Mehmet Özmen Haberleri

Akit TV'den açıklama

Açıklamadan: - "Canlı yayında kullanılan talihsiz ifadelerin kurumun görüşleri olmadığı açıktır. Kullanılan ifadelerin maksadından saptırılarak sosyal medyaya sunulması bir yana, Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik idam talebi içerikli sözler tarafımızca onaylanmamaktadır" - "Sayın Kılıçdaroğlu veya başka bir siyasiye yapılmış veya yapılacak her türlü müdahalenin karşısındayız. Akit TV'de canlı yayında da olsa, kastı aşan böyle bir cümlenin sarf edilmesinden üzüntülüyüz. İlgili arkadaşımıza gereken yaptırımın uygulanacağını kamuoyu ile paylaşıyoruz"

Haber 20-03-2019 16:54

CHP'den 'Kılıçdaroğlu idam edilsin' diyen Akit TV muhabirine tepki

CHP'li Tuncay Özkan ve Veli Ağbaba, Ulucanlar Cezaevi'nden gerçekleştirdiği yayında "Türk kamuoyunun idam edilmesini istediği kişiler var" diyerek Abdullah Öcalan ile Fethullah Gülen'in yanında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da ismini veren Akit TV muhabiri Mehmet Özmen'e sert tepki gösterdi.

Haber 19-03-2019 18:19

Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen'den AK Parti’ye çok sert sözler

Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen, "Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız... Nişantaşı, Etiler... Bir sürü hain var... Türkiye Büyük Millet Meclisi var..." diyen Ahmet Keser'e sahip çıkarak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ı hedef gösterip, hükümete yönelik çok sert sözlerde ve hakaretlerde bulundu.

Haber 05-03-2018 10:02

Akit TV'den Mahir Ünal'a tepki: Müslümanlara hakaret edenlere ağzını açamıyor

Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ı hedef aldı.

Haber 04-03-2018 20:10

Mehmet Özmen

Mehmet Özmen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mehmet Özmen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Şamil Tayyar'la Akit TV Haber Müdürü, Melih Gökçek yüzünden birbirine girdi

Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen'le AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yüzünden birbirine girdi. Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen, Melih Gökçek ile CHP arasında bir işbirliği olduğunu öne sürmüş, Tayyar'ın yanıtı ise sert olmuştu. Özmen son açıklaması için gerilimi daha da tırmandırdı.

Haber 23-10-2017 13:42

Akit TV'den akılalmaz Melih Gökçek iddiası

Akit TV, "Gün Başlıyor" programında çok çarpıcı bir iddia ortaya attı. Akit Tv Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen, Melih Gökçek ile CHP arasında bir işbirliği olduğunu iddia etti. Özmen, “İddialara göre Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’nın Angora evlerinde CHP’li kurmaylarla bir araya geldi. Evet, CHP’li kurmaylara Melih Gökçek’in size geçebilirim mesajı verdiği iddia ediliyor” dedi.

Haber 20-10-2017 09:56