Mehmet Dinçer Haberleri

Hadise'nin son hali gündemde! Zayıflamış, kalçası nerede? yorumları geldi

Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra sık sık özel hayatıyla gündeme gelen Hadise son pozuyla olay oldu. Zayıfladığı görülen Hadise'ye "Kalçan nerede?", "Çok zayıflamış" yorumları geldi.

Magazin 07-04-2024 13:42

Hadise'nin reklam anlaşmalarından alacağı ücret ağızları açık bıraktı!

İş insanı Mehmet Dinçerler ile evlenip 5 ay sonra boşanmasıyla gündeme gelen Hadise özel hayatıyla ilgili en çok konuşulan isimler arasında yer almıştı. Ünlü şarkıcı son olarak yaptığı reklam anlaşmalarından alacağı ücretle gündeme geldi.

Magazin 01-04-2024 11:43

Hadise makyajsız haliyle sosyal medyayı salladı! 'Yüzüne ne olmuş?'

İş insanı Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen Hadise kendisinden 10 yaş küçük Mert Ayaydın ile görüntülenmiş ve hakkında çıkan iddialara sert çıkmıştı. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren Hadise bu defa makyajsız görüntülendi. Ünlü ismin makyajsız haline sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 30-03-2024 12:19

Hadise kendisinden 10 yaş küçük isimle yakalanmıştı! Sert çıktı: Kafanıza göre haber yapıyorsunuz

Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen Hadise kendisinden 10 yaş küçük Mert Ayaydın ile görüntülenmişti. Hadise aşk iddialarına sert çıktı.

Magazin 07-03-2024 13:16

Mehmet Dinçer

Mehmet Dinçer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mehmet Dinçer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sır gibi saklıyordu! Hadise'nin erkek kardeşi Murat Açıkgöz'le benzerlikleri dikkat çekti

İddialı sahne tarzları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Hadise, şimdi ise erkek kardeşi Murat Açıkgöz ile adından söz ettirdi. Hadise'nin erkek kardeşini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayranları Murat Açıkgöz'ü Hadise'ye benzetti.

Magazin 05-03-2024 17:48

Mehmet Dinçerler'in yanındaki kadının sevgilisi olduğu iddia edilmişti! Gerçek başka çıktı

Bebek'te görüntülenen Gloria Jeans kahve zincirinin sahibi Mehmet Dinçerler'in yanındaki kadının sevgilisi değil olduğu iddia edilmişti. Ama gerçek tamamen başka bir şey çıktı. Dinçerler'in yanındaki kişinin avukatı Dilara Recepoğlu olduğu ortaya çıktı.

Magazin 05-03-2024 16:15

Hadise yine iddialı dekoltesiyle poz verdi! Notu sosyal medyayı salladı

Geçtiğimiz günlerde kendisinden 10 yaş küçük isimle yakalanarak gündeme gelen Hadise son pozlarıyla adından söz ettirdi. Hadise yine göğüslerini sergilediği pozuna düştüğü notla da olay oldu.

Magazin 04-03-2024 07:26

Adı ünlü şef ile aşk iddialarına karıştı... Hadise 'Yoruldum' diyerek açıklama yaptı

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve iddialı tarzıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise'nin adı son olarak ünlü bir şef ile anıldı. Hadise sosyal medya hesabından, hakkında çıkan aşk dedikodularına yanıt verdi.

Magazin 20-01-2024 12:53

Hadise yarım göğüs dekoltesinden sonra süper minisiyle koltuğa sere serpe uzandı

Geçtiğimiz günlerde Kızılcık Şerbeti'ni eleştirmesiyle gündeme gelen Hadise iddialı pozlarına devam ediyor. Yarım göğüs dekoltesinden sonra Hadise süper minisiyle sere serpe poz verdi.

Magazin 11-01-2024 14:24

Hadise son paylaştığı pozlarıyla sosyal medyayı salladı! 'Burada çok hastan var kontrol etmiyorsun'

İş insanı Mehmet Dinçerler ile evlenip 5 ay sonra boşanmasıyla gündeme gelen Hadise 2023 yılının en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Ünlü şarkıcı yine adından söz ettirmeyi başardı. Hadise paylaştığı son pozlarla adeta nefes kesti. İşte 2023 yılına veda eden ünlü ismin nefes kesen pozları...

