Mehmet Dinç Haberleri

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı'nın mini etekli müşterisiyle dansı olay oldu! Milyonlarca kez izlendi

Kenedine ait dondurma standının önünde genelde kadın müşterileriyle dans videolarını paylaşan Mehmet Dinç izlenme rekorları kırıyor. Çılgın Dondurmacı kullanıcı adıyla tanınan ünlü fenomen bu kez mini etekli müşterisiyle dans etti. Dünyanın dört bir yanındaki takipçilerinden yorum yağan video milyonlarca kez izlendi.

Magazin 02-06-2023 22:59

Fenomen Çılgın Dondurmacı'nın kıvrak müşterisiyle dansı olay yarattı! İzleyenlerin ağızları açık kaldı!

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı paylaştığı içerikleriyle gündemde yer almaya devam ediyor. Gerçek adı Mehmet Dinç olan fenomen, genellikle kadın müşterileriyle dondurma standında dans ettiği anları sosyal medya hesaplarında paylaşarak izlenme rekorları kırıyor. Bu kez kıvrak müşterisiyle dansını yayınlayan Çılgın Dondurmacı'ya, dünyanın her yerinden yorum yağdı. İşte o videodan görüntüler...

Magazin 20-03-2023 19:28

Fenomen Çılgın Dondurmacı'nın esmer müşterisiyle dansı olay oldu! İzleyenler şaştı kaldı

Her paylaşımı ile gündem olan TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı, Antalya'da bulunan kendine ait dondurma standının önünde genellikle kadın müşterileriyle dans ederek videolar yayınlıyor. Gerçek adı Mehmet Dinç olan fenomenin dünyanın dört bir yanından hayran kitlesi bulunuyor. Esmer müşterisiyle dans ettiği anları sosyal medya hesabında paylaşan Dinç, yoğun ilgi gördü. İşte o anlar...

Magazin 13-03-2023 20:15

Fenomen Çılgın Dondurmacı mini elbiseli müşterisiyle dans etti ortalık karıştı! Takipçileri yorum yağdırdı

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı her paylaşımıyla gündem olmaya devam ediyor. Gerçek adı Mehmet Dinç olan fenomen, kadın müşterileriyle dans ederek sosyal medya hesaplarında paylaşım yapıyor. Dünyanın dört bir yanından hayran kitlesi bulunan Çılgın Dondurmacı yeni paylaşımıyla ağızları açık bıraktı. Fenomen dondurmacının mini elbiseli müşterisiyle çektiği dans videosuna takipçilerinden yorum yağdı.

Magazin 31-01-2023 21:09

Mehmet Dinç

Mehmet Dinç Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mehmet Dinç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çılgın Dondurmacı iç çamaşırsız müşterisiyle dans etti! Olay dansı izleyenlerin ağızları açık kaldı

Antalya'da dondurma dükkanı bulunan Mehmet Dinç çıkardığı Kalbimsin, Bulamam Senden Başka ve Ahlaa Habibti şarkılarıyla birlikte müşterileriyle ettiği dansları TikTok'a yükleyerek fenomen oldu. Dünyanın dört bir yanından hayran kitlesi bulunan Çılgın Dondurmacı'nın sütyensiz müşterisiyle çektiği dans videosu yoğun ilgi gördü. İşte o video...

Magazin 25-01-2023 11:12

Çılgın Dondurmacı'nın mini etekli müşterisiyle yaptığı dans olay oldu! Dünyanın dört bir yanından yorum yağdı!

Çılgın Dondurmacı yine adından söz ettirmeye devam ediyor. Tiktok fenomeni Çılgın Dondurmacı'nın mini etekli müşterisiyle yaptığı dans olay oldu. İzleyenler gözlerini videodan ayıramadı. Çektiği Tiktok videolarıyla gündemden düşmeyen Çılgın Dondurmacı'nın son paylaşımı milyonlarca beğeni aldı.

Magazin 12-01-2023 21:43

Fenomen Çılgın Dondurmacı'nın sarışın müşterisi kalçasını salladıkça salladı! O dansı izleyenler şaştı kaldı

TikTok Fenomeni Çılgın Dondurmacı'nın paylaşımlarının ardı arkası kesilmiyor. Gerçek adı Mehmet Dinç olan fenomen kendine ait olan dondurma standının önünde müşterileriyle dans ederek çektiği videoları sosyal medya hesaplarında yayınlıyor. Son olarak sarışın müşterisiyle dans ettiği dakikaları TikTok hesabında yayınlayan Çılgın Dondurmacı'nın o videosunu izleyenler gözlerini alamadı.

Magazin 05-01-2023 12:30

Fenomen Çılgın Dondurmacı'ya tokat... İzleyenlerin ağzı açık kaldı! Dansları olay oldu arkasından geldi ve...

