Masterchef Dilara Haberleri

MasterChef All Star'da Dilara elendi, sosyal medya yıkıldı! Yasin Obuz'un kutlaması olay oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle takip edilen MasterChef 2023 All Star'ın son bölümü nefes kesti. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı yarışma programında Dilara, Barbaros, Esra ve Batuhan arasında yapılan eleme oyununda en az oyu alarak hayallerine veda eden isim oldu. Dilara''nın gidişi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Şimdilerde Survivor All Star'a gitmek için gün sayan Yasin Obuz'un kutlaması olay odu.

Magazin 18-12-2023 17:26

MasterChef Dilara kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef'ten elenen yarışmacı Dilara Başaran oldu

MasterChef Dilara elenerek yarışmaya veda etmesinin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmada finale doğru heyecan giderek artıyor. Peki, MasterChef Dilara kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, bu hafta MasterChef'ten elenen yarışmacı Dilara Başaran hakkında merak edilenler...

Magazin 18-12-2023 07:45

MasterChef'te gerginlik had safhada! Mehmet Şef'in önünde meydan okudu: Bak görürsün, öptürmezsem sana o elleri!

MasterChef'te finale doğru ipler iyice gerildi. Mehmet Şef, kırmızı takıma dönerek "İlk takım oyununda net bir galibiyet!" dedi. Dilara'nın "Aslında bir puan daha fazla alabilirdik gibi hissediyorum." sözleri mavi takım yarışmacılarını sinirlendirdi. Sergen'in ti'ye almasının ardından ipler iyice gerilirken Tahsin "Bak görürsün, öptürmezsem sana o elleri!" diyerek genç yarışmacıya meydan okudu.

Magazin 13-12-2023 13:18

MasterChef'te yarışmacılar arasında gerginlik! Mehmet Şef ortamı iyice kızıştırdı! Karşıma geçmek istiyorsa geçebilir

MasterChef All Star'da finale adım adım yaklaşırken heyecanın dozu da giderek artıyor. 9 kişinin kaldığı MasterChef'te yarışmacılar arasında yaşanan sözlü atışma sonrası Mehmet Şef ortamı iyice kızıştırdı. "Dilara'ya geçtiğimiz hafta bir çağrın vardı." diyerek Sergen'in sözlerini anımsatan ünlü şef, fitili ateşledi.

Magazin 12-12-2023 11:53

Masterchef Dilara

Masterchef Dilara Hakkındaki Haberler Mynet'te. Masterchef Dilara Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

MasterChef'te şoke eden veda! Şampiyon adayı görülürken elendi! sosyal medyada olay oldu

MasterChef All Star eleme heyecanıyla devam ediyor. Her hafta pazar günleri gerçekleşen eleme oyununda bir isim daha yarışmaya veda etti. Artık puanlama sistemine geçilen MasterChef'te haftanın eleme adayları Esra, Dilara, Cemre ve Kıvanç olmuştu.

Magazin 11-12-2023 00:24

MasterChef'te gergin anlar! Eleme potasına girdi, serzenişte bulundu: Şu an yerdeyim, bir yumruk daha alsam nakavt olacağım!

MasterChef'te yarışmacılar arasında her an gerginlik yaşanabiliyor. Esra, Kıvanç, Cemre ve Dilara'nın eleme potasına girdiği yarışmada finale adım adım yaklaşılırken ipler iyice gerildi. Elenme stresi yaşayan Dilara, "Şu an yerdeyim, bir yumruk daha alsam nakavt olacakmışım gibi hissediyorum!" diyerek yaşadığı şoku dile getirdi ve serzenişte bulundu. Fakat yarışmada yaşananlar bununla da sınırlı kalmadı. İşte MasterChef'e damga vuran o sözler...

Magazin 10-12-2023 13:08

MasterChef'te stüdyo karıştı! Böylesi ilk kez görüldü! Aklımla dalga geçiyorsunuz herhalde?

MasterChef All Star'da finale adım adım yaklaşırken yarışmacılar arasında yaşanan rekabet tartışmalara yol açıyor. Dilara, Esra'ya dönüp "Gel ben sana bir şey göstereyim, gel! Bilerek mi yaptı bunu birisi? Ben anlamadım yani!" diyerek tepki gösterdi. O anlar ekran başındaki izleyicileri şaşırttı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun önünde çıkan tartışma sonrası tuzu atan kişinin kim olduğu tespit edilmeye çalışıldı.

Magazin 22-11-2023 11:59

MasterChef'te gerginlik! Aklımın değil kalbimin istediği kişiyi gönderiyorum demişti, yanıt sert oldu: Onu eleyene kadar uyumayacağım

MasterChef gergin anlara sahne oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Cemre'nin seçimi ile ilk gitme adayı Dilara olurken potaya giren ikinci isim ise Ayaz oldu. Dilara Cemre'nin "Aklımın değil kalbimin istediği kişiyi gönderiyorum!" sözlerini anımsatıp şeflerin önünde yarışmacı arkadaşına meydan okudu.

