Masterchef Sergen Haberleri

MASTERCHEF ELENEN YARIŞMACI 24 ARALIK 2023: TV8 Masterchef'te kim elendi? Başarılı yarışmacı programa veda etti

MasterChef'te eleme adayı olan dört yarışmacıdan üçü ilk yediye girmek için hünerlerini sergiledi. Esra, Batuhan, Eren ve Sergen'in eleme potasında oldukları yarışmada elenerek programa veda eden isim merak konusu oldu. Peki, 24 Aralık 2023 Masterchef'te kim elendi, kim gitti? İşte, 24 Aralık 2023 MasterChef All Star elenen yarışmacı...

Magazin 25-12-2023 07:12

MasterChef'te yeni bir kriz daha! O isim yine tartıştı! Sosyal medyadan tepki topladı

MasterChef All Star'da ödül oyunu heyecanı yaşanıyor. Gecenin sonunda en başarılı olan yarışmacıya 100.000 TL büyük ödül veriliyor. MasterChef All Star'ın son dış çekimi Bursa'da yapıldı. Geceye iki ismin tartışması damga vurdu.

Magazin 15-12-2023 21:27

MasterChef'te gerginlik had safhada! Mehmet Şef'in önünde meydan okudu: Bak görürsün, öptürmezsem sana o elleri!

MasterChef'te finale doğru ipler iyice gerildi. Mehmet Şef, kırmızı takıma dönerek "İlk takım oyununda net bir galibiyet!" dedi. Dilara'nın "Aslında bir puan daha fazla alabilirdik gibi hissediyorum." sözleri mavi takım yarışmacılarını sinirlendirdi. Sergen'in ti'ye almasının ardından ipler iyice gerilirken Tahsin "Bak görürsün, öptürmezsem sana o elleri!" diyerek genç yarışmacıya meydan okudu.

Magazin 13-12-2023 13:18

MasterChef'te yarışmacılar arasında gerginlik! Mehmet Şef ortamı iyice kızıştırdı! Karşıma geçmek istiyorsa geçebilir

MasterChef All Star'da finale adım adım yaklaşırken heyecanın dozu da giderek artıyor. 9 kişinin kaldığı MasterChef'te yarışmacılar arasında yaşanan sözlü atışma sonrası Mehmet Şef ortamı iyice kızıştırdı. "Dilara'ya geçtiğimiz hafta bir çağrın vardı." diyerek Sergen'in sözlerini anımsatan ünlü şef, fitili ateşledi.

Magazin 12-12-2023 11:53

Masterchef Sergen

Masterchef Sergen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Masterchef Sergen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

MasterChef'te Sergen Somer Şef'i çileden çıkardı! Saygısızlık

MasterChef'te dün akşam Kırmızı Takım ve Mavi Takım arasında heyecanlı bir mücadele yaşandı. Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı Takım yarışmacıları arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynanırken Sergen'in bir hareketine Somer Şef'ten sert bir uyarı geldi.

Magazin 13-10-2023 08:41

MasterChef'te Sergen kaptan oldu, ortalık karıştı! Takıma nefret ettiği insanları topladı

MasterChef'in dün akşam yayınlanan bölümünde kaptanlık mücadelesi gerçekleşti ve takımlar belli oldu. Kırmızı Takım kaptanı olan Tahsin Mavi Takım'a Sergen'i kaptan yaptı. Sergen takımını belirlerken seçtiği isimler herkesi şaşırttı.

Magazin 22-08-2023 12:45

MasterChef'te torpil iddiası ortalığı karıştırdı! O yarışmacı stüdyoyu terk etti! Tillahınız gelsin bir şey olmaz

MasterChef All Star ödül oyunu gecesinde yaşanan tartışma bölüme damgasını vurdu. Oyunlar başlamadan yapılan değerlendirme esnasında yarışmacılar arasında tartışma çıktı. Tansiyonun oldukça yükseldiği tartışmaya şefler müdahale etti.

Magazin 18-08-2023 22:01

MasterChef'te 'İlber Ortaylı' göndermesi! Şeflerin önünde açtı ağzını, yumdu gözünü: Cahil denedim, yarı cahil dedim

MasterChef All Star'da yarışmacılar arasındaki rekabet artarken gerilimin dozu da gitgide yükseliyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmada dokunulmazlık oyunu oynandı ve 7 ülkeye ait olan 7 farklı pilav çeşidi yapıldı. MasterChef'e Sergen'in yaptığı açıklama damga vurdu. "İlber Ortaylı'yı çok severim" diyen Sergen'in Mert'e ilişkin sözleri gündem oldu. Sergen'in "Cahil denedim, yarı cahil dedim" diyerek kendini savunması ise izleyenleri şaşırttı.

Magazin 27-07-2023 07:38

MasterChef'te ortam bir anda gerildi! Mehmet Şef müdahale etti! Sen neyin tribindesin

MasterChef'te her geçen gün tansiyon daha da yükseliyor. Haftanın son eleme adayının belli olduğu bölümde yarışmacılar arasındaki tartışma geceye damgasını vurdu.

Magazin 22-07-2023 23:06

MasterChef'te 2 yarışmacı arasında ipler gerildi! Sözleri ağır geldi, hüngür hüngür ağladı

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliği yaptığı MasterChef'te ipler gerildi. Sergen'in sözleri, Gamze'yi çileden çıkardı. Genç yarışmacının sözlerine içerleyen Gamze şeflerin önünde hüngür hüngür ağladı.

Magazin 13-07-2023 07:33

MasterChef Sergen'in o yarışmacıya söyledikleri şoke etti! Ben bu kadını parçalarım

MasterChef All Star sezonu yarışmacıları arasında kıran kırana mücadele devam ediyor. Ana kadroya seçilen isimler arasında ilk kaptanlık oyununu Sergen kazandı ve Mavi Takımın kaptanı oldu. Sergen takımına seçeceği kişileri belirlerken arkadaşları ile konuşan Suna yaşadıkları tartışmayı anlattı, duyanlar inanamadı.

Magazin 11-07-2023 14:48

MasterChef Sergen kimdir, kaç yaşında? Tekirdağ'ın ünlü köftecisi MasterChef Sergen kepenk indirdi!

MasterChef'in bu akşamki bölümünde eski yarışmacılar ve yeni yarışmacılar birlikte yemek yapacaklar. Tekirdağ'ın ünlü köftecisi olarak tanınan Sergen Özen'de bu akşam yeniden MasterChef'te olacak. Peki, MasterChef Sergen kimdir, kaç yaşındadır? İşte MasterChef Sergen Özen hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 30-11-2022 16:06