Menajerimi Ara Haberleri

Seçim sonrası 'Bana gitme vakti göründü' demişti! Ahsen Eroğlu ülkeyi terk ediyor mu?

'Menajerimi Ara' dizisiyle adını duyuran oyuncu Ahsen Eroğlu seçim sonrası yaptığı bir paylaşımla uzun süre gündem olmuştu. "Bana gitme vakti görüntü arkadaşlarım yakın zamanda" diyen Eroğlu ülkeyi terk edip etmeyeceği ile ilgili sorulara yanıt verdi.

Magazin 22-07-2023 22:28

Menajerimi Ara'nın yıldızı Ahsen Eroğlu şezlongda sere serpe uzandı! Bikinili pozlarıyla mest etti

Menajerimi Ara dizisinde hayat verdiği Dicle karakteriyle hafızalarımıza kazınan Ahsen Eroğlu sosyal medyadaki tatil pozlarıyla dikkat çekti. Son olarak Netflix'te yayınlanan Merve Kült filmiyle izleyicisinin karşısına çıkan güzel oyuncu bikinili pozlarını peş peş paylaştı. Eroğlu'nun gönderisi binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 08-07-2023 14:42

Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu'ndan bikinili poz! Beğeni butonu çöktü

Yayınlandığı dönemde ilgi ile izlenen Menajerimi Ara dizisinde Dicle karakterine hayat veren Ahsen Eroğlu sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Güzel oyuncu bu defa bir dergi için kameralar karşına geçti ve bikinili poz verdi. Ahsen Eroğlu'nun bikinili pozuna beğeni yağdı.

Magazin 06-04-2023 09:16

Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu beyaz bikinisiyle olay yarattı!

2020-2021 döneminde Dicle karakterini canlandırdığı Menajerimi Ara dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Ahsen Eroğlu'dan tatil kareleri gelmeye devam ediyor. Bikinili pozlarını peş peşe paylaşan oyuncu, bu pozlara bir yenisini daha ekledi.

Magazin 15-09-2022 22:20

Menajerimi Ara

Menajerimi Ara Hakkındaki Haberler Mynet'te. Menajerimi Ara Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu bikinili pozuyla adeta şov yaptı! Bronz teniyle dikkat çekti...

Geçtiğimiz yıl sona eren Menajerimi Ara dizisindeki Dicle rolüyle dikkat çeken Ahsen Eroğlu, bu proje ile oyunculuk kariyerinde yükseldi. Bu yaz tatil pozlarını sosyal medya hesabından sık sık paylaşan Eroğlu, bu pozlara bir yenisini daha ekledi.

Magazin 13-09-2022 18:16

Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu mini şortlu poz verdi!

Ahsen Eroğlu, Menajerimi Ara dizisinde hayat verdiği Dicle Ertem rolüyle tanındı. Dizi projesinin haricinde sinema projelerinde de yer alan Eroğlu, sosyal medya pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 01-08-2022 18:51