Magazin 15-11-2023 06:58

MasterChef'te gergin anlar! Dilara ve Hasan arasında ipler gerildi! 'Ben karışırım'

Tv8'in reyting rekortmeni yarışması MasterChef Türkiye All Star'da heyecan hiç bitmiyor. Yarışmacıların birbirleri arasındaki diyaloglar ise zaman zaman sosyal medyada gündem oluyor. MasterChef'in bu akşam yayınlanacak olan 116. bölüm fragmanına ise Dilara ve Hasan arasındaki tartışma damga vurdu. Dilara; 'Arkadaşlar ben yemek yapmayı biliyorum' derken Hasan bir anda yükseldi.

Magazin 12-10-2023 12:57

MasterChef'te Dilara'nın yaptığı o hareket Tahsin'i çileden çıkardı! Sana yazıklar olsun

MasterChef All Star sezonunda dün akşam yarışmacılar ödül oyunu için kıran kırana bir mücadele gerçekleştirdiler. Ödül oyununda ikinci tura kalan isimlerden biri olan Dilara’nın yaptığı tabağı gören Tahsin çileden çıktı. "Sana yazıklar olsun" diyerek isyan etti.

Magazin 15-09-2023 15:06

MasterChef'te torpil iddiası ortalığı karıştırdı! O yarışmacı stüdyoyu terk etti! Tillahınız gelsin bir şey olmaz

MasterChef All Star ödül oyunu gecesinde yaşanan tartışma bölüme damgasını vurdu. Oyunlar başlamadan yapılan değerlendirme esnasında yarışmacılar arasında tartışma çıktı. Tansiyonun oldukça yükseldiği tartışmaya şefler müdahale etti.

Magazin 18-08-2023 22:01

MasterChef'te büyük gerginlik! Öyle bir hata yaptı ki... Bu kadar çirkinleşmeyin

MasterChef All Star'da haftanın son takım oyunu oynandı. Türk Mutfağı'ndan örneklerin sunulduğu gecede tansiyon bir an olsun dinmedi. Esra'nın kaptanlığındaki mavi takım, yaptığı hata ile geceye damgasını vurdu.

Magazin 03-08-2023 22:22

MasterChef'te ortam bir anda gerildi! Mehmet Şef müdahale etti! Sen neyin tribindesin

MasterChef'te her geçen gün tansiyon daha da yükseliyor. Haftanın son eleme adayının belli olduğu bölümde yarışmacılar arasındaki tartışma geceye damgasını vurdu.

Magazin 22-07-2023 23:06

MasterChef'te ortam bir anda gerildi! Sinirden konuşamıyorum deyip hüngür hüngür ağladı

MasterChef All Star bomba gibi bir bölümle ekrana geldi. Güzide, Dilara, Eda, Sefa, Batuhan, Tanya, Büşra ve Çağatay'ın eleme adayı olmamak için hünerlerini sergilediği yarışmada ortam bir anda gerildi. Karidesi temizlerken yaptığı hatayı fark eden MasterChef yarışmacısı Dilara, "Sinirden konuşamıyorum" deyip ağladı.

Magazin 16-07-2023 08:24

MasterChef Dilara kimdir? Dilara Başaran kaç yaşında, nereli?

Dilara Başaran, MasterChef'in konuşmalarıyla dikkat çeken yarışmacılarındandı. Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'in 130. bölümüne konuk olarak tekrardan gelen Dilara Başaran kimdir, kaç yaşında, nereli, yarışmada kaçıncı olmuştu? Soruları izleyicilerde merak uyandırdı. İşte MasterChef Dilara Başaran hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 17-11-2022 20:28

MasterChef Dilara Kavadar güzelliğiyle mest etti! Beğeni butonu çöktü...

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında üçlü elemelere katılan ve güzelliğiyle dikkat çeken Dilara Kavadar, yarışmadan elenmesinin ardından sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Son olarak turuncu büstiyeriyle poz veren güzel yarışmacı, güzelliğiyle adından söz ettirdi.

Magazin 10-08-2022 11:29

MasterChef Dilara Kavadar sütyensiz ayna pozlarıyla yaktı geçti!

MasterChef Türkiye 2022 sezonunun elemelerinde yer alan Dilara Kavadar, güzelliğiyle herkesin dikkatini çekmişti. Türkiye'de rekorlar kıran Binbir Gece dizisinde de yer aldığı öğrenilen güzel yıldız, son paylaşımıyla büyüledi. Dilara Kavadar'ın derin göğüs dekolteli sütyensiz pozları adeta nefes kesti.

Magazin 06-08-2022 12:28

MasterChef Dilara Kavadar bikinili tatil pozlarıyla parmak ısırttı! Yine muhteşemsin

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının elemelerinde yer alan ve tanıdık bir isim çıkmasıyla gündem haline gelen Dilara Kavadar, sosyal medya paylaşımlarıyla nefes kesmeye devam ediyor. Son olarak bikinili tatil pozlarıyla dikkat çeken Kavadar, düzgün fiziğiyle olay yarattı.

Magazin 04-08-2022 17:19