Masterchef Hasan Haberleri

MasterChef'te geceye damga vuran sözler! Somer Şef, O konuya biraz takıntılıyım! diyerek uyardı: Bu benim hassas noktam!

MasterChef'te yarışmacılar arasında yaşanan gerginlik büyük final yaklaşırken had safhaya ulaştı. Geçtiğimiz gün yarışmacıların hünerlerini sergilediği oyun sonucunda Tahsin mavi takım kaptanı seçildi ve kırmızı takım kaptanı olarak Eren'i belirledi. Bu gelişme sonrası, oyun sırasında yaşananları anımsatan Somer Şef, "O konuya biraz takıntılıyım!" diyerek Hasan'a uyarıda bulundu.

Magazin 19-12-2023 10:59

Masterchef'te şaşırtan karar! Şefim çok özür diliyorum! dedi, olanlar oldu! Sakın öyle bir şey yapma!

MasterChef All Star'da ipler gerildi. Dilara "Kabul etsen de etmesen de iyi bir kaptan olsaydın en azından bir oyunu kazanmış olurdun." diyerek Hasan'a yüklendi. Gergin anların yaşandığı MasterChef'te bardağı taşıran nokta Hasan'ın sözleri oldu. Dilara, "Şefim çok özür dilerim. Belki de bunu ilk defa yapıyorum" diyerek kararını açıkladı. MasterChef yarışmacıları şaşkınlık yaşarken Kıvanç "Sakın öyle bir şey yapma" diyerek Dilara'yı uyardı.

Magazin 30-11-2023 12:23

MasterChef'te gergin anlar! Dilara ve Hasan arasında ipler gerildi! 'Ben karışırım'

Tv8'in reyting rekortmeni yarışması MasterChef Türkiye All Star'da heyecan hiç bitmiyor. Yarışmacıların birbirleri arasındaki diyaloglar ise zaman zaman sosyal medyada gündem oluyor. MasterChef'in bu akşam yayınlanacak olan 116. bölüm fragmanına ise Dilara ve Hasan arasındaki tartışma damga vurdu. Dilara; 'Arkadaşlar ben yemek yapmayı biliyorum' derken Hasan bir anda yükseldi.

Magazin 12-10-2023 12:57

Masterchef All Star'da tansiyon iyice yükseldi! Hasan'dan Cemre'ye sert sözler! 'Kenardan izler...'

Tv8 ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef All Star'da heyecan hiç bitmiyor. Yarışmacılar arasındaki soğuk savaşta tansiyon giderek artıyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanına Hasan ve Cemre arasındaki diyalog damga vurdu. Hasan'ın sözleri stüdyoyu karıştırdı.

Magazin 10-10-2023 10:54

Masterchef Hasan

Masterchef Hasan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Masterchef Hasan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bomba iddia! MasterChef Hasan Biltekin nişanlısını Gönül Dağı'nın yıldızı Gülsim Ali ile aldattı

MasterChef'te geçtiğimiz sezonun ikincilerinden, şimdilerde de MasterChef All Star yarışmacılarından Hasan Biltekin iddialara göre doktor nişanlısı Hülya Acar'ı Gönül Dağı'nın Dilek'i olarak yıldızı parlayan Gülsim Ali ile aldattı. Bomba iddialar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 21-09-2023 08:14

MasterChef'in Hasan'ını ünlü dizide görenler gözlerine inanamadı! Bakın hangi dizide oynamış

MasterChef’te bu hafta eleme potasına giden isimler arasında Hasan Biltekin de yer aldı. Başarılı tabakları ile yarışmanın dikkat çeken isimlerinden biri olan Biltekin’in özel hayatı ve kariyer yaşamı merak konusu oldu. MasterChef'in Hasan’ının daha önce çok ünlü bir dizide rol aldığı ortaya çıktı.

Magazin 08-09-2023 11:37

MasterChef Barış'tan şeflerden şoke eden istek! Benimle kız istemeye gelir misiniz?

MasterChef All Star sezonu tüm hızıyla devam ediyor. Dün akşam yayınlanan bölümde kıran kırana bir mücadele gerçekleşti. Yeni bölüm fragmanına ise bu hafta Kırmızı Takım’da yarışan Barış’ın isteği damga vurdu. Barış’ın isteğinin ardından şefler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Magazin 08-09-2023 09:52

MasterChef Hasan kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef All Star Hasan Biltekin hangi yıl yarıştı, kaçıncı oldu?

MasterChef Hasan kimdir ve kaç yaşında gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Yedeklerden ana kadroya giren genç yarışmacı Hasan Biltekin MasterChef All Star seyircilerinin dikkatini çekti. Programı yakından takip eden seyirciler MasterChef Hasan'ın hayatına dair merak edilen detayları araştırıyorlar. Peki, MasterChef Hasan kimdir kaç yaşında ve nereli? MasterChef All Star Hasan Biltekin hangi yıl yarıştı ve kaçıncı oldu?

Magazin 21-08-2023 20:54