Medcezir Dizisi Haberleri

Serenay Sarıkaya'nın göbeği açık sokak stili sosyal medyayı salladı! Pembeler içinde paylaştı

Medcezir, Adanalı, Yer Gök Aşk gibi pek çok farklı dizide rol alan oyuncu Serenay Sarıkaya, oyunculuğu dışında sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme geliyor. Son olarak mini etekli ve takım elbiseli paylaşımıyla olan olan isim, bu defa göbeği açık stiliyle sosyal medyada olay oldu.

Magazin 31-05-2022 16:54

Defne Kayalar kendini sorguladı! Benim bütün ilişkilerim date'e çıkmadan mı başladı?

Medcezir, Bir Başkadır ve Hekimoğlu gibi dizilerde oynayan ünlü oyuncu Defne Kayalar bir YouTube programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kamera arkasında çalıştığı dönemde Uğur Yücel'in "Senden oyuncu iyi olur" dediğini belirten Defne Kayalar oyunculuk serüvenine atıldığı ilk dizinin ömrünün kısa sürdüğünü anlattı. İlişkileri konusunda da kendini sorgulayan ünlü oyuncu Defne Kayalar "Benim bütün ilişkilerim date'e çıkmadan mı başladı?" diyerek kendini sorguladı.

Magazin 20-05-2022 10:57

Aydan Şener'in kızı Ecem Akbin de annesinin izinden gitti! Bakın hangi dizilerde oynamış

1981 Türkiye güzeli seçildikten sonra Çalıkuşu, Mühürlü Güller ve Yüzleşme gibi sayısız dizi ve filmde oynayan ünlü oyuncu Aydan Şener'in eski Milli futbolcu Ayhan Akbin'den olan kızı Ecem Akbin annesinin izinden gitti. İşte ilk kez 2014 yılında Medcezir dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteriyle televizyon macerasına atılan ünlü oyuncu Ecem Akbin'in rol aldığı diziler...

Magazin 09-04-2022 21:03

Serenay Sarıkaya'nın annesini gören şaşıp kaldı! ''Serenay'ın yaşlı hali''

Fi, Medcezir, Adanalı, Lale Devri gibi projelerde yer alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesini görenler, ''Serenay'ın yaşlı hali'' ve ''Annesine benziyormuş'' gibi yorumlar yaptı. Kimi sosyal medya kullanıcısı ise ''Serenay hastanede karışmış'' ve ''Serenay'ın annesi olduğuna emin miyiz?'' diyerek, anne-kızın birbirine benzemediğini dile getirdi.

Magazin 10-12-2021 08:24

Serenay Sarıkaya ile oynayacaktım gerilimi! Ölüm tehditleri savurdu

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde ilginç olay... Kendisine oyuncu Serenay Sarıkaya ile birlikte Medcezir dizisinde başrol oynatacaklarını, fakat kandırıldığını ileri süren 25 yaşında ki Tayfur D, film şirketini bastı, otomobillere zarar verdi, ölüm tehditleri savurdu...

Magazin 23-10-2021 14:42

Aydan Şener'in kızı da annesi gibi oyuncu çıktı!

Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan usta oyuncu Aydan Şener'in kızı da annesi gibi ünlü bir oyuncu çıktı. Aydan Şener'in kızının kim olduğun duyan şaşıp kalıyor.

Magazin 30-09-2021 12:05

Miray Daner efsane dizide oynamış! Eski hali şoke etti

Güzel oyuncu Miray Daner'in, 2007 yılında yayınlanan Bez Bebek dizisinde yer aldığı görüntüler, Daner'in sevenlerini hayrete düşürdü.

Magazin 29-09-2021 11:43

Zayıflığıyla gündem olan Miray Daner ablasıyla tatil yaptı! Pozlarına beğeni yağdı

Miray Daner, moda tasarımcısı ablası İpek Daner ile Fethiye’de tatil yapıyor. Abla-kardeş sezonunu son günlerinin tadını çıkarırken paylaşımlarıyla da dikkat çekti.

Magazin 16-09-2021 15:46

Mine Tugay’ın Medcezir dizisinden ayrılma nedeni yıllar sonra ortaya çıktı: Aforoz edilmiş!

Başarılı oyuncu Mine Tugay, televizyonların unutulmaz yapımlarından Medcezir dizisinde başrollerden biri olarak yer alıyordu. Mine Tugay’ın diziden beklenmeyen şekilde ayrılması o dönemde çok konuşulmuş ancak ne oyuncudan ne de yapım ekibinden herhangi bir açıklama gelmemişti. Mine Tugay, ayrılığın üstündeki sır perdesini araladı.

Magazin 11-07-2021 21:18

Mine Tugay'dan hüzünlendiren itiraf! Hala atlatamadım

Mine Tugay, sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile soru cevap yaptı. Takipçilerinin korkularını soran Mine Tugay, gelen cevaplar üzerine hayranlarına tavsiyelerde bulundu. Medcezir ve Paramparça gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu Mine Tugay, özellikle güzelliği ile sosyal medya sıklıkla adı geçen ünlüler arasında bulunuyor.

Magazin 11-06-2021 01:02

Çağatay Ulusoy kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Çağatay Ulusoy hakkında bilinmeyenler ve biyografisi...

Medcezir, Hakan: Muhafız ve İçerde gibi çok izlenen yapımlarda rol almış olan başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy'un hayatı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki oyunculuk kariyerine Show TV’de yayınlanan “Adını Feriha Koydum” dizisiyle adım atan Çağatay Ulusoy kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Çağatay Ulusoy hakkında bilinmeyenler ve biyografisi...

Magazin 23-04-2021 17:07

Çukur dizisine yeni oyuncu! Çağla Demir paylaşımlarıyla dikkat çekti

Final için geri sayımda olan Çukur'a sürpriz bir transfer gerçekleşti. Çağla Demir, Çukur'da Leyla karakterine hayat verecek. Çağla Demir'in transfer haberinin ardından paylaşımları dikkat çekti.

Magazin 04-03-2021 13:49