve ünlülerle dolu olan bir mekanda silahlar çekildi. Olay sırasında mekanda olan Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül'ün omzunu kurşunlar sıyırdı. Mekanda bulunan diğer ünlüler arasında Burak Çelik, Umut Evirgen, Burcu Kıratlı, Yağmur Tanrıseven, Şeyma Baday ve yönetmen Ali Bilgin'in de olduğu öğrenildi.

Magazin 02-01-2023 15:30

Prestij Meselesi filminin afişi yayınlandı

Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu, Müzik sektöründe bir döneme damga vuran Prestij Müzik’in kuruluş hikâyesini konu alan 'Prestij Meselesi' filminin afişi görücüye çıktı.

Magazin 21-12-2022 12:03

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'dan Prestij Meselesi sürprizi!

Yasak Elma dizisinde Kumru rolüyle son olarak hafızalara kazınan Biran Damla Yılmaz'dan müjdeli haber geldi. Güzel oyuncu, Mahsun Kırmızı Gül'ün yeni film projesi Prestij Meselesi'nde başrolü kaptı!

Magazin 19-08-2022 14:44

Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül'ün Tara de Vries ile yakalanınca...

Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül'ün 2018 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında 'Miss Turkey Universe 2018' unvanına sahip olan Özlem Kaymaz'ın kızı Tara de Vries ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Magazin 31-08-2021 10:00

Mahsun Kırmızıgül kimdir? Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül kimdir?

Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, önceki gün oğlu Mahmut Kırmızıgül'ün olaylı bir gece yaşaması sonucu gündeme geldi. Ünlü şarkıcının hayatı ve kariyeri araştırılmaya başlanırken, oğlu da merak konusu oldu. Peki Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül kimdir? Detaylar haberimizde...

Magazin 09-07-2021 09:08

Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül kavgaya karıştı! Yanağını sevince olay çıktı

Brüksel güzeli, şarkıcı ve oyuncu Ayşe Akın'ın nişan gecesinde olay çıktı. İş insanı Tufan Doğan'la nişanlanan Ayşe Akın, nişanlısıyla birlikte Nişantaşı'na eğlenmeye gitti. Kırmızıgül, Tufan Doğan'ın yanında Ayşe Akın'ın yanağını okşayınca ortalık bir anda gerildi. Nişanlısını masaya götürdükten sonra sinirlerine hakim olamayan Tufan Doğan, Kırmızıgül'e tokat atarak sandalyeden düşürdü.

Magazin 06-07-2021 10:09

Antalya'da Kırmızıgül izdihamı

Antalya'da Muba Giyim Mağazası'nın açılışına katılan sanatçı Mahsun Kırmızıgül, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Genç sanatçı mağaza çıkışında meydana gelen izdiham nedeniyle ezilme tehlikesi atlattı.

Haber 30-11-2002 17:46