Mehmet Kılıç Haberleri

Oğlunu 7 yıl önce şehit vermişti! Türkiye'nin hafızasına kazınan baba Mehmet Kılıç hayatını kaybetti

Oğlu Gökhan Kılıç'ı 2017'de Fırat Kalkanı Harekâtı'nda şehit veren Mehmet Kılıç yaşamını yitirdi. Şehit babası Mehmet Kılıç, o dönem söyledikleri ve yürekleri burkan görüntüsüyle hafızalara kazınmıştı.

Haber 14-01-2024 15:45

Boynu kesilen atını damara yerleştirdiği bahçe hortumuyla kurtardı

Kastamonu'nun Daday ilçesinde at çiftliği sahibi Mehmet Kılıç, bir kaza sonucu boynunda derin kesik oluşan atı "Alkız"ı, aradığı veterinerler gelmeyince, kendi imkanlarıyla yaptığı operasyonla kurtardı - Atının boynundaki kesilen damarı bahçe hortumuyla birbirine bağlayan Mehmet Kılıç: - "Hayretler içinde kalanlar var. 'Sen bypass yapmışsın.' diyenler oluyor. Bunu profesyonel bir ekibin yapması lazım ama ben o süreç içinde kimseyi bulamadığım için şaşkınlıktan bunu yaptım." - "Her geçen gün yara küçüldüğü için bu bize umut veriyor. En azından ölürse dahi biz çaba gösterirken ölsün dedik. Çok şükür Allah bize bunu bağışladı"

Yurthaber 05-08-2022 11:16

GRAFİKLİ - ABD'deki FETÖ Şebekesi: Selahattin Karakuş, Murat Hokka, Mehmet Kılıç

ABD'de FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen işletmeci Selahattin Karakuş, evi ile New York Brooklyn'de işlettiği Masal Cafe'ye FBI'ın yaptığı baskın ve hakkındaki soruşturmayla gündeme geldi - FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in kaldığı "Altın Nesil" kampının aşçılığını yapan Murat Hokka'nın kampın hemen yakınında yaklaşık 350 bin dolar değerinde son derece lüks bir evi bulunuyor - Şebekenin dikkati çeken isimlerinden Mehmet Kılıç, örgütün elebaşı Gülen'in onursal başkanı olduğu KHK ile kapatılan ve BM'deki "STK" statüsü düşürülen Gazeteciler ve Yazarlar Vakfının ABD temsilciliğini yapıyor

Haber 18-07-2019 11:45

Eski milletvekili Kılıç için TBMM'de tören düzenlendi

Eski milletvekili Kılıç için TBMM'de tören düzenlendi

Haber 19-03-2018 15:28

Mehmet Kılıç

Mehmet Kiliç Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mehmet Kiliç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Geçen yıl ağabeyi, bu yıl kendisi intihar etti

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi’nde 16 yaşındaki Mehmet Kılıç, ahırda tavana bağladığı ipe kendini asarak intihar etti.

Haber 28-01-2015 10:55

Serbest bırakılan Mehmet Kılıç'tan açıklama

22 Temmuz Operasyonu kapsamında tekrar yakalama kararı çıkarılan polis memuru Mehmet Kılıç adliye çıkışında açıklamalarda bulundu.

Haber 10-08-2014 01:15

Ukrayna'da kaçırılan Türk gözlemci serbest

Yaklaşık bir ay önce Ukrayna'nın doğusundaki Rusya yanlısı ayrılıkçılar tarafından kaçırılan AGİT gözlemcisi Mehmet Kılıç serbest bırakıldı.

Haber 27-06-2014 08:43