18 milyondan fazla takipçisiyle TikTok'u sallayan fenomen Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç, yine yeri yerinden oynatacak bir video paylaştı. Dondurma almaya gelen kadınlarla "Kalbimsin" şarkısı eşliğinde yaptığı seksi dans videolarıyla gündem olan Çılgın Dondurmacı'yı milyonlar izliyor. Son videoda kot pantolonlu kadınla yaptığı dans olay olurken arkasından gelen mor kazaklı kadının dans sırasındaki 'tokat' şakası dikkat çekti. İzleyenlerin ağzı açık kalırken YouTube'da "Muhteşem" yorumları yağdı.

Magazin 14-12-2022 17:12

Fenomen çılgın dondurmacı için güzeller sıraya girdi! İkisi gitti ikisi geldi 'Kendini öyle kaptırmış ki...'

TikTok'ta 18 milyondan fazla takipçisi olan, sosyal medyayı sallayan ve Çılgın Dondurmacı olarak bilinen fenomen Mehmet Dinç, yayınladığı videoyla yine ortalığı yıktı. Dondurma almaya gelen kadınlarla yaptığı seksi danslarla gündemden düşmeyen Çılgın Dondurmacı'nın videolarını milyonlar izliyor. Son olarak Çılgın Dondurmacı'nın yanına gelen 2 kadının yaptığı dans olay olurken Dinç'le dans etmek isteyen kadınların adeta sıraya girdiği görüldü. Videoya "Dans stres atar" yorumları geldi.

Magazin 10-12-2022 18:22

Fenomen Çılgın Dondurmacı transparan kıyafetli müşterisiyle dans etti! Binlerce izlenme aldı

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı lakaplı Mehmet Dinç kadın müşterileriyle dans ederek sosyal medya hesaplarında paylaşımda bulunuyor. Antalya'da bulunan dondurma dükkanında çektiği videolar ile fenomen haline gelen Çılgın Dondurmacı bu kez transparan kıyafetli müşterisiyle dans etti. O anları paylaşan Çılgın Dondurmacı yüz binlerce izlenme aldı.

Magazin 05-12-2022 20:48

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı kıvrak müşterisiyle yeni dans videosu paylaştı! Dünyanın her yerinden yorum yağdı

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı olarak bilinen Mehmet Dinç, daha önce beraber dans ettiği kıvrak müşterisiyle bir yeni video daha paylaştı. Dünyanın dört bir yanındaki takipçilerinden yorum yağan video yoğun ilgi gördü.

Magazin 22-11-2022 19:15

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı'nın turist kadınla dans videosu 2 milyondan fazla izlendi!

TikTok'ta 18 milyondan fazla takipçisi olan Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç, kadın müşterileriyle dans videolarını paylaşmaya devam ediyor. Sosyal medya fenomeni Çılgın Dondurmacı'nın sarışın turist bir kadınla dans ettiği son video gündem oldu. YouTube'da 2 milyondan fazla izlenen videodaki dans gösterisi, hem Ekşi Sözlük'te hem de Twitter gibi sosyal medya platformlarında olay oldu. Çılgın Dondurmacı'nın turist kadınla dans ettiği anlara yüzlerce yorum geldi.

Magazin 21-10-2022 14:33

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı kıvrak müşterisiyle dans etti!

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç kendi çıkardığı şarkılarla genellikle kadın müşterileriyle dans ederek çektiği videoları sosyal medya hesaplarında paylaşıyor. İzlenme rekorları kıran çılgın dondurmacı son olarak kıvrak müşterisiyle dans videosunu yayınladı.

Magazin 27-08-2022 14:43

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı'dan süper mini etekli müşterisiyle yeni video!

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç kadın müşteriyleriyle dans videolarını paylaşmaya devam ediyor. Dinç, sosyal medya hesabında son olarak süper mini etekli müşterisiyle videosunu takipçileriyle paylaştı.

Magazin 17-08-2022 14:09

Çılgın Dondurmacı'nın tezgahın arkasında yaptığı gösteri ilgi çekiyor

Antalya'da müzik eşliğindeki dans gösterisi sosyal medyada büyük beğeni toplayan Mehmet Dinç: - "Dondurma satmak için dans etmeye başladım. İlk başladığımda, insanlar bu durumu yadırgadı" - "Herkes 'sen fenomensin' diyor. Yok, ben gönüllerin fenomeniyim. Benim kalbim zengin. Allah bu zenginliği inşallah herkese nasip eder"

Yurthaber 20-07-2021 11:30

Babası gözlerinin önünde öldü

Bursa’nın İnegöl ilçesinde belediyeye ait çöp kamyonunun devrilmesi sonucu altında kalan 44 yaşındaki Mehmet Dinç, yaşamını yitirdi.

Haber 16-06-2014 11:20