Masterchef Esra Tokelli Haberleri

MasterChef'te gergin anlar! Favori yarışmacı rest çekti: Öldürmeyen acı güçlendirir!

MasterChef All Star'da finale adım adım yaklaşırken heyecanın dozu da giderek artıyor. Ege mutfağı tariflerinin yapıldığı dokunulmazlık oyununda yenilen mavi takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için ter döktü. Yarışın kazananı Kıvanç oldu. Eleme potasına ise Esra girdi. Kıvanç "Duygularımla karar vermiyorum" ifadesini kullandı. Esra ise "11. pota, öldürmeyen acı güçlendirirmiş" diyerek yarışmacı arkadaşına sert çıktı.

Magazin 06-12-2023 13:39

MasterChef'te gergin anlar! Esra ti'ye aldı, Tahsin dayanamayıp patladı: Aynısını yaptın, annem deme bana!

MasterChef All Star'da finale adım adım yaklaşılırken yarışmacılar arasında yaşanan rekabetin dozu da artıyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmanın bu haftaki dış çekimi Aydın'da yapıldı. Ödül oyunu, Tahsin ve Esra arasında yaşanan gerginliğin gölgesinde geçti.

Magazin 17-11-2023 09:36

MasterChef All Star'ın iddialı yarışmacısı Esra Tokelli bakın kim çıktı! Meğer Acun Ilıcalı'nın o programına da katılmış

MasterChef All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran All Star'ın iddialı yarışmacısı Esra Tokelli'nin yıllar önce katılığı yarışmayı duyanlar çok şaşırdı. Yorumları ve makyajıyla sık sık gündeme gelen Tokelli'nin Acun Ilıcalı ile yolları meğer daha önceden kesişmiş. MasterChef Esra'nın o görüntüleri yeniden gündem oldu.

Magazin 13-11-2023 11:54

MasterChef All Star'daki çekim hatası sosyal medyayı salladı! İzleyiciler hemen fark etti

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri koltuğunda oturduğu yarışma programında kaos hiç bitmiyor. Yarışmacılar arasındaki anlaşmazlıklar zaman zaman sosyal medyada gündem olurken şimdi de yapılan çekim hatası dikkat çekti. MasterChef Türkiye'nin kurgusunda fark edilmeyen hata dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Magazin 20-09-2023 17:13

Masterchef Esra Tokelli

Masterchef Esra Tokelli Hakkındaki Haberler Mynet'te. Masterchef Esra Tokelli Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

MasterChef Esra kimdir, kaç yaşında? MasterChef All Star 8. yarışmacısı Esra Tokelli nereli? Ana kadroya seçildi!

Esra Tokelli MasterChef Türkiye yemek yarışması programının 2023 All Star sezonunda yer almaya hak kazandı. 2020 sezonuyla hafızalara kazınan MasterChef Esra, bu kez All Star şampiyonu olabilmek için mücadele edecek. Kullanıcılar MasterChef Esra kimdir merak ediyor. Peki, MasterChef Esra kimdir, kaç yaşında? MasterChef All Star 8. yarışmacısı Esra Tokelli nereli? Ana kadroya seçildi!

Magazin 23-06-2023 00:23

MasterChef Esra kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef All Star 2023 adayı Esra Tokelli'nin hayatı

MasterChef Esra kimdir ve nereli gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Daha önce MasterChef'te yarışan Esra Tokelli bu kez All Star'da yarışabilmek için yarışmada yer aldı. MasterChef All Star adayı Esra Tokelli'nin hayatına dair detaylar sorgulanmaya başladı. Peki, MasterChef Esra kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef All Star 2023 adayı Esra Tokelli hangi sene yarıştı?

Magazin 20-06-2023 22:45

MasterChef Esra Tokelli kimdir, kaç yaşında? Esra Tokelli nereli?

Esra Tokelli, MasterChef'in en sevilen başarılı yarışmacıları arasında bulunuyor. Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'in 130. bölümüne konuk olarak tekrardan gelen Esra Tokelli kimdir, kaç yaşında, nereli? Soruları izleyicilerde merak uyandırdı. İşte MasterChef Esra Tokelli hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 17-11-2022 19:27