Masterchef Esra Haberleri

MASTERCHEF ELENEN YARIŞMACI 24 ARALIK 2023: TV8 Masterchef'te kim elendi? Başarılı yarışmacı programa veda etti

MasterChef'te eleme adayı olan dört yarışmacıdan üçü ilk yediye girmek için hünerlerini sergiledi. Esra, Batuhan, Eren ve Sergen'in eleme potasında oldukları yarışmada elenerek programa veda eden isim merak konusu oldu. Peki, 24 Aralık 2023 Masterchef'te kim elendi, kim gitti? İşte, 24 Aralık 2023 MasterChef All Star elenen yarışmacı...

Magazin 25-12-2023 07:12

MasterChef'te gergin anlar! Eleme potasına girdi, serzenişte bulundu: Şu an yerdeyim, bir yumruk daha alsam nakavt olacağım!

MasterChef'te yarışmacılar arasında her an gerginlik yaşanabiliyor. Esra, Kıvanç, Cemre ve Dilara'nın eleme potasına girdiği yarışmada finale adım adım yaklaşılırken ipler iyice gerildi. Elenme stresi yaşayan Dilara, "Şu an yerdeyim, bir yumruk daha alsam nakavt olacakmışım gibi hissediyorum!" diyerek yaşadığı şoku dile getirdi ve serzenişte bulundu. Fakat yarışmada yaşananlar bununla da sınırlı kalmadı. İşte MasterChef'e damga vuran o sözler...

Magazin 10-12-2023 13:08

MasterChef'te gergin anlar! Favori yarışmacı rest çekti: Öldürmeyen acı güçlendirir!

MasterChef All Star'da finale adım adım yaklaşırken heyecanın dozu da giderek artıyor. Ege mutfağı tariflerinin yapıldığı dokunulmazlık oyununda yenilen mavi takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için ter döktü. Yarışın kazananı Kıvanç oldu. Eleme potasına ise Esra girdi. Kıvanç "Duygularımla karar vermiyorum" ifadesini kullandı. Esra ise "11. pota, öldürmeyen acı güçlendirirmiş" diyerek yarışmacı arkadaşına sert çıktı.

Magazin 06-12-2023 13:39

MasterChef'te gergin anlar! Esra ti'ye aldı, Tahsin dayanamayıp patladı: Aynısını yaptın, annem deme bana!

MasterChef All Star'da finale adım adım yaklaşılırken yarışmacılar arasında yaşanan rekabetin dozu da artıyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmanın bu haftaki dış çekimi Aydın'da yapıldı. Ödül oyunu, Tahsin ve Esra arasında yaşanan gerginliğin gölgesinde geçti.

Magazin 17-11-2023 09:36

Masterchef Esra

Masterchef Esra Hakkındaki Haberler Mynet'te. Masterchef Esra Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

MasterChef'te ipler gerildi! Favori yarışmacıdan dikkat çeken tepki: Beni soğuk değil, sizin verdiğiniz umut öldürdü!

MasterChef gergin anlara sahne oldu. Kırmızı takım yarışmacısı Tahsin, mavi takım kaptanını "Hasan beni niye seçmedi?" diyerek sorguladı. Genç yarışmacı ise bu soruya "Aynı takımda olmak istemedim!" yanıtını verdi. "Beni soğuk değil, sizin verdiğiniz umut öldürdü!" ifadelerini kullanan Tahsin, oyuna geçilirken "Her türlü ayak kaydırılır bu saatten sonra!" diyerek rest çekti.

Magazin 07-11-2023 14:36

MasterChef Esra'nın oğluyla ilgili anlattıkları Somer Şef'i ağlattı! 28 yıl önce de kara bir gecedeydim

MasterChef’in dün akşam yayınlanan bölümünde eleme potasında yer alan Esra Tokelli’nin yaptığı konuşma izleyenleri ve şefleri duygulandırdı. "28 yıl önce de kara bir gecedeydim" diyen Tokelli oğlunun doğumunda yaşadığı zorlukları anlattı. Başarılı yarışmacıyı dinleyen Somer Sivrioğlu gözyaşlarına hakim olamadı.

Magazin 16-10-2023 14:45

MasterChef Esra makyajsız haliyle programa çıktı! Doğal hali gündem oldu

MasterChef programıyla tanınan Esra Tokelli yüzüne yaptığı yoğun makyaj ve uzun takma kirpikleriyle çok konuşulmuştu. Programın son bölümüne tamamen makyajsız çıkan Esra Tokelli'nin doğal hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 29-09-2023 15:49

MasterChef'te gergin anlar! Herkes dönüp onlara baktı: Mağdur edebiyatı yapmayın!

MasterChef'te haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Tahsin ve 2021 sezonu şampiyonu Eren'in kaptanlığındaki yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Günün sonunda eleme potasına giren isim belli oldu. Yarışmacılar arasında zaman zaman tartışma yaşandı. Fakat MasterChef All Star'da yaşananlar bunlarla sınırlı kalmadı. Tahsin, Esra'yı "Mağdur edebiyatı yapmayın!" diye uyarınca stüdyoda sesler yükseldi.

Magazin 29-09-2023 14:45

MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı? MasterChef All Star ana kadroya giren 9. yarışmacı kim oldu?

MasterChef All Star'da ana kadroya giren 9. yarışmacının kim olduğu merak konusu oldu. 2018-2022 yılları arasında yarışmış seçili yarışmacılar, MasterChef All Star ana kadroya girebilmek için yarışıyorlar. Birçok kişi internette, "MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı?" sorusuna yanıt arıyor. Peki,MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı? MasterChef All Star ana kadroya giren 9. yarışmacı kim oldu? İşte ana kadroya giren 9. yarışmacı...

Magazin 24-06-2023 00:21

MasterChef Esra kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef All Star 2023 adayı Esra Tokelli'nin hayatı

MasterChef Esra kimdir ve nereli gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Daha önce MasterChef'te yarışan Esra Tokelli bu kez All Star'da yarışabilmek için yarışmada yer aldı. MasterChef All Star adayı Esra Tokelli'nin hayatına dair detaylar sorgulanmaya başladı. Peki, MasterChef Esra kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef All Star 2023 adayı Esra Tokelli hangi sene yarıştı?

Magazin 20-06-2023 22:45

MasterChef Esra kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef 2020 Esra Tokelli ne iş yapıyor?

MasterChef Esra programın yeni bölümüne eski yarışmacılarla beraber konuk oldu. Bu gelişme sonrası 2020 yarışmacısı MasterChef Esra Tokelli hakkında merak edilen sorular sorgulanmaya başladı. Peki, MasterChef Esra kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef 2020 Esra ne iş yapıyor?

Magazin 14-12-2022 23:15