Maria Pedraza Haberleri

Elite'nin yıldızı Maria Pedraza yine çok cesur! Dekoltesiyle mest etti!

La Casa de Papel, Elite ve son olarak Toy Boy dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan ünlü oyuncu Maria Pedraza, sosyal medyadaki iddialı ve cesur pozlarıyla dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa yine sınır tanımadı ve dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 02-06-2023 17:36

Elite'nin yıldızı Maria Pedraza cesur pozlarıyla dikkat çekti! Beğeni butonu çöktü

La Casa de Papel, Elite ve son olarak Toy Boy dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Maria Pedraza, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. İspanyol güzel iddialı tarzı ve cesur pozları ile büyük beğeni topluyor.

Magazin 08-03-2023 09:13

Elite dizisinin yıldızı Maria Pedraza üstsüz pozlarını paylaştı! Göğüslerini...

Elite dizisinden ayrıldıktan sonra Toy Boy dizisinde izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Maria Pedraza, Instagram hesabından paylaştığı üstsüz pozlarla dikkatleri üzerine topladı. İspanyol güzelin cesur paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 19-12-2022 13:23

La Casa de Papel'in seksi yıldızı Maria Pedraza bikinisine sığmadı! Cesur poza bakan yine baktı

Netflix'in efsane dizisi La Casa de Papel'de hayat verdiği 'Alison Parker' karakteriyle akıllara kazınan İspanyol oyuncu Maria Pedraza, Instagram hesabından paylaştığı bikinili pozlarıyla takipçilerini mest etti. Pedraza'nın tekne pozuna kısa sürede 600 binden fazla beğeni geldi.

Magazin 14-12-2022 12:26

Elite'nin yıldızı María Pedraza yine çok cesur! Göğüs dekolteli stiline beğeni yağdı

La Casa de Papel ve Elite gibi yapımlarla ünlenen güzel oyuncu María Pedraza, Instagram hesabından paylaştığı iddialı pozuyla beğeni topladı. Straplez bir elbise tercih eden İspanyol yıldız takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 21-11-2022 10:33

Maria Pedraza üstsüz pozuyla dikkatleri üzerine çekti

La Casa de Papel dizisinde Alison Parker rolüne hayat veren Maria Pedraza iddialı paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Şu sıralar tatilde olan Pedraza üstsüz pozuyla dikkat çekti.

Magazin 27-06-2021 13:32

Maria Pedraza tatilde! İplerini çözüp bol bol poz verdi

La Casa de Papel'de Alison Parker'ı canlandırmasıyla tanınan daha sonra ise Elite dizisinde rol alan Maria Pedraza tatilde yakalandı.

Magazin 24-06-2021 15:09