Melih Bulu Haberleri Ve Son Dakika Melih Bulu Haberleri

Melih Bulu Haberleri Ve Son Dakika Melih Bulu Haberleri

15 Ağustos 1970 doğumlu Melih Bulu akademisten ve siyasetçidir. Yüksek öğrenimini ODTü mühendislik fakültesinde yapan Bulu, yüksek lisans ve doktorasını ise Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümünde yapmıştır. Savunma Sanayi alanında çalışmaları yapan Bulu, AK Parti İstanbul Sarıyer İlçe Başkanlığının kuruluşunda yer aldı. 2009 yerel seçimlerinde aynı partiden Ataşehir Belediye Başkanlığı, 2015 genel seçimlerinde ise İstanbul 1. bölge milletvekilliği için aday adayı oldu fakat her ikisinde de aday gösterilmedi. 2 Ocak 2021 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan cumhurbaşkanı kararıyla Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne getirildi. Boğaziçi Üniversitesi dışından gelen ilk rektör olması nedeniyle okulun öğrencileri ve eğitim görevlilerin tepkisi ile karşılaştı. 15 Temmuz 2021'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile bu görevden alındı.

Melih Bulu Haberleri

Nagehan Alçı'dan Melih Bulu hakkında çok konuşulacak iddia

Geçtiğimiz günlerde Boğaziçi Üniversitesi'ndeki rektörlük görevinden alınan Prof. Dr. Melih Bulu için Habertürk yazarı Nagehan Alçı'dan çok konuşulacak bir iddia geldi. Alçı, Melih Bulu için moralinin çok bozuk olduğunu ve Türkiye'den ayrılmayı düşündüğünü söyledi.

Haber 19-07-2021 12:14

Boğaziçi Üniversitesi rektörlük seçimleri ne zaman? Boğaziçi Üniversitesi'nin yeni rektörü kim olacak?

14 Temmuz tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan kararla Boğaziçi Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Melih Bulu görevden alındı. Boğaziçi Üniversitesi’ne vekaleten rektör atanırken, rektörlük seçimlerinin ne zaman yapılacağı belli oldu.

Haber 17-07-2021 17:12

İddialar gündem oldu! Cengiz Holding'den Melih Bulu açıklaması

Cengiz Holding, dün bazı sosyal medya hesaplarından yayılan Prof. Dr. Melih Bulu'nun Cengiz Holding Üst Yöneticisi (CEO) olduğuna ilişkin 'post' ve haberlerin doğru olmadığını duyurdu.

Haber 17-07-2021 12:31

Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğü için ilk aday Erhan Erkut

Boğaziçi Üniversitesi'nde Prof. Dr. Melih Bulu'nun rektörlük görevinden alınmasından sonra YÖK, rektörlük adaylığı için başvuru ilanı yayımlamıştı. Rektörlük için başvuracağını açıklayan ilk isim ise Prof. Dr. Erhan Erkut, oldu.

Haber 16-07-2021 15:10

Melih Bulu

Melih Bulu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Melih Bulu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Melih Bulu neden görevden alındı? Dikkat çeken iddialar

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu'nun kararname ile görevden alınması gündem yarattı. Bulu'nun neden görevden alındığı merak edilirken, Ankara'daki son kulis bilgileri dikkat çekti.

Haber 16-07-2021 08:25

Boğaziçi Üniversitesi önünde öğrencilerden açıklama

Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğünden Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile alınan Prof. Dr. Melih Bulu'yu protesto eden öğrenciler açıklama yaptı. Öğrenciler vekaleten rektörlüğe atanan Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Naci İnci'yi de protesto etti.

Haber 15-07-2021 19:19

Görevden alınan Melih Bulu’nun yerine vekaleten atama! Mehmet Naci İnci kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi rektörü Melih Bulu’nun görevden alınmasının ardından yerine vekaleten Mehmet Naci İnci getirildi. Görevden alınma kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Melih Bulu’nun yerine vekaleten üniversitenin öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mehmet Naci İnci atandı.

Haber 15-07-2021 11:42

Melih Bulu görevden alındı: Melih Bulu kimdir? Melih Bulu kaç yaşında ve mesleği ne?

