Mehmetçik Vakfı Haberleri

Çanakkale gazisi dedesinin anılarını yazdığı romanların gelirini Mehmetçik Vakfına bağışladı

Çanakkale Cephesi'nde sıhhiye çavuşu olarak görev yapan gazi Ömer Harmanda'nın torunu emekli öğretmen, dedesinin savaş anılarını yazdığı üç kitabının gelirini Mehmetçik Vakfına ve depremzedelere bağışladı.

Yurthaber 28-03-2024 11:43

Erdoğan, Özgür Özel’den kazandığı tazminatı Mehmetçik Vakfı’na bağışladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den kazandığı 65 bin lira manevi tazminatı, Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.

Haber 04-01-2024 13:42

Haluk Levent'ten Mehmetçik Vakfına 150 bin liralık bağış

Rus Kızıl Ordu Korusu ile Türkiye'yi dolaşarak Cumhuriyet marşlarını seslendiren Haluk Levent, konserlerden elde edilen gelirin yarısını vakfa teslim etti - Haluk Levent: - "Askerlerin marşlarından oluşan konserin gelirini de askerlere bırakmanın doğru olacağını düşündük"

Yurthaber 14-01-2022 11:07

Hulusi Akar, Mehmetçik Vakfı'na bağış yapan Haluk Levent ile bir araya geldi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kızılordu Korosu ile gerçekleştirdiği Anadolu turnesi gelirinin yarısını Mehmetçik Vakfı'na bağışlayan sanatçı ve AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent'i Bakanlık'ta kabul etti. Bakan Akar, Mehmetçik Vakfı’na 150 bin TL’lik bağış yapan Haluk Levent'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Haber 13-01-2022 23:13

Mehmetçik Vakfı

Mehmetçik Vakfı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Mehmetçik Vakfı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Vekaleten kurban bağışı fiyatları ne kadar? 2021 LÖSEV, Diyanet, Kızılay ve Mehmetçik Vakfı kurbanlık fiyatları

Kurban Bayramı’nın yaklaşması ile beraber vekaleten kurban bağışı da en çok aranan konular arasında yer aldı. Kurban Bayramı’nda vekaleten kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar, 2021 vekaleten kurban bağışı ile ilgili fiyat araştırması yapıyor. Buna göre Diyanet, Kızılay, LÖSEV ve Mehmetçik Vakfı kurbanlık fiyatları ne kadar?

Finans 16-07-2021 11:50