Masumlar Apartmanı Haberleri

Bambaşka Biri'nin Tahir'i Uğur Uzunel kimdir, kaç yaşında, nereli? Masumlar Apartmanı ile hafızalara kazınan Uğur Uzunel'in dizileri

Uğur Uzunel, Bambaşka Biri dizisinde Tahir karakterini canlandırıyor. Burak Deniz ile Hande Erçel'in başrolü paylaştığı dizi için geri sayım devam ediyor. Bambaşka Biri dizisinin kadrosunda Cem Davran ve Menderes Samancılar da yer alıyor. Peki, Uğur Uzunel kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, FOX TV'nin yeni dizisi Bambaşka Biri'nin Tahir'i Uğur Uzunel hakkında merak edilenler...

Magazin 11-09-2023 19:31

Melisa Şenolsun tarzıyla beğeni topladı! Yandan verdiği göğüs dekoltesi olay oldu

Masumlar Apartmanı'ndaki Rüya karakteriyle adından söz ettiren oyuncu Melisa Şenolsun iddialı tarzından ödün vermiyor. Güzel oyuncu son olarak sütyensiz tarzını beline kadar inen sırt dekoltesiyle tamamladı. Şenolsun'a beğeni yağdı.

Magazin 04-02-2023 14:07

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar rol gereği tesettüre girdi! Yeni imajı gündem oldu

Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Gülben karakteri ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Merve Dizdar, yeni projesindeki rolü için başörtüsü taktı. Ünlü oyuncunun yeni imajı sosyal medyada çok konuşuldu. Merve Dizdar'ın tesettürlü haline yorum yağdı...

Magazin 02-01-2023 12:38

'Özel ilgi alanım mezarlık dolaşmak' Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel'den şok itiraf: Kimsenin olmadığı bir gece...

Ünlü oyuncu Tansel Öngel'den katıldığı bir programda çok özel itiraflar geldi. Masumlar Apartmanı'nın Naci'si olarak büyük bir hayran kitlesine sahip olan Öngel'in 'mezarlık' itirafı şaşkınlık yarattı. "Benim özel ilgi alanım mezarlık dolaşmaktır" diyen Öngel, bu alışkanlığının gerekçesini ve sonuçlarını da anlattı. İşte detaylar...

Magazin 15-12-2022 13:48

Masumlar Apartmanı

Masumlar Apartmanı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Masumlar Apartmanı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'ın gizli aşkını gören şaştı kaldı! Masumlar Apartmanı'nın yakışıklı yıldızıymış

Yalı Çapkını 'Suna' karakteriyle öne çıkan isim Beril Pozam'ın gizli aşkı ortaya çıktı. Beril Pozam'ın uzun yıllardır devam eden aşkını görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Pozam'ın büyük aşkı meğer Masumlar Apartmanı'nın yakışıklı yıldızıymış...

Magazin 13-12-2022 22:11

Farah Zeynep Abdullah'ın göğüs dekolteli pozuna yorum yağdı

Umut Evirgen ile birlikte olduğu konuşulan güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, 1 buçuk milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı iddialı pozlarıyla ilgi odağı oldu.

Magazin 30-11-2022 14:50

Farah Zeynep Abdullah göğüs dekolteli yatak pozunu paylaştı!

Bergen filmindeki performansıyla adından söz ettiren güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, dün akşam katıldığı 33. Ankara Film Festivali'nden ödülle ayrıldı. Özel gecede pudra tonlarında bir elbise tercih eden Farah Zeynep Abdullah, göğüs dekoltesiyle dikkat çekti.

Magazin 04-11-2022 09:38

Hamam sahnesi topa tutulmuştu! Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'ın gizli aşkı da ünlü çıktı

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Emre Altuğ'un paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, ilk bölümünden itibaren izleyiciyi ekrana kilitledi. Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Suna karakteriyle dikkatleri üzerine toplayan güzel oyuncu Beril Pozam'ın sır gibi sakladığı sevgilisi Masumlar Apartmanı dizisinin yakışıklı oyuncusu çıktı.

Magazin 29-09-2022 16:11

Ezgi Mola'dan 'Instagram' tepkisi! Merve Dizdar'a dert yandı: Ayıp ya!

Ezgi Mola, Instagram hesabını 5 gündür kullanamadığını belirtip yaşadığı durumu ti'ye aldı. TRT 1'de ekrana geldiği süreçte reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar, dizide ablasını canlandıran Ezgi Mola'nın 'Instagram' açıklamasını kameraya aldı. Popüler sosyal medya uygulamasının resmi hesabını etiketleyip paylaşımda bulunan Merve Dizdar, Ezgi Mola'nın isyanına güldü.

Magazin 27-09-2022 10:50

Merve Dizdar'dan Masumlar Apartmanı itirafı: Ezgi, Birkan ve ben psikolojik destek aldık

Masumlar Apartmanı'nda Gülben'i canlandıran Merve Dizdar, katıldığı bir programda diziyle ilgili itiraflarda bulundu. Psikolojik destek aldıklarını ifade eden ünlü oyuncu Merve Dizdar, "Masumlar Apartmanı yüzünden Ezgi, Birkan ve ben psikolojik destek aldık. Araba kullanmayı bile diziden sonra öğrendim, garip bir özgürlük hissettim" dedi.

Magazin 06-09-2022 20:09

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'dan yeni dizi

Masumlar Apartmanı” dizisindeki performansıyla kendisine hayran bırakan Merve Dizdar, en çok teklif alan oyuncuların başında geliyor. Başarılı oyuncu yakında yeni bir dizide başrol oynamaya hazırlanıyor.

Magazin 22-08-2022 15:35

En son Masumlar Apartmanı'nda oynamıştı! Balkondan düşen Süreyya Gürsel Evren'in ölüm nedeni belli oldu

Son olarak TRT'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde rol alan Süreyya Gürsel Evren, misafirliğe gittiği Sancaktepe'deki evin 3. katından düşerek hayatını kaybetmişti. Oyuncunun cansız bedenini vatandaşlar bulmuştu. Ünlü oyuncunun, balkonda kalp krizi geçirdiği ve dengesini kaybederek aşağıya düştüğü ileri sürüldü.

Magazin 15-08-2022 16:28

Masumlar Apartmanı yerine yeni aile dramı geldi: Cennet'in Çocukları

Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın başrolünde olduğu Masumlar Apartmanı geçen sezona damga vurdu. Final yapan Masumlar Apartmanı dizisi yerine yeni bir bir alternatif geliyor. Atike Hınçlıer'in “Yürek Çıkmazı” kitabından yola çıkılarak kaleme alınan Cennet'in Çocukları dizisinde bir aile dramı anlatılacak.

Magazin 04-08-2022 10:38