Magazin 31-12-2023 23:52

Hadise cesur tarzını konuşturdu! İddialı pozları büyüledi

Çıkardığı şarkılar ve sahne kıyafetleri ile adından söz ettiren Hadise cesur pozlarıyla da ilgi odağı oluyor. Düzgün fiziği ile beğeni toplayan ünlü isim sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarıyla nefes kesti.

Magazin 14-10-2023 12:06

Hadise ile evliliği 4,5 sürmüştü! Mehmet Dinçerler aradığı aşkı buldu

Ünlü şarkıcı Hadise ile evliliği 4,5 ay süren Mehmet Dinçerler aradığı aşkı sonunda buldu. Hadise'yle boşandıktan sonra adı birçok isimle anılan iş insanı Dinçerler, yeni aşkıyla Londra'da görüntülendi.

Magazin 27-09-2023 13:19

Hadise'den bu sefer de üstsüz poz geldi! Abartmıyor musun?

Geçtiğimiz günlerde eski eşi Mehmet Dinçerler ile barıştığı iddialarıyla gündeme gelen şarkıcı Hadise paylaşımlarına yenisini ekledi. Kalça dansı yaptığı anları paylaşmasıyla dikkat çeken Hadise bu sefer de üstsüz pozuyla olay oldu.

Magazin 24-09-2023 15:09

Hadise pozlarıyla beğeni topladı! O detay dikkat çekti! Sence olmuş mu?

Çıkardığı şarkılar ve sahne kıyafetleri ile adından söz ettiren Hadise cesur pozlarıyla da ilgi odağı oluyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Hadise iddialı pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin çorapları dikkat çekti.

Magazin 20-09-2023 11:11

Hadise baştan aşağı leopar tarzıyla sosyal medyayı ikiye böldü! Yorum yağdı

Özel hayatı, şarkıları ve iddialı tarzıyla gündemden düşmeyen Hadise, bu sefer baştan aşağı leopar tarzıyla çok konuşuldu. Geçtiğimiz gün Yenikapı'da sahne alan Hadise'nin tercihi leopar desen oldu. Ünlü şarkıcının bu tarzı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 28-07-2023 16:29

Hadise dekoltesine zoom yaptı! Sosyal medyada yorum yağdı

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise, son dönemde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor. Son olarak Alanya'da konser veren Hadise göğüs dekoltesine zoom yapınca takipçilerinden eleştiri aldı.

Magazin 16-07-2023 11:19

Hadise, Threads'de ezber bozdu! Bikinili halini görenler Zayıflamış dedi

Hadise bu yaz paylaşım yapmaya doyamadı. Hadise bu sefer de yeni uygulama Threads'de ezber bozdu. Sessiz sedasız evlenip olaylı boşanma ardından sık sık gündeme gelen Hadise çiçekli bikinisiyle poz verdi. Şarkıcının zayıflamış olması gözlerden kaçmadı.

Magazin 07-07-2023 15:42

Hadise kravat takıp dekolteli poz verdi! Minicik eteğiyle araba pozu olay

Şarkıları ile sık sık adından söz ettiren Hadise cesur paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Düzgün fiziği çok beğenilen Hadise kravat takıp bacak dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı. Kerimcan Durmaz ve İrem Derici de pozlara kayıtsız kalmadı.

Magazin 06-07-2023 09:56

Hadise bikinisiyle yere oturdu! Ayna önünü podyum gibi kullandı

Hadise, sahnelerinde tercih ettiği kombinleriyle sık sık adından söz ettirmeyi başarıyor. Güzel isim son olarak tatilde güneşten kızarmış tenini paylaşarak dikkat çekmişti. Hadise şimdi de fayansa oturup bikinisiyle poz verdi.

Magazin 04-07-2023 13:31

Hadise göğüs dekolteli pozuyla mest etti! Konser tarzına beğeni yağdı

Çıkardığı şarkıları, sahne performansları ile büyük beğeni toplayan Hadise cesur tarzıyla da sık sık gündem oluyor. En son Antalya’da konser veren Hadise göğüs dekolteli pozlarıyla Instagram’ı salladı. Ünlü ismin konser tarzına beğeni yağdı.

Magazin 17-06-2023 19:19

Hadise bu sefer bikini iplerini indirdi! Sere serpe uzanıp poz verdi

İş insanı Mehmet Dinçerler ile olaylı geçen boşanma süreciyle uzun süre gündemde kalan şarkıcı Hadise bir süredir verdiği pozlarla gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde yanık teniyle dikkat çeken Hadise bu sefer bikini iplerini indirip sere serpe uzandı. O anları paylaşan Hadise'ye kız kardeşinden Seda Sayan'a pek çok isim yorum yaptı.

