Megan Thee Stallion Haberleri

Megan Thee Stallion ve sevgilisinin paylaşımı tepki çekti! Fazla müstehcen bulundu

Ünlü rapçi Megan Thee Stallion sosyal medyayı sallayan pozuyla tepki çekti. Oldukça müstehcen bulunan poza gelen yorumlardan sonra paylaşımını Twitter'da silen rapçi Instagram'da ise paylaşımını silmemeyi tercih etti.

Magazin 18-09-2022 14:06

ABD Grand Prix'e katılan Megan Thee Stallion kıyafetinin arkasıyla olay oldu

Amerikalı popçu Megan Thee Stallion ABD Grand Prix için iddialı bir kıyafet tercih etti. Siyahlar içinde olan ünlü popçu arkasını dönünce kameraları şaşırttı.

Magazin 25-10-2021 10:01

Megan Thee Stallion yeni şarkısının tanıtımı için müstehcen pozlar verdi

Amerikalı popçu Megan Thee Stallion, yeni şarkısı SG’nin video klibiyle dikkatleri üzerine çekti. Instagram hesabından yeni şarkısının tanıtımı için oldukça müstehcen pozlarını paylaşan rapçi, gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 23-10-2021 02:31

2021 BET Ödülleri'nde 4 ödül alan Megan Thee Stallion partide çılgınca eğlendi

Megan Thee Stallion Pazar gecesi BET zaferini çılgın bir after party ile kutladı.

Magazin 30-06-2021 10:23

Megan Thee Stallion

Megan Thee Stallion Hakkındaki Haberler Mynet'te. Megan Thee Stallion Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

2021 Grammy Ödülleri'nin sahipleri belli oldu

Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy Ödülleri, Los Angeles'ta düzenlenen törenle 63'üncü kez sahiplerini buldu. Amerikalı rapçi, şarkıcı ve söz yazarı Megan Thee Stallion 'En iyi yeni sanatçı' ödülünü alırken, aynı zamanda 'En iyi Rap şarkısı' ödülünü kazanan ilk kadın sanatçı da oldu. Öte yandan Beyonce'un 9 yaşındaki kızı Blue Ivy Carter, 'Brown Skin Girl' klibi 'En iyi müzik videosu' ödülünü kazandı. Carter, Grammy tarihinde ödül alan en genç ikinci kişi oldu.

Magazin 15-03-2021 07:30