Boğaziçi Üniversitesi’ne 2021 yılının başında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından atanan Melih Bulu, uzun bir süre tartışmalara neden oldu. Gece saatlerinde Resmi Gazete’de yayınlanan kararname ile Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu, görevinden alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasının olduğu karar, gece saatlerinde sosyal medyanın gündemine düştü.

Haber 15-07-2021 11:15

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'ne Melih Bulu'nun yerine vekaleten Mehmet Naci İnci atandı

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'ne, görevden alınan Prof. Dr. Melih Bulu'nun yerine vekaleten üniversitenin öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mehmet Naci İnci atandı.

Haber 15-07-2021 11:14

Son Dakika: Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu görevden alındı (Melih Bulu kimdir?)

Son dakika haberine göre Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu, Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile görevden alındı.

Haber 15-07-2021 07:13

Kılıçdaroğlu'ndan Melih Bulu'ya sert tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu'ya tepki göstererek "Boğaziçi Üniversitesi sanki Melih Bulu'nun özel hapishanesi. Öğrenciler, akademisyenler istemiyor. O bütün kapıları kapatmış. Gelenleri copluyorlar. Beyefendi içeride özgürüm ben diyor. Hayır efendim. Sen kendi hapishaneni kendin yaptın" diye konuştu.

Haber 06-07-2021 14:37

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu'dan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Sen o üniversiteye bırak rektör olmayı, orada ders verecek kapasiteye bile sahip değilsin. Sende onur varsa istifa et. İstifa bir erdemdir" çağrısına yanıt geldi. Prof. Bulu, "Açıklamalarınızı asılsız haberler yerine sorumluluk taşıyan her siyasetçi gibi güvenilir bilgi kaynaklarına danışarak yapmanızın her bakımdan daha sağlıklı olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 08-06-2021 20:30

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu'ya istifa çağrısı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Boğaziçi Üniversitesi’nde pek çok öğretim görevlisinin görevine son verilmesiyle ilgili rektör Melih Bulu'ya sert sözlerle yüklendi. CHP lideri "Sen o üniversiteye bırak rektör olmayı, orada ders verecek kapasiteye bile sahip değilsin. Sende onur varsa istifa et. İstifa bir erdemdir." ifadelerini kullandı.

Haber 08-06-2021 14:41

Melih Bulu’dan istifa iddialarıyla ilgili açıklama

Aylardır Boğaziçi Üniversitesi'ne ataması protesto edilen rektör Melih Bulu, istifa söylentileri üzerine bir paylaşımda bulundu.

Haber 21-03-2021 09:05

Mansur Yavaş: Olaylar Ankara'ya sıçradığı için açıklama yaptım

AK Parti Sincan Belediye Meclis Üyesi Nihat Yalçın'ın, "Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olaylar nedeniyle Mansur Yavaş'ın Rektör Melih Bulu'ya yazdığı mektupla genel siyasete karıştığını" ifade etmesi üzerine Yavaş, olayların Ankara'ya sıçramasıyla bu açıklamayı yaptığını belirtti.

Haber 08-02-2021 22:03

Mehmet Naci İnci kimdir? Boğaziçi Üniversitesi rektör yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Naci İnci kaç yaşında, nereli?

Boğaziçi Üniversitesinde rektör yardımcılığı görevine Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu ve Prof. Dr. Mehmet Naci İnci getirildi. Şimdi bu isimlerle ilgili araştırmalar da hız kazandı. Peki, Prof. Dr. Mehmet Naci İnci kimdir? Mehmet Naci İnci kaç yaşında, nereli?

Haber 08-02-2021 17:03

Gürkan Kumbaroğlu kimdir? Boğaziçi Üniversitesi rektör yardımcısı Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu kaç yaşında, nereli?

Boğaziçi Üniversitesinde rektör yardımcılığı görevine Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu ve Prof. Dr. Mehmet Naci İnci getirildi. Şimdi, bu isimlerle ilgili araştırmalar da hızlandı. Peki, Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu kimdir? Gürkan Kumbaroğlu kaç yaşında, nereli?

Haber 08-02-2021 16:07

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu'dan 'istifa' açıklaması

Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanmasının ardından başlayan protesto gösterilerinin odağındaki isim Prof. Dr. Melih Bulu, sessizliğini bozdu. Muhalefetten gelen 'görevi bırak' çağrılarıyla ilgili konuşan Bulu, "Asla istifayı düşünmüyorum." dedi.

Haber 03-02-2021 09:09