Magazin 16-06-2023 11:39

Hadise'den olay paylaşım! 2023 yılını dansı ve göğüs dekolteli pozlarıyla özetledi! Yorum yağdı

Dansları, sahne tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Hadise son paylaşımıyla yine gündem oldu. İddialı ve cesur pozlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı '2023 şimdiye kadar dump' notu ile dans videoları ve dekolteli pozlarından oluşan bir paylaşım yaptı. Hadise'nin son gönderisi yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 10-06-2023 11:45

Hadise yine çok cesur! Göğüs dekolteli pozlarıyla nefes kesti

Dansları, sahne tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Hadise son paylaşımıyla yine olay oldu. İddialı ve cesur pozlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı göğüs dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin 'Pazartesi! Hadi gidelim bebeğim' notu ile paylaştığı gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 05-06-2023 17:19

Hadise bu sefer yatağa sere serpe uzandı! Makyajsız hali dikkat çekti

Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto'ya tazminat davası açmasıyla gündeme gelen Hadise sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. İddialı seçimler yapmasıyla adından söz ettiren Hadise bu sefer de derin dekoltesiyle uzandığı yatakta makyajsız halini gösterdi.

Magazin 02-06-2023 12:06

Pınar Eliçe: Hadise'nin yaptırmış olduğu göğüsleri beğenmedim

Bircan Bali, Ebru Şancı ve Pınar Eliçe programlarında şarkıcı Hadise'nin tarzını ve danslarını masaya yatırdı. Sert eleştirilerden bulunan üçlüden Eliçe Hadise'nin göğüslerine dair de ilginç bir yorumda bulundu.

Magazin 23-05-2023 15:20

Hadise yine çok iddialı! Göğüs dekoltesinden vazgeçmiyor

4,5 ay süren evliliği ile ilgili ilk kez konuşan ve "Beceremedim o işi!" diyen ünlü şarkıcı Hadise boşanma sonrası iddialı tarzıyla dikkat çekiyordu. Hadise sahneye bu sefer siyahlar içinde çıktı ve göğüs dekoltesinden yine vazgeçmedi.

Magazin 21-05-2023 07:14

Küvette üstsüz poz vermişti! Hadise Feryat klibinin kamera arkasını paylaştı

Yeni şarkısı Feryat ile sevenleriyle buluşan Hadise’nin klibi olay olmuştu. Küvette üstsüz poz veren ünlü şarkıcı, şarkısının Youtube Trendler'de bir numaraya yerleşmesinin ardından klibinin kamera arkasından fotoğraflar paylaştı.

Magazin 24-04-2023 13:08

Transparan elbisesiyle olay olmuştu! Hadise'den yeni küvet pozları... Anladık iddialısın

Son dönemde aşk hayatıyla adından söz ettiren Hadise verdiği pozlarla dikkat çekiyor. İddialı transparan elbisesinden sonra Hadise yeni şarkısı Feryat'ı yine küvet pozlarıyla kutladı. Hadise'yi görenler ise "Anladık iddialısın" dedi.

Magazin 18-04-2023 11:55

Küvette üstsüz poz vermişti! Hadise dekoltesiyle nefes kesti

Mehmet Dinçerler ile ayrılığı uzun süre gündemde kalan Hadise yeni şarkısı ile sevenleriyle buluştu. Feryat isimli parçanın çıkacağı tarihi küvette üstsüz poz vererek duyuran güzel şarkıcı yine sınırları zorladı. Ünlü isim dantelden elbise giyip iç çamaşırlı poz verdi.

Magazin 17-04-2023 23:46

Hadise yine çömeldi yine dalga konusu oldu! Otoparkta ne alaka!

Son zamanlarda özel hayatında yaşadığı sorunlarla sık sık gündeme gelen şarkıcı Hadise, Feryat isimli yeni şarkısını çıkarmanın heyecanını yaşarken verdiği pozlarla da dikkat çekiyor. Yine çömelerek poz veren Hadise yine takipçilerini mutlu edemedi.

Magazin 14-04-2023 10:44

Hadise'nin çömelerek verdiği poz dalga konusu oldu! Fotoğrafı görünce besmele çektim

Hem kariyeri hem de özel hayatıyla magazin gündeminde sık sık yer edinen Hadise seksi pozlarından sonra çömelerek poz verdi. Hadise'nin çömelme pozu sosyal medyada dalga konusu oldu.

Magazin 09-04-2023 10:42

Hadise yeni evine servet ödedi ama taşınamıyor! Artan tadilat fiyatları canını sıktı

Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra paraya kıyarak Yeniköy'den 40 milyon TL'ye ev alan Hadise yeni evine bir türlü taşınamadı. Hadise evin yenilenmesi için 3 milyon TL bütçe ayırdı ama artan tadilat fiyatları yüzünden parası yeterli olmadı.

Magazin 21-03-2023 10:15

Galatasaraylı bir futbolcunun eşi söylemiş! Ebru Şancı'dan bomba iddia: Hadise ve Mauro Icardi aşk yaşıyor

Hadise Galatasaray maçına gitmesinden sonra gündem oldu. Aşkın Olayım şarkısına da eşlik eden şarkıcı hakkında Ebru Şancı, bomba bir iddiada bulundu. İddiaya göre Hadise ve 29 yaşındaki yıldız futbolcu Mauro Icardi'nin aşk yaşıyor.

Magazin 03-02-2023 07:52

Hadise, Mertens ve eşiyle kutlamadaydı! Dekolteli pozları sorulurken gitmeye çalıştı, kafasını vurdu

Hadise, Galatasaray maçını statta izledikten sonra Mertens ve eşiyle kutlama yaptı. Gecenin sonunda aracına giderken görüntülenen Hadise dekolte sorusundan kaçmak isterken kafasını arabaya vurdu.

Magazin 02-02-2023 12:24

Hadise sütyensiz fotoğrafıyla büyüledi! Nefes kesen paylaşım

İş insanı Mehmet Dinçerler ile ayrılığı uzun bir süre konuşulan Hadise son paylaşımıyla olay oldu. Olaylı boşanmanın ardından sahnelere ara vermeden devam eden ve paraya para demediği konuşulan Hadise sütyensiz ve derin dekolteli paylaşımıyla adeta büyüledi.

Magazin 01-02-2023 15:32

Hadise’nin derin göğüs dekolteli ayna pozları sosyal medyayı salladı! “Ayna ayna söyle bana...”

Mehmet Dinçerler ile evliliğini bitirdikten sonra ünlü şarkıcı Hadise sosyal medyadan yaptığı iddialı paylaşımlara geri döndü. Konserinden önce kulisinde çekilen fotoğraflarını paylaşan ünlü şarkıcı iddialı göğüs dekolteli elbisesiyle poz verdikçe verdi. O anları takipçilerinin beğenisine sunan güzel şarkıcı hayranlarından tam not aldı.

Magazin 21-01-2023 08:26

Hadise bu sefer çömelmedi! Göğüs dekoltesi olay oldu

Mehmet Dinçerler ile apar topar evlenip bir anda da boşanan şarkıcı Hadise, boşandıktan sonra açıldıkça açıldı. Son dönemde çömelerek verdiği pozlarla dikkat çeken Hadise bu sefer de göğüslerini ön plana çıkardı.

Magazin 19-01-2023 12:24

Hadise mini eteği ve göğüs dekoltesiyle yere çökünce... Yorum yağdı

İş insanı Mehmet Dinçerler ile olaylı şekilde boşanan şarkıcı Hadise sosyal medyayı sallayan pozlarına devam ediyor. Derin göğüs dekoltesi ve minicik eteğiyle pozlarını paylaşan Hadise'yi görenler "Yakında üstsüz poz da gelir" yorumlarında bulundu.

Magazin 16-01-2023 07:28

Yasak aşk yaşadığı iddiası Hadise'yi işinden etti! Kaybettiği para...

İş insanı Mehmet Dinçerler ile 5 aylık evliliği 30 Eylül'de sonlandıran ünlü popçu Hadise, dünyaca ünlü bir içecek markasının reklam filminde yer alacaktı. Ancak firma, Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'la yasak aşk yaşadığı iddiası yüzünden Hadise'yle olan anlaşmayı geri çevirdi. Hadise özel hayatıyla ilgili skandal iddialar nedeniyle 14 milyon TL kazanacağı işinden oldu.

Magazin 11-01-2023 13:43

Hadise'den imalı paylaşım! O sözler kime?

Eski eşi, Mehmet Dinçerler'den boşandıktan sonra sosyal medyada daha da çok aktif olan Hadise, imalı paylaşımıyla gündem oldu.

Magazin 07-01-2023 10:20

Hasan Can Kaya'nın Hadise ile aşk yaşadığı iddia edilmişti! Flaş gelişme

30 Nisan'da evlendiği Mehmet Dinçerler ile 30 Eylül'de boşanan ünlü şarkıcı Hadise'nin Hasan Can Kaya ile aşk yaşadığı iddiası herkesi şaşkına çevirdi. Konuyla ilgili ilk açıklama Hasan Can Kaya'nın Instagram hesabından gelirken Hadise sessizliğini korumuştu. Kaya, katıldığı bir ödül töreninde yöneltilen aşk sorusuna verdiği yanıtla iddialara açıklık getirdi.

Magazin 07-01-2023 06:21

Hasan Can Kaya ve Hadise'nin aşk yaşadığı iddia ediliyordu! Zaten bekar bir insanım...

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise komedyen Hasan Can Kaya ile anılıyordu. Boşandığı günden beri yaptığı iddialı paylaşımlarla dikkat çeken Hadise konuya dair açıklama yapmadı. İlk açıklama ise Hasan Can Kaya'dan geldi.

Magazin 29-12-2022 07:06

Bomba iddia! Hadise ile Hasan Can Kaya sevgili mi? Boşanalı 3 ay olmuştu

Mehmet Dinçerler ile 30 Eylül'de boşanan ünlü şarkıcı Hadise'nin Hasan Can Kaya ile aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Hasan Can Kaya 2.5 yıllık sevgilisi Sultan San ile ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalamıştı. İkilinin ilişki yaşadığına dair detaylar ortalığı salladı.

Magazin 28-12-2022 15:49

Hadise 2022'ye seksi pozlarıyla veda etti! Yarı çıplak pozu olay oldu

2022 yılına evlilik ve boşanma sığdıran şarkıcı Hadise, önümüzdeki yıl için çok heyecanlı! Instagram hesabından yeni yıla hazır olduğunu açıklayan ünlü şarkıcı, birbirinden seksi pozlarıyla 2022'ye veda etti.

Magazin 26-12-2022 13:33

Hadise göğüs dekolteli fotoğraflarını peş peşe paylaştı! Cesur pozlara bakan bir daha baktı

Mehmet Dinçerler ile ayrılığının ardından dans paylaşımları ile adından sıkça söz ettiren Hadise göğüs dekolteli fotoğraflarını yayınladı. “2023 daha güzel olacak” paylaşımını takipçileri yorum yağmuruna tuttu.

Magazin 26-12-2022 08:42

Hadise sütyensiz fotoğrafını paylaştı! Yatak pozuna yorum yağmuru

Mehmet Dinçerler ile ayrılığı uzun bir süre gündemde olan Hadise son paylaşımıyla olay oldu. Sütyensiz ve derin dekolteli paylaşım yapan Hadise’nin fotoğrafına beğeni yağdı.

Magazin 24-12-2022 13:38

40 milyon TL'ye yalı dairesi almıştı! Hadise yeni evine bakın kaç milyon TL masraf yaptı

Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra Reza Zarrab ile aşk mesajları ifşa olan Hadise geçtiğimiz ay 40 milyon TL'ye bir yalı dairesi satın aldı. Hadise yeni evine masraf yapmaktan da çekinmedi ve kesenin ağzını açtı. İşte Hadise'nin yeni evi için harcadığı para...

Magazin 16-12-2022 12:59

Hadise ile 5 ay evli kalan Mehmet Dinçerler ilk kez konuştu! Yaptığım için utanç duydum

Mehmet Dinçerler'in Hadise ile yaşadığı evden ayrılırken robot süpürge ve gümüş tepsiyi aldığı ileri sürüldü. Öte yandan Dinçerler'in Hadise'ye evlilik teklifi ettiği tektaşın da sahte olduğu iddia edildi. Tüm bunlar karşısında suskunluğunu koruyan Dinçerler, ilk kez konuştu.

Magazin 13-12-2022 14:33

Hadise yazı geri getirdi! O detaya yorum yağdı

Son günlerde Mehmet Dinçer'le boşanması ve Reza Zarrab ile mesajlaştığı yönündeki iddialarla gündeme gelen Hadise sosyal medyada yeni bir paylaşım yaptı. Hadise'nin göğüs dekolteli paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 12-12-2022 15:51